1. i treba da budu tamo

    sta mislite odakle teroristi dolaze
    (asd, 26. maj 2017 15:07)

    # Link komentara

  2. Čekaj malo Vučiću: Njegov zadatak je da izveštava! Je li on novinar? je li imao propusnicu da uđe u Sobranji? Ako je ušao sa demonstrantima, bez kontrole na ulazu, upisa u knjigu posjetilaca, onda je napravio i kirivično delo. Toliko Srbija "poštuje svoje komšije!"
    (Marko, 26. maj 2017 12:18)

    # Link komentara

  3. Još jedna bruka u nizu bruka koje je ovoj jadnoj zemlji priredlo MIP pod ovim Ministrom koji lepo peva ali nema pojma o diplomatiji.Podsetiću samo na smrt dvoje ljudi iz Ambasade u Libiji,pa smrt ambasadora u Libiji,pa sada NEOVLAŠĆENI ulazak pripadnika BIA maskiranog kao diplomata u Sobranje Makedonije/uzgred taj isti je naprasno napustio Hrvatsku gde je takođe bio "diplomata"!/.Ovaj će sigurno biti proglašen "persona non grata" i moraće da ode iz Makedonije,šti je bruka svoje vrste ove tzv.srpske diplomatije.Logično bi bilo da "Pevač" da ostavku jer je najodgovorniji za sve ovo,ali naravno,to se u ovoj zemlji neže desiti.
    (posmatrač, 26. maj 2017 11:57)

    # Link komentara

  4. Upadneš u trezor banke da je pokradeš ,uz izgovor da si samo došao da vidiš da nije neki lopov došao pre tebe.
     (jednoruki krstivoje, 26. maj 2017 11:48)

    # Link komentara

  5. Proterati sve te iz ambasade Srbije pa i ambasadora.Ministar Dacic da podnese ostavku zbog tog dogadjaja.Zar njemu clanovi ambasade sluze za izazivanje nemira?Potezica pa sad Zivaljevic spijun.
     (srce sumadije, 26. maj 2017 11:39)

    # Link komentara

  6. Opet trpamo nos gde mu nije mesto i opet dobijamo po nosu
    (Vladan, 26. maj 2017 11:38)

    # Link komentara