DSS: Koštunica spreman da glasa

Bivši predsednik DSS Vojislav Koštunica, od izlaska iz političke arene 2014, prvi put je spreman da glasa na izborima, a podržao je Aleksandra Popovića.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Setite se načina na koji se Koštunica kao Predsednik Vlade obraćao medijima i građanima, pa uporedite to sa sadašnjim "premijerom". Njega je neko mogao da voli ili ne voli, ali to je bio čovek od ugleda, integriteta i časti. Raspisao je izbore 2008. zbog proglašenja nezavisnosti Kosova, iako nije imao nikakvu potrebu da to uradi. Hteo je da se građani izjasne za koju su opciju. Nažalost, posle tih izbora i "istorijskog pomirenja" DS-a i SPS-a, sve je krenulo nizbrdo. Time je rehabilitovan Ivica Dačić, verovatno najpogubnija pojava na našoj političkoj sceni posle 2000. godine.

    Sve u svemu, jedan veliki respekt za Vojislava. Uostalom, kada te mrze ljudi poput Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka, onda možeš da budeš spokojan, i da znaš da vrediš.
    (Avramesku, 31. mart 2017 13:40)

    # Link komentara

  2. Javite mu samo da je to ovaj vikend. Da ne propusti...
    (ns, 29. mart 2017 14:47)

    # Link komentara

  3. Bokte Kostunica ko visoka pec, prosao proces paljenja i sad je spreman da glasa.
    (Heroj Pinki, 29. mart 2017 14:27)

    # Link komentara

  4. Војислав Коштуница....

    Последњи ПРАВИ политичар на српској политичкој сцени.
    Човек који је оборио Милошевића.
    Премијер за време чије власти смо живели најбоље, наовчаници нам били најпунији, дугови се смањивали...а само једна велика, озбиљна приватизација (теленор).
    Човек за време чије власти је Србија почињала да личи на државу.
    Човек који је пред лице правде довео убицу Зорана Ђинђића (зашто претходници нису?)

    наравно, било је ту и лоши потеза и поготово лошег кадрираа али дефинитивно последњи, прави политичар који је гледао добробит државе а не своје задњице.
    Ко господин се повукао када је изгубио подршку за разлику од неких других који и даље млате празну сламу са подршком на нивоу статистиче грешке.


    Коштунице,
    ХВАЛА ти за све!!!!
    (ВРАЧАР, 29. mart 2017 14:22)

    # Link komentara