1. Kakve gluposti i kakvo gubljenje vremena!
    (Heterija, 20. maj 2017 13:08)

    # Link komentara

  2. Amerika ne shvata da Rusija napreduje kada je u sukobu sa njima a Vasington samo tone u ideoloskom glibu i nazadovanju svake vrste dok Rusija i zemlje BRICKa napreduju.
    (Storno, 19. maj 2017 22:51)

    # Link komentara

  3. Neka stave dekretom Hilari za predsednika i onda naka drugima sole o demokratiji....a da ne spominjem Kenedija koji je streljan,pa njegov brat,potom Abraham Linkoln....
     (Mita, 19. maj 2017 21:56)

    # Link komentara

  4. Opet ,,haos" u Vasingtonu.Ipak.zvuci bolje nego uobicajeno,Amerika u panici'.Opusteno, haos i panika su samo u naslovima za trsite Srbije, Belorusije, Kirgistana.Izvinite, ako sam neku od drzava, preskocio.
    (stari Taja, 19. maj 2017 21:54)

    # Link komentara

  5. (Mladen Mladenovic, 19. maj 2017 19:52)
    I plus, jos uvek ne razumes americku politiku i americko drustvo generalno. Amerika nema spolju politiku. Amerika ima samo unutrasnju politiku, sa time da je njihova unutrasnja politika sve ono gde moze da se radi biznis, jer za njih granice ne postoje. Svuda gde moze da se radi biznis, to je dobro za Ameriku, i to je americka spoljna politika. Njih ne interesuju granice. Ni nacionalne, ni religijske, ni etnicke, ni civilizacijske ni nikakve. I to je dobro, to tako treba, svi tako treba da rade i na to treba svi da se ugledaju. To je buducnost covecanstva, ako ima nameru da opstane. Kako je u jednom govoru rekao Ronald Regan citirajuci dr Emeta Brauna iz filma Povratak u buducnost, roads, where we're going, we don't need roads. Dodajem, or borders. In any way. Fascinantni ljudi. Ja im se divim. You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one, I hope someday you'll join us, and the world will live as one :-)
    (dodatak, 19. maj 2017 21:52)

    # Link komentara

  6. Sta Amerika moze da dobije smenom Trumpa.To su samo mediji uzeli stvar u svoje ruke.Oni rade za demokrate, i nikada se nece pomiriti sa porazom.Najgori je medijski rat, ali sam siguran da ce ga.dobiti Trump u svoju korist.Mnogima u Americi ne ide u prilog nikakva saradnja sa Rusijom, jer oni zele sve da drze u svojim rukama, odnosno da kroje kapu celom svetu po svom nahodjenju.Zato i imamo otvorenih ratova na sve strane sveta, i sukoba koji se javljaju svaki dan.Hoce li jednom svet otvoriti oci, i prestati sa ovim pretnjama nuklearnim oruzjem koji vodi u cistu propast.
     (Dragan, 19. maj 2017 21:46)

    # Link komentara

  7. U Americi je panican strah od poboljsanja odnosa sa Rusijom. Apsurdno ali to je realnost. Kuda ide ova namucena planeta?
     (pribil, 19. maj 2017 21:23)

    # Link komentara

  8. @HanSolo
    Naprotiv, potpuno suprotno. To pokazuje da je drzava demokratska i da je svaka vlast ogranicena zakonima. Onaj ko pobedi na izborima ne postaje despot i gospodar zivota i smrti vec stupa na duznost predsednika. Zamisli obrnutu sitiuaciju, da mediji u Rusiji krenu da kritikuju predsednika i traze istragu protiv njega, kako bi prosli?
     (jasdf, 19. maj 2017 21:04)

    # Link komentara

  9. "neće imati šansu da napravi normalan radni odnos s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom"

    Taj je izgleda nesposoban da napravi radni odnos sa bilo kim.
    Smetaju mu novinari, smetaju mu mediji, smetaju mu sudije, smeta mu narod, smetaju mu državni službenici, ništa mu ne valja, stalno je nezadovoljan, stalno bi se svađao... plus lupeta po Tviteru...

    A kad čovek pogleda da je Amerika birala između dva poremećena ludaka...
    Sa jedne strane ovaj za kojeg je očigledno da mu fali ne nešto, nego mnogo toga, a sa druge ona ludača gladna vlasti koja i dalje nije u stanju da shvati da je izgubila izbore, za šta krivi sve druge osim sebe.
    (John, 19. maj 2017 20:57)

    # Link komentara

  10. Ajd ruku na srce Ruje ih zeznule sa ovim pajacem. Pa naravno da se vade sad sta je tu cudno?
    (Da kazem, 19. maj 2017 20:40)

    # Link komentara

  11. Oduvek sam znao i tvrdio da Amerikancima sem kod svoje kuce nikako ne odgovara mir i saradnja. Posebno sa Rusijom. To je ekonomski i svaki drugi "dinosaurus" zalutao u 21. Vek. Drzava i narod koji se, od svega, najvise boji mira. Jos odmah je bilo jasno da ce najava Trampa, kojom je obznanio da ce saradjivati sa svima pa i sa Putinom, naisla na neodobravanje i histeriju kod ratnog lobija koji i vodi SAD. Dok ginu "domorodacki narodi", za ovu drzavu, rat a ne rad je jedina opcija.
     (Mladen Mladenovic, 19. maj 2017 19:52)

    # Link komentara

  12. E ovako izgleda kada ona strana koja izgubi na izborima ima medije i sta sve ne. Doduse cudno je to sto su izgubili. Od pobjede Trampa odmah se islo prijetnjama sa elektorima, nasilnim demonstracijama prvih par dana ako se neko sjeca, on nije moj predsjednik parola, pa sad impic. Prvo, Amerika tako nije funkcionisala do sada. Ako se bilo gdje u svijetu budemo vodili tim nacinom djecjeg durenja, nece svijet biti srecno mjesto dugo dugo. Ili ocekujete da kandidati osvajaju po 100% ?? Ili kada ste vi na vlasti boli vas uvo. Ovo na primjeru demokrata u Americi je fenomen i vrhunac bezobrazluka. Mislim neka ga impicuju, sta ce biti drugacije, osim mozda medijski pogodnijeg i prijatnijeg lica za TV, nista vise.
    (Nikola, 19. maj 2017 19:22)

    # Link komentara

  13. Ovo samo pokazuje da je i Amerika diktatura kao i Rusija.. Kad ne dođe jedan "omiljen" političar, odma počne lobi da ga smenjiva i pljuje.. Prava američka elita ne može da rade šta hoćedu sa Trampom na čelu države, i zato hoćedu da ga "ocrnu" sa rusima i drugim stvarima.. A to što je dobio izbore elitu ne intresuje.. Diktatura u lepim rukavicama..
     (HanSolo, 19. maj 2017 19:15)

    # Link komentara

  14. Ne treba,Trampu asdvokat, alisvi treba da se zabrinu zbog ovih lobija,koji stoje iza medija!, smenice Trampa, a doci ce ko i sta!?
    (Vladimir, 19. maj 2017 19:15)

    # Link komentara

  15. House of Cards.
     (v, 19. maj 2017 19:13)

    # Link komentara

  16. Amerika se mesa u izbor predsednika svih manjih zemalja na svetu. Negde to rade prikriveno (Juzna Koreja, Indokina, Mexico, Ukrajina...), negde otvoreno (BIH, Panama, Gruzija, Venecuela, Egipat) a negde brutalno dronovima i raketama (Libija, Sirija, Jemen, Severna Somalija...).

    Nije ni cudo sto vise ni sami sebi ne veruju, kad znaju na koji nacin se postavljaju marionete.
     (Lav, 19. maj 2017 19:06)

    # Link komentara

  17. Otkud sad da žele skidanje ničim izazvanih sankcija, kada im je krenulo kako su samo sanjali!? Nem tudom?
     (Bane, 19. maj 2017 19:05)

    # Link komentara

  18. Kako je to Kremlj nervozan kada se svaki dan sprdaju sa celom americkom politickom i novinarskom elitom.
    Ja sam lepo rekao da sam za Trampa jer ce srozati ameriku pa su se smejali. Ispalili 60 raketa na siriju 23 doletile ostale su isparile u vazduhu?
    Dobar je taj ruski protiv raketni sistem.
    Sad ce i eu okrenuti ledja amerima, jos malo ali kasno.
     (2+2=5, 19. maj 2017 18:29)

    # Link komentara