Čanak: Procesuirati Šešelja zbog veleizdaje

Novi Sad -- Predsednički kandidat LSV Nenad Čanak pozvao je institucije da po službenoj dužnosti pokrenu krivični postupak protiv Vojislava Šešelja "zbog veleizdaje".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Šteta živa... Čanak je najtalentovaniji i najrazboritiji srpski političar. Njegovo "autonomaštvo" uopšte nije problem, čak je jako korisno za model decentralizacije države gde regije upravljaju svojim novcem, a ne grupica Privilegovanih u kabinetu premijera. Jedini 25 godina jasno propagira lustraciju i zapadne vrednosti u Srba. Ali kažem, šteta živa, jer mi se čini da voli pare i da latentno ipak podržava đaka gospođe Nade.
    (Đulići, 27. mart 2017 17:29)

    # Link komentara

  2. Господин Чанак има очигледно довојне аршине по питању велеиздаје. Као део предизборних обећања каже да ће признати тзв. државу Косово. То је директно уперено против устава. Нисам присталица Шешеља, али оно за шта се он залаже је промена политике неутралности земље и мислим да то није противузаконито. Само је мало превише проруски, барем за мој укус...
    (Simon, 27. mart 2017 17:09)

    # Link komentara

  3. Zbog ovakvog, jasnog stava cenim Nenada Canka, bez obzira na neke druge stvari.. Svi ostali , izuzev Jovanovica, cute na Seseljevo verbalno divljanje, na otvorenu podrsku ekstremistima u Srbiji koju pruza Rusija , na ponasanje Crkve i "navijaca". Ozbiljni politicari, koji zaista zelje da menjaju nesto u ovoj zemlji moraju da pricaju o ovim stvarima.. Planirao sam da glasam za Jankovica, jer mislim da ima najvise sansi od svih demokratskih kandidata, ali nije nemoguce da izbor bude Canak..
    (Vozdovac, 27. mart 2017 16:11)

    # Link komentara

  4. Tako je sve tacno o Seselju, ali i one koji pozivaju na prizavanje velike Albanije i promenu granica Republike Srbije. To je isto veleizdaja. Sve one koji ne postuju ustav i zakone uhapsiti i na sud.
    (Dejan, 27. mart 2017 15:47)

    # Link komentara

  5. Gospodine Canak, skidam kapu! Nadam se da ce se neko pametan zaista setiti da procesuira coveka koji je od prvog dana politickog zivota radio protiv Srbije i njenih gradjana. Mnogo puta sam u komentarima napisao jedno pitanje? Da li neko uopste moze da se seti samo jedne dobre stvari koju je ivaj covek uradio. Nastavak sledi. Da li ocekujete da njegov najbolji ucenik bude bolji?
    (Vlada, 27. mart 2017 15:26)

    # Link komentara

  6. Bravo!
    (Xman, 27. mart 2017 15:23)

    # Link komentara