1. Dokle više sa ovim? Dosadili su mi više sa tim protestima, ne mogu normalno da vozim kroz Beograd nego moram da idem sve nekim sporednim ulicama zbog njih. Trebali ste da izadjete na glasanje a ne da pokušavate da osvijite vlast na ulici. Mislim da je vreme da krenu kući polako i shvate da se ništa neće promeniti zbog toga što su oni ljuti na pobednika ovih izbora.
    (Vuk, 24. april 2017 21:06)

    Kao prvo prilagodi se situaciji, a drugo i sam gospodin Han je uocio da ima mnogo problema i preporucio ovima na vlasti da razgovaraju sa ljudima koji protestvuju. To sto se ti ne mozes da vozis svojom uobicajenom marsrutom to je samo tvoj problem a ovo sto traze mladi je problem svih nas i ne tice se samo toga da su izasli na izbore jer je cinjenica da su it izbori bili unapred vec odluceni (samo jedan primer glasacki spiskovi koji su u odnosu na broj glasaca i stanovnika nerealni. Novi spisak ne zavisi od glasaca nego od RIKa i zato je jedan od zahteva da se svi iz RIKa smene) i zasto da im svojim izlaskjom daju jos veci legitimitet. Onaj koji je najpozvaniji da u Srbiji nesto menja pokazao se za pet godina da zeli samo svoju LICNU VLAS sa koju se za ovih pet godina najvise zalagao a cinjenica je da ni jedan mandat nije do kraja zavrsio.
    (tuzni lala, 24. april 2017 22:48)

    # Link komentara

  2. Подржавам протест, ова компромитована власт треба да оде. Против Вучића, лично, немам ништа. Хајде мало да тестирам искреност протестанта. Ваш наглашени партиотизам. Када завршите медицину,рецимо, специјализирате неку област. Да ли бисте били спремни, рецимо, да радите у амбуланти или болници у рецимо, Кладову, Сурдулици, Зајечару или Босилеграду? Да ли бисте били спремни да обилазите пацијенте на Голији или Пештеру? Да као ја ко је рођен у Београду, коме су родитељи рођени у Београду,оставите Београд, и одете да живите, рецимо, у Босилеград? Када будете најискреније себи одговорили на ово питање, знаћете да ли сте искрени и када је протест у питању и ваш будући живот у Србији.
    (aлекса, 24. april 2017 20:35)

    Gle mićo.. Sutra bi mnogi otišli u sve te gradove, da tamo rade, ali neemaa pooslaa!! Neda naš imperator da se zapošljavaju!! Nema para u budžetu za školovane doktore. Kako koji odlaze u penzije, tako se ta radna mesta gase i nema zapošljavanja, ali zato se za toliko povećava broj rad.mesta u raznim vladinim agencijama i sektorima u kojima se zapošljavaju partijaši! Zašto bi neko išao po belom svetu, ako bi mogao da radi u svojoj zemlji?? Seti se one doktorice o kojoj je bila emisija na TV, koja nije mogla da se zaposli u zdravstvu, već je radila na benzinskoj pumpi kod privatnika..
     (Tata spalio Đenku, 24. april 2017 22:16)

    # Link komentara

  3. @aleksa
    Ajmo patriotizam onih koji odlucuju da ispitamo. Da li su spremni da toj deci sto ce da zavrse medicinu i specijalizaciju obezbede dostojanstvene uslove da ostanu u Srbiji? Da li ce opremiti bolnicu u Bosilegradu da bi u njoj mladi lekar specijalista mogao da radi i napreduje? Bez toga nema smisla traziti od ove dece da idu tamo i da ispitaju sebe.
     (jasdf, 24. april 2017 21:14)

    # Link komentara

  4. Dokle više sa ovim? Dosadili su mi više sa tim protestima, ne mogu normalno da vozim kroz Beograd nego moram da idem sve nekim sporednim ulicama zbog njih. Trebali ste da izadjete na glasanje a ne da pokušavate da osvijite vlast na ulici. Mislim da je vreme da krenu kući polako i shvate da se ništa neće promeniti zbog toga što su oni ljuti na pobednika ovih izbora.
    (Vuk, 24. april 2017 21:06)

    # Link komentara

  5. Tako je moji studenti! Tako je!
     (mile pile, 24. april 2017 20:47)

    # Link komentara

  6. Подржавам протест, ова компромитована власт треба да оде. Против Вучића, лично, немам ништа. Хајде мало да тестирам искреност протестанта. Ваш наглашени партиотизам. Када завршите медицину,рецимо, специјализирате неку област. Да ли бисте били спремни, рецимо, да радите у амбуланти или болници у рецимо, Кладову, Сурдулици, Зајечару или Босилеграду? Да ли бисте били спремни да обилазите пацијенте на Голији или Пештеру? Да као ја ко је рођен у Београду, коме су родитељи рођени у Београду,оставите Београд, и одете да живите, рецимо, у Босилеград? Када будете најискреније себи одговорили на ово питање, знаћете да ли сте искрени и када је протест у питању и ваш будући живот у Србији.
    (aлекса, 24. april 2017 20:35)

    # Link komentara

  7. Samo napred, ljudi!

    Što bi rek'o Kesić, - gde mi je pištaljka?
    Kupila sam novu na protestu.
    Plavu.
    (marija, 24. april 2017 20:27)

    # Link komentara

  8. Od srca vas deco podrzava otac ciji je sin zavrsijo elektrotehnici fakultet i pre tri godine je otisao u Belgiju.Svuda u svetu nasu decu prihvataju a u Srbiji ih bacaju na smetilista.
     (Milorad, 24. april 2017 20:12)

    # Link komentara

  9. Samo napred studenti koliko god je Vucic rekao da setate a to je 10 godina vi setajte da ga posaljete u politicku penziju sa ulice.
     (Jovica, 24. april 2017 20:03)

    # Link komentara

  10. Ovo je mulj i blato od drzave.Buduce elite niti gledaju niti im se neko obraca.
     (Stefan, 24. april 2017 19:58)

    # Link komentara

  11. Bravo studenti idite do kraja nikako ne odustajte.
     (Borjanka, 24. april 2017 19:55)

    # Link komentara

  12. Pa nek idu vise za Nemacku.
    (Petar, 24. april 2017 19:51)

    # Link komentara

  13. Studenti imate moju podrsku verujem da imate podrsku od roditelja koi svoju decu spremaju na fakultet.
     (Marija, 24. april 2017 19:51)

    # Link komentara

  14. Kao svaki studentski protest i ovaj ce se pamtiti.Studenti svaka cas na hrabrosti.
     (Luka, 24. april 2017 19:47)

    # Link komentara

  15. Stotinak njih na ulici, nema tu ni p od protesta. Ovo je čista manipulacija, koja nema nikakvo uporište u stvarnosti. Samo iritiraju ljude, blokiranjem saobraćaja, a sutra da se raspišu izbori njihovi mentori bi imali još slabije rezultate.
     (drago, 24. april 2017 19:44)

    # Link komentara

  16. "Inače sa ozvučenja je puštena muzika Beogradskog sindikata"

    Neka hvala, onda ipak bolje Vucic. Manje je zlo sto puta.
    (joca trta, 24. april 2017 19:41)

    # Link komentara

  17. Puna podrska mojim studentima.Ja sam buduci ove godine student.
     (Gimnazijalac, 24. april 2017 19:40)

    # Link komentara

  18. pa da nije smesno bilo bi tuzno..
    ej, beogradski sindikat, pa jel moze gore??
    (wer, 24. april 2017 19:38)

    # Link komentara