1. Neka neko objasni ovim balvanima da je sav taj kineski biznis pod pokroviteljstvom kineske države. Mislite da oni sami iz tamo nekih zabiti zapucaju na drugi kraj sveta, samo o svom trošku i riziku? Grdno se varate. Hoćemo da nam donnesu skupe investicije, a rasterujemo ih! To ima samo u ovoj zemlji čuda.
    (cinik ovdašnji, 31. mart 2017 12:06)

    # Link komentara

  2. Eto nekada davno racije su bile na Zelenjaku za slicnu robu iz Trsta (Super Rifle), a eto danas se sve to isto desava u Bloku 70... Sve je isto, samo je drugacija lokacija :)
    (munze, 30. mart 2017 17:49)

    # Link komentara

  3. Udri uvek na sirotinju. Sada ocekujem i veliku akcije policije na sve babe so prodaju cvece po ulicama i da posle toga prime medalje za predani rad. Dotle neka ulaze sleperi sa duvanom, alkoholom, carinici na aerodromu neka svercuju robu, to nije vazno. Vazno je prvo suzbiti babe po ulicama, one ugrozavaju stabilnost zemlje.
    (Pedja, 30. mart 2017 13:32)

    # Link komentara

  4. Proverite malo rad carinika na aerodromu, ceo grad prica kako uzmiaju nenormalne pare (hiljade evra po kontejneru) kako bi carinili manju kolicinu robe, pogotovu tekstilnu koja stize iz Kine. Majice prolaze kao platno, brendirana roba kao second hand.
    (Sojic, 30. mart 2017 12:44)

    # Link komentara