1. Zalosno je slusati i citati gluposti i izmisljotine o zivotu i delu Josipa Broza.Kao jedan od privilegovanih da u periodu od 1974. do 1979. budem na Brionima mnogim dogadjajima sam ucestvovao i prisustvovao.Mucninu mi stvara podsecanje na bahanalisanje tepublickih elita (Kardelja, P.Stambolica, Bakalija, Bakarica, Žarkovica, Mikulica, Crvenkovskog..), i ostalih faca koje mi se i dan danas ukazuju pred ocima.J.Broza sam jedino vidjao kada su mu licno dolazili i na molu docekivao Hua Fenga, Breznjeva, Kartera, Cara Haila Selasija, Indiru Gandi, ....To je bio drzavnik i lider ozbiljne drzave, prijatelji moji znani i neznani.
     (raja moravac, 27. maj 2017 17:56)

    # Link komentara

  2. Ovi sto traze da se zabrani okupljanje u vezi Tita,oni nisu bili ni u spermatozoidu kad je Tito vladao i sada oni kao znaju sta je Tito radio i kako se tada zivelo.Omladina za vreme Tita je bila umno zdrava a ovo sad sve bolesnici.E takve su nam sada drzave bivse Juge.
     (lusi, 27. maj 2017 17:31)

    # Link komentara

  3. evo ovakvi, zvali se oni hadeze ili haespe, vladaju delom BiH odakle je moja srpska porodica Šantić, već pogađate gde je to. teroristički napadaju ljude koji su u februaru išli da obeleže oslobođenje Mostara u Dr. Sv. Ratu na već ustaški demoliranom Partizanskom Groblju, jednom od arhitektonskih znamenitosti Mostara. pa ga tj. groblje još dodatno unakaziše i ižvrljaše najogavnije ustaške pokliče i znakovlja. a mile dodik kao pravi Hrvat, pardon, Srbin se bori svim sredstvima da ih nagradi trećim entitetom.
    vidiš li ti ovo Evropo?
    (Vel Santic, 26. maj 2017 19:47)

    # Link komentara

  4. demokratija .
     (rosonero, 26. maj 2017 16:00)

    # Link komentara

  5. A u Srbiji misle da je hteo nas da unisti :-D znaci ili je hteo sve da nas unisti ili smo mi budale, pa unistili sto je on stvorio. Ima li nesto trece, cetvrto...?
    (Zemljanin, 26. maj 2017 14:27)

    # Link komentara

  6. Не ваља Хрватима,не ваља Србима...тај Тито је сигурно био добар.
     (Смена Страже, 26. maj 2017 14:25)

    # Link komentara

  7. Jeste megazlocinac ali protiv Srba.Nikad mi nece biti jasno zasto deo Hrvata toliko prezire Tita.Porazenu zemlju u drugom sv ratu je prebacio na pobednicku stranu,odgovornost za jasenovacki genocid maskirao bratstvom i jedinstvom,napravio im drzavu prvu put u ovim granicama od Slavonije do Dubrovnika,oslabio Srbiju pokrajinama i stvaranjem crnogorske nacije,napisao ustav iz 74.kojim je data legalna podloga za secesiju iz 91.Moze se reci najveci hrvatski lider ikada.I na kraju ga oni mrze a ovde medju jugonostalgicarima od kojih Srbi nikako da se izlece ima postovaoce iako nas je unistio vise nego bilo koji spoljni neprijatelj.
     (konzervativac, 26. maj 2017 12:18)

    # Link komentara

  8. Pola vas zivi u stanovima koje vam je on dao,patriote.
    (Tito, 26. maj 2017 12:14)

    # Link komentara