1. Ko uziva prava iz nekog saveza mora da ispunjava i obaveze koje iz tih prava proisticu. Tako je oduvek bilo i ostace.
    (Jasdf, 29. april 2017 14:25)

    # Link komentara

  2. Ko može da me natera da u svoju kuću primim onoga koga neću? Ko može da natera onog ko je rešio da ide u Francusku ili Nemačku da ipak ide u Poljsku ili Mađarsku? Da je hteo da živi kod Poljaka ili Mađara tamo bi se i zaputio. Ovo sa izbeglicama izmiče kontroli i sada bi Nemci i Francuzi da nateraju novije članice da prime izbeglice kako bi rasteretili sebe. Međutim to ne biva. Zašto bi sada Mađari i Poljaci snosili posledice političkih odluka nezajažljivih bivših kolonista. Da nisu mozda Poljaci i Mađari razvalili Avganistan, Libiju, Siriju, Pakistan, pola Afrike .... ??? Nisu oni. Zato imaju potpuno, moralno i pravno, da odbiju te vaše nebulozne izjave o kvotama.
     (Kad malo razmislimo ..., 29. april 2017 11:13)

    # Link komentara

  3. To sto su oni tu gde su, na znaci da i Poljska i Madjarska treba da propadnu sa njima! Podrska Poljskoj i Madjarskoj!
     (Ivan S., 29. april 2017 08:36)

    # Link komentara

  4. ...pobesneli francuski politicari kojima narodi iz vlastitih kolonija polako preuzimaju zemlju, hteli bi da i druge clanice unije propadnu zajedno sa njima...
    ...brzo ce se ove nove clanice unije pokajati sto su odlucile da iz jednog bloka predju u drugi...
    ...a vidim i francuzi imaju sjajan izbor...
    ...u politici ostao sve sam lopov, prevarant, manipulator, mafijas, extremno levo, extremno desno...
    ...malo jos nedostaje na sahovskoj tabli pa da WWIII zapocne...
    (kraja, 29. april 2017 01:42)

    # Link komentara

  5. Još ne vodi ni Francusku a vec bi da vodi EU. Pripadnik korupiranog medjunarodnog establišmenta prema kojem su Al Capoone i njegovi iz 30-tih bili pravi deletanti.
    (Sin lovca na medvede, 28. april 2017 21:46)

    # Link komentara

  6. Hi, hi! Ovaj edipovac će da razmontira EU brže nego Lepenka!
     (dejanR, 28. april 2017 21:35)

    # Link komentara

  7. Мађарска и Пољска немају своје војне јединице у Африци. Мађарска и Пољска нису део ЕУ, већ су суверене и независне државе чланице ЕУ.
     (. орг, 28. april 2017 21:34)

    # Link komentara