1. (penzioner, 24. april 2017 20:04) - pišeš neistine, hrvatske granice su opremljen u potpunosti u skladu sa schengenskim pravilima jedina je razlika što Hrvatska koja još nije članica schengena nema pristup bazi podataka SIS II već se koristi interpolom, mupom i ostalim bazama koje su joj trenutno dostupne. isto tako gužve se stvaraju zbog izjave Erjavca koju smo svi jasno i glasno čuli ma koliko god vi tvrdili da on nešto takvo nije izjavio (isto kao što niste pokušali varati u arbitražnom sporazumu ali ste uhvaćeni sa prstima u pekmezu).
    (etizop, 25. april 2017 13:14)

    # Link komentara

  2. Slovenačka politika prema Hrvatskoj u ovom slučaju je jednostavno rečeno - zlobna.

    Ovakva politika direktno izaziva štetu Hrvatskoj i predstavlja ozbiljnu pretnju za njenu privredu, a kao razlog za to se navode čiste formalnosti - propisi.

    Ako propisi proizvode nekom direktnu štetu, oni se u duhu dobrosusedskih odnosa ne bi smeli ni primenjivati.

    Pozivanje na primenu propisa koji izazivaju direktnu štetu (da stvar bude luđa, to je još država članica EU, dakle saveznica, pa još i saveznica u NATO, dakle višestruko prijateljska zemlja!) jasno potvrđuje da je zloba osnovni cilj slovenačke politike.

    Ako je Balkan negativan izraz, onda slovenačko ponašanje zaslužuje upravo taj izraz kao najbolji opis i ocenu.
    (Pera, 24. april 2017 20:54)

    # Link komentara

  3. Pitam se, šta če vama radit Hrvati, kad uđu u Šengen, pa se naša granica oslobodi? Na našoj strani optički čitaoci na Hrvatskoj olovka i papir, jer je prvog dana sve crklo! Problem su i Italijani, jer imaju još mnogo osobnih na papiru, pa treba treba ručni unos u računare. Sam dosta putujem u Hrvatsku i normalno čekam. Velik problem je za radnike sa jedne i druge strane, koji prelaze Šengen svaki dan. Nekad Beograd, sada Brisel! Žalim slučaj!:)
    (penzioner, 24. april 2017 20:04)

    # Link komentara

  4. I vi za sebe.tvrdite da ste Evropljani? Niste odmakli dalje od tuče sekirama oko međe. Više ste Srbi nego mi.
     (Poredjenje, 24. april 2017 19:59)

    # Link komentara

  5. To je, kazao je, politika koju je doneo ovaj parlament", rekao je Cerar te zapitao: "Šta je to što vi želite, da se vratimo na Balkan?"
    Uveo bi im vize nakon ovoga.
    (Vitez, 24. april 2017 18:45)
    Šta je pogrešno rekao? Bili su pametni kad treba, ne žele da budu glupi kad ne treba. Srbi obrnuto, Hrvati negde između.
    (penkalo, 24. april 2017 19:19)

    # Link komentara

  6. trebaju napraviti kruzni tok oko slovenije
     (tataozo, 24. april 2017 19:18)

    # Link komentara

  7. Slovenci koriste efekat Melanije da dobiju deo hrvatskog mora .Tu samo moze Italija da napravi red da uzme svoje more nazad i mirna Slovenija .
     (Trampo, 24. april 2017 18:48)

    # Link komentara

  8. To je, kazao je, politika koju je doneo ovaj parlament", rekao je Cerar te zapitao: "Šta je to što vi želite, da se vratimo na Balkan?"


    Uveo bi im vize nakon ovoga.
    (Vitez, 24. april 2017 18:45)

    # Link komentara

  9. kakva karma, sjetimo se samo kad su zatvorili granicu sa srbijom... sad se uplasili za sezonu!
     (kolee, 24. april 2017 18:40)

    # Link komentara