"Vreme je da Rusi dignu ruke od Crne Gore"

Podgorica -- Podrškom prijemu Crne Gore u NATO SAD su poslale jasnu poruku Rusiji da apsolutno ne može da se meša u unutrašnja pitanja vojnog saveza.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Kad nemas drugu mogucnost osim uclanjenje u Nato,to se zove prisila,to ne donosi plodove.
    (Posmatrac, 30. mart 2017 15:17)

    # Link komentara

  2. Što je veća buka, to sam više ubeđen da je Milo pod kontrolom Rusije. Svako od nas da je na mestu nekog ko u Rusiji odlučuje bi hteo što više država čije vlastodršce imaju pod svojom kontrolom da uđu u Nato savez, da bi imali u nekom odsudnom trenutku kritičnu masu unutar njega ili što više "Trojanskih konja". Jedino što treba imati u vidu je da su SAD i Rusija (i EU) veliki, a ostali su potrošna roba u njihovim nadgornjavanjima.
    (Gong, 30. mart 2017 13:22)

    Ha haaa. glupljeg komenatara odavno nisam procitao. Sve samo lepe zelje i pusti snovi. Sta Rusiju interesuje kuda ide Crna gora, pa nije im ona neka zabita gubernija nego samostalna drzava koja sama odlucuje u koje saveze s kim ide. Da je bilo pameti i mi bi smo vec bili u NATOu i EU, a ovako smo ostali sirotinja. Sami i bez igde ikoga.
    (Stanoje, 30. mart 2017 15:05)

    # Link komentara

  3. Crna Gora može da bude po ddiktaturom i okupirana, ali narod nikada neće da prizna izdaju i nikada neće da okrene leđa Rusiji i Srbiju.

    Narod Crne Gore uvek je bio i biće srcem i dušom za Rusiju i Srbiju!
    (Nemanja, 30. mart 2017 13:33)
    Sta sad Nemanja treba ovo da znaci? Da ce 10 posto agresivnih Srba u Crnoj Gori nasilno uz pomc Rusije i Srbije da "oslobodi" Crnu goru od 70% Crnogoraca, 20 % lojalnih Srba i manjina? Pa taj smo scenarij vec videli i dobili po nosu, zar vama nije bilo dosta batina 1999?
    (Dragan BL, 30. mart 2017 14:55)

    # Link komentara

  4. Crna Gora može da bude po ddiktaturom i okupirana, ali narod nikada neće da prizna izdaju i nikada neće da okrene leđa Rusiji i Srbiju.

    Narod Crne Gore uvek je bio i biće srcem i dušom za Rusiju i Srbiju!
    (Nemanja, 30. mart 2017 13:33)

    # Link komentara

  5. Upravo, vreme je da rusi to urade, ako su skloni miru i stabilnosti na Balkanu, koji deklarativno izjavljuju!
    (dejvid, 30. mart 2017 13:33)

    # Link komentara

  6. Što je veća buka, to sam više ubeđen da je Milo pod kontrolom Rusije. Svako od nas da je na mestu nekog ko u Rusiji odlučuje bi hteo što više država čije vlastodršce imaju pod svojom kontrolom da uđu u Nato savez, da bi imali u nekom odsudnom trenutku kritičnu masu unutar njega ili što više "Trojanskih konja". Jedino što treba imati u vidu je da su SAD i Rusija (i EU) veliki, a ostali su potrošna roba u njihovim nadgornjavanjima.
    (Gong, 30. mart 2017 13:22)

    # Link komentara

  7. Ne samo da Rusi treba da napuste Crnu Goru,nego i ceo Balkan.
    Politika i zivot u Srbiji su bas kontaminirani ruskom destruktivnom i nehumanom politikom.
    ((Vlast)a, 30. mart 2017 13:04)

    # Link komentara

  8. A vi ste širom sveta poznati po poštovanju evroatlanskog sistema vrednosti?
    Sa sve Milom na čelu...
     (prc..., 30. mart 2017 12:49)

    # Link komentara