1. @odgovor Krangu, Hvala na odgovoru, sad mi je nazalost jasan sistem ali sam nakon citanja oba zakona (i o predsednickim i o parlamentarnim izborima, koji dopunjuje prvi u slucaju nedorecenosti), u clanu 70 Zakona o izboru narodnih poslanika procitao da je birac duzan da sam presavije izborni listic i ubaci ga u biracku kutiju, cime je na neki nacin i zabranjeno unistavanje ili iznosenje listica. Nisam pravnik, i razumem zasto ovakva formulacija nije sasvim definitivna, ali procitajte Zakon pa mi recite da li gresim, sa pravne strane.
    (Krang, 30. mart 2017 09:41)

    # Link komentara

  2. Ocigledno da vam nije jaasa tzv. "bugarski voz".
    Evo kako to ide. Neki od privh biraca, koji rano ujutro izadju na izbore, ponese glasacki listic napolje. To nije zabranjeno, svako moze, kada uzme listic da ide iza paravana da glasa, ili da listic pojede, a nije zabranjeno ni da listic ponese kuci. U glasackoj kutiji je legitimno da bude manje lsitica nego sto ih je izdato, ne sme da bude vise.
    Sad, taj koji je poneo listic dodje do aktiviste neke stranke. Oni uzmu od njega taj listici i onda kod njih dolaze redom biraci koji ucestvuju, oni mu daju taj listic, sa zaokruzenim brojm svog kandidata, da ga stavi u dzep, da ode na glasanje, i da im vrati prazan lsitic. Taj birac kada se prijavi na biracko mesto dobije svoj prazan listic, ali iza paravana, on taj listic stavi u dzep a u kutiju ubaci zaokruzen-onaj koji je dobio od aktiviste a aktivisti donese prazan listic koji ovaj opet zaokruzi i da sledecem biracu.
    Time aktiviste stranke imaju potpunu kontrolu da su ti njihovi glasali, onako kako treba, jer su u kutiju ubacivali unapred zaokruzene listice.
    Formalno, ovakvim "bugarskim vozom" nije prekrsena nikakva procedura, niti postoji bilo kakvo falsifikovanje, visak listica i sl. Sve je "po zakonu".
    (Odgovor Krangu, 29. mart 2017 23:27)

    # Link komentara

  3. Ovolika razlika deluje realno samo u paralelnom univerzumu u kojem odavno žive i samoproglašeni "Spasitelj" i svi njegovi čankolisci i poltroni. Imam utisak da su oni najoznbiljnije počeli da veruju sopstvenoj gebelsovskoj propagandi, što je u onoj pravoj realnosti znak da je ceo njihov sistem dospeo u "gangrenoznu" fazu. Kada plasirate ovako nebulozne kvazi-ankete, cilj vam je da sve glasače koji aktivno ili pasivno podržavaju druge kandidate, kao i one koji nisu zadovoljni nijednim kandidatom ali jasno traže neku alternativu vladajućem kleptokratskom režimu, unapred obeshrabrite da izađu na izbore jer je, eto, sve unapred rešeno i nema nikakve svrhe da se protivite volji "nadmoćne većine". A to je ne samo mač sa dve oštrice, nego i direktno samopodrivanje kroz debilno nametljivo favorizovanje jednog kandidata - setite se samo tog "backfire" efekta na prošlim predsedničkim izborima u našoj zemlji ili, još skorije, na predsedničkim izborima u SAD. Dakle, ako ovako olako potcenjujete i vređate inteligenciju glasača, to će vam se obiti o glavu neuporedivo brže i radikalnije nego kada biste vodili normalnu kampanju. Lično, ne gajim iluzije da bi naš potemkinovski "spasitelj" mogao izgubiti u drugom krugu (jer je snaga srpskog ketmansko-rajinskog mazohizma još isuviše velika), ali ukupna situacija jasno naznačuje da su ovo poslednji izbori na kojima će pobediti. Mislim da je i on toga svestan, jer je predsedničko mesto de fakto politička odstupnica.
    (disgustado, 29. mart 2017 23:14)

    # Link komentara

  4. @ A sada kazite sta vam fali sa Vucica!
    (Niki, 29. mart 2017 20:26)
    нпр. полуписмени попут тебе који ме пред вратима мог дома питају да ли другог априла њему дајем глас?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (.орг, 29. mart 2017 21:37)

    Ispravka,
    ne polupismeni već apsolutno nepismeni.
    To je profil Vučićevih glasača.
    (marija, 29. mart 2017 22:54)

    # Link komentara

  5. Колико људи је одбило да одговори на питање за кога ће да гласају? Када сам последњи пут видео тај податак, који је гласио да свега 1 у 6 пристане да одговори, говори далеко више него све остало.
    (Реално, 29. mart 2017 22:33)

    # Link komentara

  6. Izgleda da ovaj direktor "demostat"-a, ima pretenzije za neko direktorsko mesto kao onaj iz CESID-a sto je dobio na poklon za svoje mnogobrojne optimisticke ankete za vodju.
    (anketirani, 29. mart 2017 21:41)

    # Link komentara

  7. @ A sada kazite sta vam fali sa Vucica!
    (Niki, 29. mart 2017 20:26)
    нпр. полуписмени попут тебе који ме пред вратима мог дома питају да ли другог априла њему дајем глас?
     (.орг, 29. mart 2017 21:37)

    # Link komentara

  8. E, ja ću za Jankelita, moja žena za Belog, a u 2. krugu oboje protiv OnogaKomeSeNePominjeIme. To neće promeniti nikakve ankete, javna mnjenja, reklame, plakati, televizije, Putin, Tramp, haarp, veštice, goblini ili vila Ravijojla.
    Izađite na izbore!!!
    (za srbiju bez sikiracije, 29. mart 2017 21:27)

    # Link komentara

  9. Jedini pravi kandidat ovde je vojislav šešelj!!!
     (sale, 29. mart 2017 21:26)

    # Link komentara

  10. Iste agencije koje su prognozirale Tadicevu pobedu 2012. sad to kazu za AV.
    Sreder podrzavao Tadica, sad podrzava AV.
    Lazar Ristovski podrzavao Tadica, sad podrzava AV.

    Previse je to slucajnosti da bi rezultovalo drugacijim ishodom...
    (bot bus, 29. mart 2017 21:09)

    # Link komentara

  11. Sjetite se Mesića.
    Bio je potpuno zaboravljen, kandidirala ga je mala strančica HNS i na početku je imao zanemarivi postotak, niko ga nije shvaćao ozbiljno, a na kraju je bio dva puta predsjednik!
    (Meister Jakob, 29. mart 2017 21:00)

    # Link komentara

  12. Slažem se!
    Ako pokradu izbore,
    neće biti drugog kruga!
    (M, 29. mart 2017 20:43)

    # Link komentara

  13. Garantujem da ce RIK da navuce da Beli bude drugi.
    (dragan, 29. mart 2017 20:42)

    # Link komentara

  14. Cekajte ljudi, stalno pricamo o tom fotografisanju listica i deljenja na ulazu, a niko da se zapita odakle ti listici uopste? Ako se zna da postoji konacan broj evidentiranih zvanicnih listica, odakle onda svi ti unapred zaokruzeni listici koje ucenjenima dele na ulazu? Znaci, tri su moguca slucaja: 1. listici su falsifikovani, sto implicira kradju od strane vladajuce partije "bez znanja drzavnih institucija"; 2. listici su pravi (stampani u drzavnim institucijama) ali neevidentirani, i ko zna koliko takvih ima, te bi to bio neoborivi dokaz kradje izbora od strane same drzave i vladajuce partije; 3. listici su pravi i evidentirani, ali izneseni prazni sa biralista pre izbora i zaokruzeni, sto povlaci slicne zakonske implikacije kao slucaj 2. Dakle, sta je, od ta tri slucaja istina?
    (Krang, 29. mart 2017 20:35)

    # Link komentara

  15. kad bi se gadjali zelenim svajcarskim tramvajima, onim teskim
     (Gisa, 29. mart 2017 20:29)

    # Link komentara

  16. vucic nece osvojiti ni 45% a kamo li 56%
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nesko101, 29. mart 2017 15:44)

    Vidis kako psiholoski deluju ova istrazivanja, ti si na osnovu njihovog broja 56% zakljucio da je 45% sasvim dovoljno i time si se zadovoljio.

    Ja garantujem da je Vucic ispod 35%
    (ustani Srbine, 29. mart 2017 20:27)

    # Link komentara

  17. Ako mislite da probadne Srbija glasajte pogresne.
    Samo Vucic moze da vas spasi.
    A sada kazite sta ce drugi bolje da urade i sta vam fali sa Vucica!
    (Niki, 29. mart 2017 20:26)

    # Link komentara

  18. Ja svim anketarima govorim da sam za Vucica, a glasacu za Belog. Pametnom dosta.
    (Ceda, 29. mart 2017 20:25)

    # Link komentara

  19. Treba imati u vidu da će u eventualnom krugu radikali i još poneki glasati za Vučića.
    Zato, da ne bi bilo iznenađenja, pa da ostanemo bez 2. kruga, a i u 2.krugu, potrebno je masovno izaći na izbore.Baš masovno.
    Ako sad propustimo priliku da ga sklonimo sa grbače, nadrljali smo za mnogo dugo vremena.
    (Svi na izbore!, 29. mart 2017 20:24)

    # Link komentara

  20. Jeste, a ja sam Aca Lukas.
    (Miki, 29. mart 2017 20:13)

    # Link komentara

  21. Belo ili crno?
    Dovoljan broj glasova za belog može lako da dâ kredibilitet narodu da otkaže gradjansku poslušnost... Što je u Srbiji izgleda jedini način.
    (Demo(nstran)t, 29. mart 2017 19:56)

    # Link komentara

  22. Dragi susjedi,ovo sa Belim vam je klasični spin..malo pratim situaciju kod Vas,I sve mi na to navodi.Vjerovali ili ne ,ovdje u Hr velika većina ljudi bi voljela da kod vas sada.pobijedi neko tko bar malo misli na svoj narod I vrijeme u kojem se zivi.Nadam se da na izborima pobijediti neko ko je voljan uvesti vas narod u Eu.Eu nije nesto posebno na kratki rok ali dugorocno donosi korist sigurno.Kod nas nemoze vise proci sta je prolazilo prije,tako ce biti I kod Vas.Okanite se rusa,imajte dostojanstva I izaberite sto je najbolje za Vas I Vasu djecu.Pozz iz Hr.
    (Iskreni susjed, 29. mart 2017 19:54)

    # Link komentara

  23. Idemo, samo jako!
    AVE BELI!
    (pevac hill, 29. mart 2017 19:49)

    # Link komentara

  24. Zanimljivo je da Vučić uvek ima oko 55%. Pre kandidature Preletačevića imao je 54%. Pojavio se Preletačević i uzeo 9-10% i svi ostali na istom, a on podigao na 56%. To statistički nije moguće.
    (PV, 29. mart 2017 19:49)

    # Link komentara

  25. Nema sanse. Beli ce da rasturi diktatora u drugom krugu.
     (Srba, 29. mart 2017 19:48)

    # Link komentara

  26. Manite ankete, one imaju namenu da opuste glasače opozicije i neutralne i da ih ubede da je besmisleno glasati, jer se već zna rezultat. Dok naravno Vučićeva vojska izlazi sa komplet mamama, tatama, šurnjajama itd. Uz naravno relevantan dokaz da su svi izvedeni na izbore. Mene su naravno zvali iz SNS-a sa pitanjem za koga ću glasati. Reko im ko iz topa za Vučića naravno, za koga bi drugo. Nisam imao srca da im kažem istinu, a ona je upravo suprotna. Ni u ludilu ne bi glasao za Vučića, Dačića i ostale stručnjake. Samo Janković. DO POBEDE!!!
    (Vladimir, 29. mart 2017 19:47)

    # Link komentara

  27. Ja bih zabranio ovakve prognoze iz prostog razloga sto su namestene, i imaju za cilj da populisu jednu stranu. Nema potrebe. Pozivajte narod da izadju na izbore, pa kom opanci, kom obojci.
     (marti misterija, 29. mart 2017 19:44)

    # Link komentara

  28. Za Vučića će glasati ozbiljni ljudi - eto većine.
    Ostalo će studentarija koja mrzi Vučića jer "internet je čudo" da razdeli Belom i Jankoviću. 
    Poenta - Vučić sigurno pobedjuje. 
    (Jeremija, 29. mart 2017 14:32) 

    Ako Vučić pobedi, to znači da je većina, od tih koji izađu na izbore, nepromišljena, a ne ozbiljna. Alo bre ljudi, da li vi vidite šta taj čovek radi!!??? Da li ste toliko slepi!!!?? On Putinu priča o stabilnosti u regionu, a Putin pred njim konstatuje da je stabilnost u regionu jako uzdrmana.
    Priča o stranim investitorima, a zapravo strani investitori dolaze, a Vučić im daje naš novac da ga oni "ulože".
    Penzionerima, koji su ceo svoj vek radili i punili budžet ove zemlje, koji su zaslužili mnogo veće penzije, ON se drznuo da im ih smanji. Zakon ne postoji, ON je zakon!! ON odlučuje o svemu!! Kada je devedesetih bio na vlasti "drogirao" nas je turbo folkom, a sada rijalitijima. Prosvetu, školstvo, vojsku, zdravstvo, ekonomiju je UNIŠTIO!!! Kulturu u Srbiji kroje Saša Popović, Karleuša, Lukas, Ceca.. Alo bre ljudi, narode!!! Dozovite se u pamet!!! Ovu zemlju su stvorili sv.Sava i Simeon! Carevi i kraljevi, ratnici i seljaci! Svojom krvlju je osvetili, a sada nekakav sendvičar od nje pravi privatnu prćiju! Lepo kaže Neša "Galija": "Uvek smo se plašili visine"! Ma ne bojte se!!! Ne govorite da nema za koga da glasate, ne razmišljajte da je "eto, doveo investitore, sačuvao železaru,zitd.!!! Nije bre!!! Stvorio je od Srbije feudalnu, kolonizovanu zemlju!!! Tera nas da mislimo da smo propali bez njega!! Nismo i nećemo!!! Medije je ugasio..
     (Tata spalio Đenku, 29. mart 2017 19:43)

    # Link komentara

  29. Moj slucaj: Proslo podne,zvrrr na vrata.Dobar dan,dobar dan..Mi smo iz staba sns radimo anketu.Koliko vas ovde zivi? 6 oro i svi glasamo vucica..Hvala vam mnogo..Zena stoji malo dalje,i previja se...Nas je troje,svi za Vuka Jeremica..Svi stanari zgrade dogovorili se da kazu za vucica..Pojedinim porodicama do sada ukradeno od plata i penzija i preko 600000 din..
     (jovan, 29. mart 2017 19:43)

    # Link komentara

  30. Neki direktor,za nesto,u ovom Demostatu je i Zoran Panovic (bivsi Danas). Upravo sam ga gledao na RTS-u. Covek ima pricu kao da je prespavao poslednjih 5 godina i probudio se pre dva dana,procitao novine,pogledao Pink i RTS i zakljucio da se u medjuvremenu nista posebno i strasno nije desilo ili promenilo. Za 95% kritike prema vlastima ima neko "racionalno" objasnjenje,ima razumevanja,ima olaksavajucu okolnost,opozicija mu je ovakva ili onakva,neprivlacna,neatraktivna,nema tzv. konkretna resenja, nema viziju (moz' misliti vlas' ima viziju i konkretna resenja) itd. Stavovi su mu u stilu "nije to bas tako","znate kako je bilo nekada,kroz istoriju","mozda nije vreme,mozda nije mesto,mozda mi ne znamo"...i tako redom. 5% stavova u kojima iskaze neku kritiku vlasti (tipa konstruktivnu) je u fazonu "mi kao narod smo ovo ono,pa ni vlast ne moze ovako ili onako" ili "mozda bi trebalo ograniciti broj dodeljenih ordena godisnje". Naginje da lici na clana VIS Idoli u politickim stavovima punim samiliosti,uzdrzanosti,majcinskog razumevanja,zdravorazumskog rasudjivanja i konstruktivnim kritikama vlasti i drustva. Najveci problemi su u fazonu,kao "znate,Beogradu nedostaje vise kontejenera i kanti za djubre" ili "Srbija nema ozbiljnu strategiju za unapredjenje reciklaze". Nista vlast i kriminal,nista autobusi u kampanji,nista bespravno rusenje,nista lazni bilansi,nista korupcija vrha vlasti na svim nivoima,nista zastrasivanje ljudi i pretnje otkazima pred izbore...Nista.
    (Slobodni Klikeri, 29. mart 2017 19:42)

    # Link komentara

  31. Evo ja ću sa svojom porodicom da izađem i da glasam za Jankovića pa makar bili jedini.
    (Dragan, 29. mart 2017 19:38)

    # Link komentara

  32. Ja samo da nešto napomenem.Ako izaberete Vučića on će biti na vlasti minimum 15 god,a posle možda i neograničeno.Evo kako-dobije dva mandata po sadašnjem ustavu(5+5).Pred kraj drugog mandata menja ustav,pa opet po tom novom ustavu recimo ima još 2 mandata.To je Tadić radio kad se treći put kandidovao.Ako u međuvremenu se izmeni zakon i predsednik države se bira u parlamentu onda ga većina u skupštini može(ko im smeta) da ga proglase doživotnim predsednikom.Tako da će vaša deca i unuci"uživati" u vašoj pameti.Gledajte u budućnost,istoriju dajte drugima da proučavaju.
    (dragan, 29. mart 2017 19:34)

    # Link komentara

  33. Da je tolko popularan nebi jedne te iste . selio po mitinzima po Srbiji nego bi u svakom gradu imao dovoljno ljudi da napuni najveću salu...Ne ne , Vučić je jedan veliki balon od sapunice koji je pred pucanjem...
     (Aca, 29. mart 2017 19:31)

    # Link komentara

  34. Ja sve manje poznajem ljudi koji nece za Belog da glasaju.
    Znam neke komsije, penzose, oni ce za Vucica i imam jednog drugara koji se godinama przi na Cedu, NVO i te fore. On ce za Jankovica.
    Svi ostali koje znam ce sto iz fore, sto iz inata/revolta da glasaju za Belog.
     (Dejan, 29. mart 2017 19:20)

    # Link komentara

  35. Beli na munimum 15% u prvom, a u drugom dobijamo!

    Ma sta bre drugi, deremo u prvom krugu! Samo jako i bez sikiracije!
     (3BEP, 29. mart 2017 19:17)

    # Link komentara

  36. Smejurija, Vučić objektivno ima oko 40%
    (Milan, 29. mart 2017 19:17)

    # Link komentara

  37. @ Za Vučića će glasati ozbiljni ljudi - eto većine.
    Ostalo će studentarija koja mrzi Vučića jer "internet je čudo" da razdeli Belom i Jankoviću.
    Poenta - Vučić sigurno pobedjuje.
    (Jeremija, 29. mart 2017 14:32)

    1. Nemoj molim te da se koristiš mojim nadimkom na ovom sajtu i internetu uopšte .
    2. Svako ko razmišlja svojom glavom u ovoj zemlji NEĆE glasati za gospodara Vučića i njegove satelite .
    3. Svi već znaju da istraživanja u ovoj zemlji ne vrede ništa ... , jer "... Srbija je VELIKA TAJNA ..."
    4. SAMO JAKO .
    5. Do pobede u drugom krugu !
    (Jeremija , PRAVI Jeremija, 29. mart 2017 19:17)

    # Link komentara

  38. Većina glasača je krezubo i ne zna ni B+ da otkuca. Ti ljudi nisu na forumima i ne vidite ih. A to je ciljana grupa SNS-a. To su većinom penzioneri kome su oduzeli deo penzije i još će za njega i da glasaju.
    (Alo Alo, 29. mart 2017 19:17)

    # Link komentara

  39. Ako ste u Vranje i Leskovac radili ovu Anketu onda je ovo odlicno, onda Vucic nema nikakve sanse, samo jako!
     (Pogangster, 29. mart 2017 18:18)

    # Link komentara

  40. Kladionice daju granicu za Vucica u prvom krugu 48,6. Mislite da oni poklanjaju 10%?
     (gg, 29. mart 2017 18:14)

    # Link komentara

  41. Mene su zvali 3 puta na telefon... ne znam ni ko ali sam uvek odgovorio da glasam za Vucica iako to ne bih uradio ni mrtav. Samo Jankovic!
    (Milan, 29. mart 2017 18:09)

    # Link komentara

  42. Nemojte se zavaravati. To je 56% od onih 55% koji ce izaci na izbore. Drugim recima, ako je istina(a nije) predsednika bi odabralo 30% stanovnika koji mogu da glasaju. Ja izlazim na izbore i glasam, IZADJI SRBIJO. . .pa cemo da vidimo sta ce da se desi...
     (Slobodan, 29. mart 2017 18:08)

    # Link komentara

  43. Pitanje da li je uopšte važan broj glasova ako se 3. aprila dogodi ulica. Dovoljno je da broj nezadovoljnih popuni objektiv TV kamere, i ode Vučić u istoriju.
    (Radojko, 29. mart 2017 17:48)

    # Link komentara

  44. Više verujem kladionicama.Oni uvek idu da dobiju a ne da gube.
    (e, 29. mart 2017 17:44)

    # Link komentara

  45. A jel ima neko glavu motora za yuga ?
     (Sundjer Bob, 29. mart 2017 17:44)

    # Link komentara

  46. Ankete su glupost, telefonom, ha ha ha. Pa ja se nikad ne bih izjasnio, a za dotičnog ne bih nikada glasao. Moja mama kad su je tako zvali i dolazili na vrata rekla da će za Vučića da glasa a očima ne može da ga vidi, gasi tv kad se ovaj pojavi, kaže, ko zna šta su u stanju ti agresivni ljudi da urade.
     (bolero, 29. mart 2017 17:39)

    # Link komentara

  47. 56% smanji kume
     (Expert, 29. mart 2017 17:38)

    # Link komentara

  48. ma dobija 110 posto u prvom krugu.Kao Kim u Severnoj Koreji.
     (darko, 29. mart 2017 17:35)

    # Link komentara

  49. Bravo za Belog...samo jako,do 15%!
    (dodo, 29. mart 2017 17:34)

    # Link komentara

  50. Neka, ja se nadam sestom oktobru, onom koji nije nikada dosao.
    (Nervirach, 29. mart 2017 17:31)

    # Link komentara

  51. samo jako
     (sylar, 29. mart 2017 17:10)

    # Link komentara

  52. vidimo se na trgu za sat vremena, Sale do pobede
     (stan smith, 29. mart 2017 17:03)

    # Link komentara

  53. Tarot je rekao 23.17 a bice realno 11.6.
     (Dzoni, 29. mart 2017 16:51)

    # Link komentara

  54. ja glasam za Belog, a vi kako hocete...
     (Pera, 29. mart 2017 16:41)

    # Link komentara

  55. Pokrašće izbore.
     (Miki, 29. mart 2017 16:30)

    # Link komentara

  56. Meni pomalo zao vas sto mislite da ovako nece biti. Vucic uzima glat 50 i plus faktor vlasti dakle glas ovde nevazeci onde prigovor onde i eto 52-55.
    (Igor, 29. mart 2017 16:16)

    # Link komentara

  57. Pripremaju gradjane da prihvate pobedu Vucica kao nesto normalno,
    jer sve ankete pokazuju da Vucic vodi.
    A , 100% imaju nacin da pokradu izbore sto im i nije prvi put.
    (Zivim tu pa znam, 29. mart 2017 16:07)

    # Link komentara

  58. Jos jedan trik SNS da bi ljudi odustali od glasanja! Ne dajte se prevariti.
     (barka, 29. mart 2017 16:06)

    # Link komentara

  59. Ako bude izlasnost 60 posto,drugi krug je izvestan.
    (milko, 29. mart 2017 16:00)

    # Link komentara

  60. Ček, ček, ček, ček... Anketirali su 80% od 1200 ljudi i zaključili da će ovaj da pobedi.

    Hoćete da kažete da ako ja obiđem nekoliko vrtića i anketiram isto toliko dece pobeđuje Pepa Prase?
    (Ferra, 29. mart 2017 16:00)

    # Link komentara

  61. Za Vučića će glasati ozbiljni ljudi - eto većine.
    Ostalo će studentarija koja mrzi Vučića jer "internet je čudo" da razdeli Belom i Jankoviću.
    Poenta - Vučić sigurno pobedjuje.
    (Jeremija, 29. mart 2017 14:32)

    Iskreno se nadam da si hteo da budes sarkastican.

    Ako nisi, uvredio si vecinu ljudi koji misle svojom glavom.
    (rock star, 29. mart 2017 15:51)

    # Link komentara

  62. lažu narod da ne bi izašli na izbore
     (pop, 29. mart 2017 15:46)

    # Link komentara

  63. Ovo mu dodje kao poruka sns-ovim glasačima da vodja pobedjuje i da ne moraju svi čak ni da izlaze... tako je i najbolje :)
    (Botina, 29. mart 2017 15:46)

    # Link komentara

  64. Najveća komedija će biti aki Beli bude ispred opozicije!
    (Nikola, 29. mart 2017 15:46)

    # Link komentara

  65. tesko
     (laki, 29. mart 2017 15:46)

    # Link komentara

  66. Onda smo pukli
    (Sony, 29. mart 2017 15:44)

    # Link komentara

  67. vucic nece osvojiti ni 45% a kamo li 56%
     (nesko101, 29. mart 2017 15:44)

    # Link komentara

  68. Beli ti iza Vucic a ispod vas ostali. Gurni Beli odpozadi Vucica iz te kolone neka tresne sa politicke scene pravo u zagrljaj Seselja i mi pobednici.
     (Velimir, 29. mart 2017 15:44)

    # Link komentara

  69. Kakvo podlo potcenjivanje Saše Radulovića.
     (Peca, 29. mart 2017 15:44)

    # Link komentara

  70. Ljudi, ne dajte se pokolebati i izađite na izbore, glasajte. Nemojte da crtate i švrljate, zaokružite broj ispred svog kandidata.
     (Dunny On The World, 29. mart 2017 15:43)

    # Link komentara

  71. AV 3. aprila: Kandidovao sam se zato što sam pametan...
     (pametnix, 29. mart 2017 15:42)

    # Link komentara

  72. Moja slobodna prognoza:
    Vucic - 36%-38%
    Jeremic - 22%-24%
    Jankovic - 14-16%
    Beli - 6%-8%
    Radulovic - 4%-6%
    Seselj- 2%
    Ostali ostatak
    (Boki, 29. mart 2017 15:42)

    # Link komentara

  73. Verujem ipak u svest i pamet ovog naroda, no ako on ima preko 50 procenata u prvom krugu ja prvi odlazim iz ove zemlje, situacija je kao 2000. ili on ili Sasa Jankovic
     (covece, 29. mart 2017 15:41)

    # Link komentara

  74. Jankovic do pobede!
     (Paki, 29. mart 2017 15:41)

    # Link komentara

  75. ne vredi 56%
    mozda 36%
     (brzi, 29. mart 2017 15:40)

    # Link komentara

  76. Ovo se plasira da se biraci odvrate od izaska na glasanje, jer nam se sugerise da je Vucic apsolutni pobednik i da nema sanse da bude cak ni drugog kruga. Nema sanse da se to desi, jer na vrhuncu popularnosti naprednjaci su 2014 na republickim izborima 2014 dobili oko 49 % od izaslih oko 54 % biraca. Sada im je popluarnost drasticno opala kao sto je opala i Vucicu.
    (Glasac na izborima, 29. mart 2017 13:36)

    A sps paraziti? Oni vuku oko 10% glasova. Ja se najiskrenije nadam da makar pola njih nece glasati za Vucica i da makar 90% Pastorovih glasaca isto nece glasati za njega. Ne mogu da budem optimista jer se uvek razocaram, pa cu lepo da budem pesimista nadajuci se da cu se u nedelju uvece obradovati. Glasajte ljudiii, glasajte! Hajde kad se probudimo u nedelju mi mladi, posle izlaska, da cujemo da je u 10 izlaznost 25%!!!
    (D, 29. mart 2017 15:38)

    # Link komentara

  77. evo da su na meni vrsili istrazivanje ja bih rekao da cu da glasam za av, a ustvari, vec duze vremena znam da cu da glasam za sasu jankovica. verujem da nisam jedini koji bi to uradio ili je vec uradio.
     (asomakum, 29. mart 2017 15:38)

    # Link komentara

  78. A ja mislio da je na 99,999999
     (gaja, 29. mart 2017 15:37)

    # Link komentara

  79. Dragi Srbijanci,

    .Dzaba vam je ova halabuka...te gotov je, te ovo, te ono...a svi znamo da vam Vucic dobija izbore. Jednostavno, stanje na terenu se ne poklapa sa onim sto pisete. Svaki top komentar po pozotivnim glasovima je top i po negativnim, samo sto Vucicevi ljudi ne komentarisu kao vi. Sta god da se pise, kakva god vijest da izadje, svejedno vam je. Vucic dobija.
    Tacno ne treba otvoriti nijednu vijest 15 dana poslije izbora. Vec vidim komentare...nek zadnji ugasi svjetlo, Srbijo medju sljivama, itd itd...

    Pozdrav od Srba iz Bosne.
     (Tbra, 29. mart 2017 15:37)

    # Link komentara

  80. Hahaha ma kako da ne :) jel ste zvali po unutrasnjosti samo ili ? Smesni ste.. Ovo su sve pokusaji da se obeshrabre glasaci .. Vidimo se mi ipak na izborima ;)
    (Bane, 29. mart 2017 15:36)

    # Link komentara

  81. Bio sam razocaran velikim brojem minusa ovde na politickim komentarima, ali evo shvatam, cuo sam Vucic ima svoje ljude tu, koji ga velicaju, lupaju minuse ovuda po forumima. Ali opet na ima vise, Jankovic do pobede.
     (JovanDerokoČK, 29. mart 2017 15:35)

    # Link komentara

  82. Ako Vučić namešta rezultate istraživanja, zašto i ostali kandidati to ne rade? Zato što znaju kakvo je raspoloženje naroda.
    (hornets, 29. mart 2017 15:35)

    # Link komentara

  83. Janković je budući predsednik nakon drugog kruga ovih izbora a vi pišite ova naručena istraživanja. Vučić da bude srećan na sve što dobije preko 42% u prvom krugu.Ljudi su zaplašeni, ankete nisu realne.Oseća se da će biti promena.Sa svima sa kojima sam pričao na temu izbora, ljudi očima više ne mogu da vide Vučića i celu tu ekipu oko njega.Narod se naoštrio i biće potrebna jako velika krađa da SNS pobedi na ovim izborima.
    (laki78, 29. mart 2017 15:35)

    # Link komentara

  84. Dosta je bilo !!!
     (Radulovic, 29. mart 2017 15:34)

    # Link komentara

  85. Nije lepo obeshrabrivati ljude da ostvare svoje demokratsko pravo i izađu da glasaju.
    Svaka izlaznost preko 52% spušta procenat Vučićevih glasova ispod 50%, a sa izlaznošću preko 60% njegovi se glasovi spuštaju ispod 40%
    Morate računati sa tim da u startu od 11 kandidata njih 4 neće zajedno preći ni 2%, Obradović Radulović i Šešelj 4-8%, Beli, Jeremić i Janković između 10 i 15, a Veliki Vođa između 35-40% najtvrđih finansijera i najuplašenijih za svoj posao.
    A onda u danima do drugog kruga očekujte u najmanju ruku gebelsovski teror iz novina i sa malih ekrana.
    Da ... to je nešto što svi izbegavaju da kažu.
    SNS koristi sve moguće primenjive NSDAP metode obračuna sa političkim neistomišljenicima na početku 21 veka
    (Dejan, 29. mart 2017 15:33)

    # Link komentara

  86. Ma super , šta će nam i prvi krug? Što se gospodar Vučić nije proglasio za maršala pa da nastavimo ovaj ubrzani razvoj i napredak,kao i rast BDP-a ,takođe ? Nakon toga mogu organizovati one "ljude iz autobusa" da proslave srećnu vest
    (Zlopamtilo, 29. mart 2017 15:33)

    # Link komentara

  87. Ja ne znam ko ce za koga glasati, ali iskren da budem nisam sreo coveka koji glasa za AV. Odakle njima taj procentat nikako mi nije jasno.
    (Andrej, 29. mart 2017 15:33)

    # Link komentara

  88. Ma 156%, džaba Vam ankete. Meni kad su dosli nazadni na vrata, tekao sigurna 4 glasa, hahahahahaha, ali za Belog.
    (Mile, 29. mart 2017 15:33)

    # Link komentara

  89. Prvi krug: Beli 126%, avav 56%, daklen bez sikiracije i SAMO JAKO
    (nikola, 29. mart 2017 15:32)

    # Link komentara

  90. opozicijo ne daj se! Ja ne poznajem osobu koja podržava Vučica.
     (?, 29. mart 2017 15:32)

    # Link komentara

  91. Nema dileme jer sve je i više nego jasno, Vučić ima dobrih 54-56% i kraj je za opoziciju definitivno na ovim predsedničkim izborima!
    (Najbolja, 29. mart 2017 14:29)

    Ne bih na tvom mestu prizivao kraj opozicije, jer ćete u tom slučaju biti smenjeni van institucija sistema, tj. na ulici, a to niko ne želi, zar ne?
    (Miki, 29. mart 2017 15:29)

    # Link komentara

  92. Pa on tu podrsku nema ni u ovim autobusima kad bi stvarno ljudi rekli šta misle ne nasedajte na ovu propagandu
    (oli, 29. mart 2017 15:29)

    # Link komentara

  93. Jesu ovo oni sto su u CG Demokratskom frontu prognozirali 9%, a oni osvojili 21%? Profesionalci...
    (Vesna, 29. mart 2017 15:22)

    # Link komentara

  94. Zamislite, telefonska anonimna anketa!
    (Dejo, 29. mart 2017 15:20)

    # Link komentara

  95. Ja zvao telefonom 1500 ljudi, 107% Vučić
     (Padrino, 29. mart 2017 15:11)

    # Link komentara

  96. NEĆETE ME POKOLEBATI IZLAZIM I GLASAM PROTIV!
    (razocarani radikal, 29. mart 2017 15:05)

    # Link komentara

  97. Ma sta 56 %, daj 5 puta 500 %!
    (Vucko, 29. mart 2017 15:02)

    # Link komentara

  98. Sve ok vidimo se mi ipak na izborima smekeri.
    (Shirobon, 29. mart 2017 14:53)

    # Link komentara

  99. Ahhahaaha...ma 106!!
     (NemanjaBB, 29. mart 2017 14:51)

    # Link komentara

  100. Jeste a hilari ce pobedit trampa.
    (Washington, 29. mart 2017 14:49)

    # Link komentara

  101. poslednje istrazivanje sprovedeno u autobusu sns-a, nakon pojedenog sendvica i popijene vode, pokazuje podrsku od 92.7 % ispitanika...7.3 % je nezadovoljno kvalitetom sendvica...eto...i takva vest je mogla da se plasira...bez obrazlozenja o uzorku, bez obrazlozenja o georgrafskom uzorku, bez obrazlozenja o starosnoj dobi...da ne pominjem sam kraj vesti...koja kaze da je i dalje 18 % posto od njihovog uzorka neopredeljenih...sramota...posle se takvim vestima pune novine i izaziva apatija...SVI NA IZBORE...
     (Vlad, 29. mart 2017 14:40)

    # Link komentara

  102. To svi znaju, samo se tih 10% prave da ne znaju.
    (steva, 29. mart 2017 14:34)

    # Link komentara

  103. Za Vučića će glasati ozbiljni ljudi - eto većine.
    Ostalo će studentarija koja mrzi Vučića jer "internet je čudo" da razdeli Belom i Jankoviću.
    Poenta - Vučić sigurno pobedjuje.
    (Jeremija, 29. mart 2017 14:32)

    # Link komentara

  104. Juce mi je osoba za koju provereno znam da je duboko upucena u izborni proces i procene (na ozbiljnom, republickom nivou) rekla da su procene vlasti tj. RIK-a da ce na izbore izaci izmedju 62% i 64% glasaca i da ce koalicija okupljena oko SNS-a uzeti izmedju 40% i 42% u prvom krugu. Za drugi krug jos uvek nisu radjena predvidjanja.
    (a, 29. mart 2017 14:31)

    # Link komentara

  105. U brojkama.
    Glasača- 6724172
    Izlazi - 3832778
    Ne govori za koga je-689900
    Aleksandar Vučić - 1766298,5
    Ostali … - 1376581,5
    Naravoučenije
    Od broja ljudi koji će izaći na birališta Aleksandar Vučić ima 46%.Mi ne možemo da znamo kako će glasati 689900 jer to nisu rekli a nema razloga da računamo ostatak izašlih kao da su to jedini koji će glasati i da tvrdimo da Vučić ima 56 % .
    Ne ulazim u razlog zbog kojeg se neko ne izjašnjava za koga će da glasa, niti iskrenost ispitanika- samo u prezentaciju rezultata.
    Nadam se da ćete objaviti komentar.
    (Komša, 29. mart 2017 14:31)

    # Link komentara

  106. Samo lazu i truju narod,Jankovic do pobede.
    (Djole, 29. mart 2017 14:31)

    # Link komentara

  107. Uglavnom su istrazivanja bila priblizno tacna, videcemo.
    (StefanPN, 29. mart 2017 14:31)

    # Link komentara

  108. Rezultati predsednicih izbora u Srbiji 2017g.Prognoza.
    1.Aleksandar Vucic 46 do 48%.2.Sasa Jankovic 12 do 14%.3.Beli Preletacevic 10 do 12%.4.Vuk Jeremic 8 do 10%.5.Vojislav Seselj 7 do 9%.Ide se u drugi krug i u njemu 1.Aleksandar Vucic 61 do 63%.2.Sasa Jankovic 31 do 33%.Ubedljivi pobednik Aleksandar Vucic sa duplom razlikom.Prosecna izlaznost od 58 do 62%.Mala sramota za Vucica koji veruje u pobedu u prvi krug.Nema mesta za proteste opozicije,sve je OK.Opklade ne primamo,ali moze u ljubicice,sad im je vreme i lepo mirisu.
    (Boban Cvetkovic Nis, 29. mart 2017 14:29)

    # Link komentara

  109. Pfhaaahaaahaaa, jadni smo...
     (HanSolo, 29. mart 2017 14:29)

    # Link komentara

  110. Nema dileme jer sve je i više nego jasno, Vučić ima dobrih 54-56% i kraj je za opoziciju definitivno na ovim predsedničkim izborima!
    (Najbolja, 29. mart 2017 14:29)

    # Link komentara

  111. Tako sam i mislio.
    (relix, 29. mart 2017 14:29)

    # Link komentara

  112. Realno cista propaganda da smanje izlaznost gradjana ..
    (cz, 29. mart 2017 14:28)

    # Link komentara

  113. Prvi krug AV 47% Beli 14%
    Drugi krug Beli dobija
    (Magnus, 29. mart 2017 14:23)

    # Link komentara

  114. Šta 56%?! Ma, 100%!
    Da, da, da,... Treba da poverujemo da mu je tolika popularnost? Pitam se samo gde i gde su ti ljudi koji ga podržavaju...
    (Aleksandra, 29. mart 2017 14:09)

    # Link komentara

  115. Ovakva istrazivanja tj. rezultati na neke mogu psiholiski da uticu da ljudi misle da nema svrhe da izadju na izbore. Ne hvatajte se na tu patku, nego da izadjemo u sto vecem broju. Toliko znam nezadovoljnih ljudi, nemoguce da je 56% u ovij zemlji zadovoljno stanjem!!!
    (Sa strane, 29. mart 2017 14:02)

    # Link komentara

  116. Ja da sam Demostat i da sam objavio ovako nesto, gledao bih da se pocnem baviti drugim poslovima!!!
     (maki, 29. mart 2017 14:02)

    # Link komentara

  117. Da se nelažemo AV je na 40'/,nemojte da nas folirate!!!
    Gotov je!!!
     (darth vader sa B.Brda!!!, 29. mart 2017 14:02)

    # Link komentara

  118. Koliko mozete da slazete, to je vec u ravni SF! 56% buahahahahaha
    (Slobodan Stambolic, 29. mart 2017 14:01)

    # Link komentara

  119. Ma ne...pogrešili ste, Saša Janković ima 0,3!
    E, moj Panoviću!
    Cenio sam te.
     (Sava Savanovic, 29. mart 2017 14:01)

    # Link komentara

  120. Znaci bice kradje samo tako. Vucic nema toliku podrsku u narodu, i to znaju SVI.
    (Zeleni zmaj, 29. mart 2017 14:00)

    # Link komentara

  121. Kako, zar nema Vučić 86% po najnovijoj anketi sprovedenoj na deset slučajnih prolaznika!?
    (Sare, 29. mart 2017 13:58)

    # Link komentara

  122. Ови као да су радили у изборном штабу Хилари...кад оно, Трамп, аутсајдер...
    (Др.Бели, 29. mart 2017 13:58)

    # Link komentara

  123. Treba za ove agencije da se uvede slicno pravilo kao za kandidate kada uzimaju novac za kampanju pa ako ne ostvare 1% glasova da vrate pare. E tako i za agenciju, ako promasi za vise od 5% da joj se zabrani rad i da vlasnik ode u zatvor zbog uzbunjivanja javnosti. Naravno, isto pravilo za bezocno laganje javnosti mora da vazi i za drzavne funkcionere.
    (u lazi su kratke noge, 29. mart 2017 13:58)

    # Link komentara

  124. Hahaha 56%.Pa ovo ni Tito nije imao.
    (mix, 29. mart 2017 13:57)

    # Link komentara

  125. @Antibot

    Uh da si samo video kako sam besno kliknuo "sviđa mi se" na tvoj komentar!
    (Igor Mitrovi, 29. mart 2017 13:56)

    # Link komentara

  126. хахаха, телефонски. па идите до студењака, на очи у очи узорак. бели 52 %. ође све лудо :)
     (Милутин, 29. mart 2017 13:55)

    # Link komentara

  127. Tako je - nema drugog kruga.
    Aj', vidmo se u drugom krugu!
    (nebesky, 29. mart 2017 13:54)

    # Link komentara

  128. Beli duso moja slatka ti si mi pobednik.
     (Stana, 29. mart 2017 13:54)

    # Link komentara

  129. Ajde da malo analiziramo ove podatke, da bi videli njihovu tačnost.
    Dakle, od 1200 ispitanika, njih 18% se nije izjasnilo. Da to prevedemo u od prilike isti procenat onih koji se neće izjasniti na izlaznost od 57% to bi bilo da se još premišlja njih 687.000. Sigurno zna za koga glasa njih 3.132.000, a od toga Vučić ima 56% tj. 1.753.000. Ako se i ovih 687.000 izjasni po principu da je za Vučića 57% to bi bilo još 384.000, pa bi u zbiru on trebao da dobije 2.137.000?? Ajde ! Ljudi, ovo je već sramota koliko se ljudi glupiraju sa ovim prognozama.
    Na prošlim izborima se obrukao CESID, koji je u samoj noći izbora pokazao da je se totalno raspao. Sada samo slušam ove agencije i čekam da dodje nedelja oko 22.00. Hoće li neko posle toga, od ovih agencija da se javno izvini i sam sebe ugasi? Ne verujem.
    (Gale, 29. mart 2017 13:53)

    # Link komentara

  130. Mislim da bar jedna petina ispitanih nece odgovoriti iskreno preko telefona - iz straha ili nekog drugog razloga - da glasa za Vuciceve oponente.
    (Milovan, 29. mart 2017 13:52)

    # Link komentara

  131. Kljucna recenica: 'Kako je centar objavio, istraživanje u obzir uzima samo one koji su se izjasnili za koga bi glasali.'

    Od onih koji su se izjasnili, koliko njih je voljno da prizna tamo nekom preko telefona da nece glasati za Vodju?
    Ovakva istrazivanja u situaciji kakva danas vlada u Srbiji ne treba ni raditi.
    (DC, 29. mart 2017 13:50)

    # Link komentara

  132. Ovo ubija...opoziciju!
    (kauntak, 29. mart 2017 13:49)

    # Link komentara

  133. Za ocekivati je da opozicionari i za ovu anketu kazu da je narucena...a da li je tako,ili nece da prhvate surovu realnost?
    (prestolonaslednikovica, 29. mart 2017 13:47)

    # Link komentara

  134. hahaha, sanjajte, iz mog okruzenja, a poprilicno je mnogobrojno, ne poznajem coveka koji ce glasati za AVa, svi su za Belog ili Jankovica.
    AVE BELI samo jako do pobede.
     (anonymous on purpose, 29. mart 2017 13:47)

    # Link komentara

  135. Да ли је вас у оваквим ткз. агенцијама имало срамота кад дајете овакве резултате истраживања? Питаће вас унуци са чим су били сендвичи..
     (Панчевац, 29. mart 2017 13:46)

    # Link komentara

  136. Da Vucic vodi 90% ja i moja porodica, rodbina i mnogobrojni prijatelji i poznanici izlazimo i svi glasamo za Belog.Da se Vucic rukuje sa Svetim Petrom to me neinteresuje samo dolazi za mene u obzir Beli.
     (Olja, 29. mart 2017 13:46)

    # Link komentara

  137. bice mi drago ako se ovo obistini
     (monir hadadi, 29. mart 2017 13:45)

    # Link komentara

  138. Jel moze neko barem da obavlja svoj posao profesionalno
    (Vlada, 29. mart 2017 13:43)

    # Link komentara

  139. pa i mene kad su zvali ja rekao za vucica a glasacu za jankelu
     (sale, 29. mart 2017 13:43)

    # Link komentara

  140. Vozis jedne te iste (potplacene i ucenjene) ljude po celoj srbiji a imas podrsku 56%

    koje je to ludilo

    zar jos nisu skontali da je taj spin bezvredan, mogu samo da pokradu izbore I to na veliko ali to nece pomoci. Pocinje nova era I nema vise nazad
     (Dejan, 29. mart 2017 13:42)

    # Link komentara

  141. Mislim da su im procene veoooma netacne..
    (LondonCalling, 29. mart 2017 13:41)

    # Link komentara

  142. Ma 'ajde... pumpajte ga još malo.
    Tek je na jedva 57%, a do nedelje bi trebalo da završi na 117%...
    Nešto slično je onomad imao i Sloba Kasapin.
    (Hokus - Pokus, 29. mart 2017 13:41)

    # Link komentara

  143. Ne citajte ove gluposti! Bice drugog kruga. Verujte sebi i onome sto cujete i vidite!

    Ankete koje narucuju stranke mnogo su realnije, pri izlaznosti vecoj od 60 odsto, ili oko 4 miliona birača, Vucic NEMA 50 odsto. Jeremic je uglavnom drugi, janokic treci, A beli i Seselj izjednačeni. Ovo su Vuciceve price!
    (dragan, 29. mart 2017 13:39)

    # Link komentara

  144. Tadić je imao 58%.
    (Dušan, 29. mart 2017 13:39)

    # Link komentara

  145. evo i ja sam im rekao da ću glasati za AV, ali da li ću, bez sikiracije ;)
    (Nikol@, 29. mart 2017 13:38)

    # Link komentara

  146. Nadamo se da neće biti drugog kruga ;)
    (Ivanitza, 29. mart 2017 13:38)

    # Link komentara

  147. Sve je to montirano. Pokusace da pokradu izbore, pa namestaju Vucica. U mojoj zgradi od 35 stanova dosli su pozivi za glasanje za 18 ljudi koji nikad nisu ziveli tu. Nepostojeci ljudi, ti ce valjda da idu da glasaju za Vucica... A inace u zgradi su samo dva penzionera za Vucica, svi ostali ce glasati za kandidate opozicije, ukupno pedesetak ljudi s pravom glasa...
    (Pravo stanje na Medaku, 29. mart 2017 13:38)

    # Link komentara

  148. Al' će u nedelju uveče silno da se iznenade sve ove agencije što uradiše ova "istraživanja"...

    Prava (nezavisna) istraživanja rađena za strane faktore kažu da je Vučić na oko 40% ili malo više, a Janković i Jeremić su dvocifreni (jedan od njih značajno preko 20%). Preletačević je na oko 8%, Šešelj na oko 5% i Obradović na oko 4%. Ostali imaju ostatak. Izlaznost će biti između 58 i 62% (gotovo sigurno preko 4 miliona izlazi na glasanje).

    Ovi rezultati su više puta potvrđeni (4 istraživnja su rađena od kraja Februara do prošle nedelje) i prema njima Vučić beleži blagi pad, dok opozicija beleži blagi (veoma blagi) rast iz dana u dan.

    Sve u svemu, videćete u nedelju, pa budite slobodni da bookmarkujete ovu stranicu. :)
    (ElectionSum, 29. mart 2017 13:38)

    # Link komentara

  149. Kako cete da se iznenadite...
     (vf, 29. mart 2017 13:37)

    # Link komentara

  150. Koi kandidat raspolaze sa ogromnim novcem taj je uvek pobednik.Setimo se izbora 2012 sa koim je novcem obrtala SNS u odnosu na Tadica.
     (Dunja, 29. mart 2017 13:37)

    # Link komentara

  151. Relevantnog istrazivanja svake agencije u Srbiji je da ako omasi u prognozi, na koji ce nacin biti kaznjena od onih koji njene usluge koriste. Posto kazne nema agencije su slobodne da primaju uplate za kreiranje javnog mnjenja.
     (b, 29. mart 2017 13:37)

    # Link komentara

  152. Bas vam verujemo!!!
     (BiLo, 29. mart 2017 13:36)

    # Link komentara

  153. Dobro nisu rekli da ima 100posto podrsku.
     (Zoran LFC, 29. mart 2017 13:36)

    # Link komentara

  154. Ovo se plasira da se biraci odvrate od izaska na glasanje, jer nam se sugerise da je Vucic apsolutni pobednik i da nema sanse da bude cak ni drugog kruga. Nema sanse da se to desi, jer na vrhuncu popularnosti naprednjaci su 2014 na republickim izborima 2014 dobili oko 49 % od izaslih oko 54 % biraca. Sada im je popluarnost drasticno opala kao sto je opala i Vucicu.
    (Glasac na izborima, 29. mart 2017 13:36)

    # Link komentara

  155. ajd u sto evra da ima drugog kruga... evo pozivam javno direktora te agencije da stavimo pare na sto
     (Koristimozak, 29. mart 2017 13:35)

    # Link komentara

  156. Pa da,ovde ste svi protiv Vucica i na ulici i u kaficu i gde god sednem svi ste protiv njega i na kraju kad dodje glasanje od ubedljivo prvi,pa kako kad niko ne glasa,kako?? Glasate svi ali samo cutite i pravite se ludi,mislite da je pametno ali nije,reci lepo glasam za njega zbog toga i kraj,nego cela Srbija je protiv i on razbije na izborima,pa to ima samo kod nas!
     (samo kazem, 29. mart 2017 13:35)

    # Link komentara

  157. ove agencije oduvek rade po principu ko vise plati dobije istrazivanje u svoju korist, toliko bar znamo
     (Koristimozak, 29. mart 2017 13:35)

    # Link komentara

  158. Ko visoko leti nisko pada. Samo nek se zavaravaju ovim istrazivanjima u kojima ucestvuju samo oni koji pristanu na anketu (oko 20%).
    A pad ce da boli. Mnogo! I treba.
    (Bugarski grafolog, 29. mart 2017 13:34)

    # Link komentara

  159. necu reci ono ... ali ankete ne mogu da procene realno, neopredeljene birace.Od njih zavisi i prolaz u drugi krug i necija pobeda.
    Ocigledno je, da AV zeli pobedu u prvom krugu.Ocigledno je da ne zeli biti drugog kruga.
     (Ron Dzeremi, 29. mart 2017 13:34)

    # Link komentara

  160. ma 110%
     (lima, 29. mart 2017 13:34)

    # Link komentara

  161. Kada skupimo sva istraživanja i objavljene procente do sada gde se Jeremić Janković i Beli kreću od 7 do 15 posto u zavisnosti od ankete dolazi se do zaključka da ove agencije za istraživanje u stvari pojma nemaju kako će se na kraju glasati. Zato svi na birališta ne nasedajte na nameštena istraživanja. Biće drugi krug.
     (Lošmi, 29. mart 2017 13:34)

    # Link komentara

  162. Kada te neko pozove i kaže da radi anketu svi razgovori se snimaju. Pa ti sada vidi koliko je to anonimno. Ali nema veze. Neka hrane sujetu Voljenom Vođi. Za koji dan će, kao Kim Džong UN, imati 99,99% glasova. Ali u nedelju ga čeka pravo iznenađenje.
    (Sale, 29. mart 2017 13:34)

    # Link komentara

  163. Ma n kakvi 56%, osvaja 100%...A ostali 0%!
     (Major, 29. mart 2017 13:30)

    # Link komentara

  164. Ova istraživanja treba zabraniti. Razlog za zabranu: znate li nekoga ko je učestvovao u telefonskoj anketi? Mene zovu samo ovi iz telemarketinga, a na vrata dolaze samo aktivisti sns-a pod izgovorom da rade anketu koju započinju pitanjem "za koga ćete glasati?".
     (živčan_neki_lik, 29. mart 2017 13:30)

    # Link komentara

  165. Istraživanja kao i naše novinarstvo,u službi Vučića. Ljudi ne dajte da vas zavaraju,izađite i glasajte. Oko mene nema ni jednog čoveka za koga znam da će glasati za Vučića,rođen sam i živim u Beogradu....ima nas mnogo više nego sto naručena istraživanja pokazuju.
    (Dejan, 29. mart 2017 13:28)

    # Link komentara

  166. Će vidimo i to....
     (Mile od Moravu, 29. mart 2017 13:27)

    # Link komentara

  167. Kakav je ovo banana centar. Telefonski? Ajd preko vajbera ili tvitera pa da vidimo koliko ko ima onda. Mislim ovo je tako glup kanal za anketiranje. Koliko ljudi ste zvali a koliko se stvarno javilo. Vi već ciljate određenu grupu građana kada koriste telefon kao kanal komunikacije. I to samo telefon. Ako on ima 56% preko ovakve ankete biće drugog kruga bez problema.
    (Moo, 29. mart 2017 13:27)

    # Link komentara

  168. Potrebna je rekordna izlaznost na predsedničke izbore, da svi izadju i glasaju po svojoj volji i savesti.
    Gradjani moraju da znaju da je glasanje važno i da ono odredjuje njihovu sudbinu.
    Posebno je važno da o tome govore ono koji imaju uticaja na narod a nisu političari već javne ličnosti.
    Na svom ličnom primeru odgovornosti prema društvu čiji su deo poriče svest običnom gradjaninu da je glas važan.
    Trebaju nam muzičari, glumci, pisci, voditelji, sportisti, naučnici, showmeni i svi oni koji imaju uticaja na narod.
    Da pozovu ljude da glasaju za svoju sudbinu i sudbinu našeg društva.
    To se tiče svih !
    (gavrilo, 29. mart 2017 13:26)

    # Link komentara

  169. Ovo sluzi da demoralise glasace opozicije, ali ce najverovatnije da se vrati kao bumerang vlasti i uljuljkace glasace pozicije narocito SPS-ovce koji nece hteti da prljaju ruke glasajuci za SNS a uz opravdanje da Vucic svakako pobedjuje. Samo jako.
    (rmpalija, 29. mart 2017 13:26)

    # Link komentara

  170. Какве лажи, све у циљу деморалисања људи да не изађу и гласају!
    Па зар стварно ико са грамом мозга верује у ово.
    Што нису рекли 80% па да поверујемо!
    Демостат то беше онај Зоран Пановић, човек се понаша као класични Вучићев лобиста у свакој емисији у којој гостује.
    Ево и синоћ на ртс. И не само он, него 90% тих "стручњака"...истих оних који су због великог вође месецима морали да прогнозирају сигурну победу хилари клинтон, да нам вођа не би испао смешан, ко што јесте после трампове победе.
    Међутим . јасно је да ће другог круга бити...људи су толко бесни на овај систем који је успоставио ав и снс.
    Са њима Србија је потонула ко никад до сад.
    Људи памет у главу, човек нас је срозао у свакој области да је то ненормално...већ 5 година лаже и обмањује људе, гледа у очи и лаже.
    Али после ових избора иде у политичку пензију.
    Неко од горе види све.
    Толико је уништио и срозао ову земљу и народ да је то ненормално.
    (Сава, 29. mart 2017 13:25)

    # Link komentara

  171. Kad god me pozovu ja kažem glasam za Vučića. Pišu me kao siguran glas, svih petoro nas u kući će glasati protiv njega. Dva puta su me zvale agencije, jednom stranački aktivisti. Ako na osnovu takvih podataka dolaze do istraživanja, biće interesantni izbori :) Takve ankete u zemlji gde se stanovništvo plaši odmazde vlasti su sve samo ne merodavne. Ako se ne budu kraduckali izbori, biće dosta drugačije od onoga što nam se servira.
    (Jim Beam, 29. mart 2017 13:25)

    # Link komentara

  172. Hahahaha, samo vi računajte!
    Idemo, samo jako!
    AVE BELI!
     (shenlook, 29. mart 2017 13:25)

    # Link komentara

  173. Hahahahaa, mene cudi kako nije na 100% kao u Nort Korea-i ...
    (jerkovic, 29. mart 2017 13:25)

    # Link komentara

  174. Telefonom, znaci skroz anonimno, neko te zove na kucu (tvoju) da mu kazes za kog glasas, ma vazi... 18%, ja bih se zabrinuo. Potpuno irelevantni rezultati.
    (C3, 29. mart 2017 13:25)

    # Link komentara

  175. Izem vam istraživanja i statistiku.
     (Banaćanin, 29. mart 2017 13:15)

    # Link komentara

  176. Ah ta namestena istrazivanja.
     (NoName, 29. mart 2017 13:14)

    # Link komentara

  177. Jankovic 8.9%, a Beli 9.5%..... Kako da ne.... Da ne komentarisem Vucicevih 56%
    (Lol, 29. mart 2017 13:14)

    # Link komentara

  178. Zapamtićemo dobro prognoze ove agencije, pa kad posle izbora budemo videli koliko su netačni smejaćemo im se gde god se budu oglasili.
    (Antibot, 29. mart 2017 13:13)

    # Link komentara