SNS: Napadnut naš aktivista u Šapcu

Šabac -- Gradski odbor SNS Šabac saopštio je da je noćas verbalno i fizički napadnut aktivista GO SNS Šabac, tvrdeći da su to učinili aktivisti Vuka Jeremića.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Znaci kada verbalno spominjes mater SNS aktivistima moze da te hapsi policija.Ali zato jos do danas nismo culi ko su batinasi koji su bili u Smederevskoj Palanci, Zajecaru, Kovinu
    (demokrata, 27. mart 2017 16:38)

    # Link komentara

  2. Jeste zato svi napadaju aktiviste dok ovi što njima rukovode pišu saopštenja. Biti potrčko nekom glavešini u stranci je najgore što može da se desi nekome.
    (Bane, 27. mart 2017 16:19)

    # Link komentara

  3. E ovi iz SNSa vise nisu ni smesni. Sad su vec zalosni!
    Ono kad siledzija glumi zrtvu, pa mu se svi smeju!
    (Ja sam, 27. mart 2017 16:15)

    # Link komentara

  4. "nema nikakav plan ni program za Srbiju, već mu je jedini program mržnja prema Aleksandru Vučiću, širenje najsramnijih laži i demonstracija politike netrpeljivosti, agresije i uličnog nasilja"

    Ovo im, definitivno, stoji u zaglavlju svakog saopštenja, na šta god se saopštenje odnosilo.
    Npr. "Kako komentarišete pobedu reprezentacije Srbije nad selekcijom Gruzije?"
    "Želimo da čestitamo našim igračima, i to je još jedan pokazatelj da predan i marljiv rad donosi rezultate, baš kao što Aleksandar Vučić predano i marljivo radi, a ne kao oni koji nemaju nikakav plan ni progran za Srbiju, već im je jedini program mržnja prema Aleksandru Vučiću, širenje najsramnijih laži i demonstracija politike netrpeljivosti, agresije i uličnog nasilja"
    (John, 27. mart 2017 14:59)

    # Link komentara

  5. Unapred se zna da je krivac neko iz "bivšeg ili DOS režima". Samo ste zaboravili da ovom narodu treba objasniti koji to nisu bivši režim.Što bi zvali policiju da vrši uviđaj i istragu kada se sve unaped zna.
    (ZoVa, 27. mart 2017 14:42)

    # Link komentara