1. A skupštinsku deklaraciju? Uradi to i za vjeki vjekov si sebi stvorio još jednu Grčku. Ovaj put na severu. Ako ti se isplati, ti nastavi.
    (No pasaran, falango!, 27. mart 2017 10:49)

    # Link komentara

  2. Jasno je da se ovde umešala neka politika sa strane. Ko se malo razume u makedonsku političku i životnu scenu, zna da je za 10 godina Gruevski bezbeli uništio Makedoniju. Korupcija je sveprisutna (više milijardi evra "fali"), javni sektor pregojazan, nesposoban (stranački), prave i zbrku sa identitetom (poput kičerajskog projekta "Antičko Skoplje"). Gruevski je ustalom svih 10 godina bio u koaliciji sa tim istim Albancima. To što je Đorge Ivanov odbio da da mandat Zaevu nije čin nikakvog patrioizma već prostog spasavanja svoje političke sabraće od skoro sigurnih sudskih procesa i zatvora.
    (blok, 27. mart 2017 10:36)

    # Link komentara

  3. Lider Makedonije za buduca vremena.
    Samo on mozhe a I treba voditi Makedoniu napred.
    Dole ugnjetaci.
    (London 94, 27. mart 2017 10:16)

    # Link komentara

  4. On ne krije ništa, nije jos ni dobio mandat za premijer.
    Samo nece grlom u jagode kao Slobo pa da izgubi sve, a Makedonci trajno da napuste Strugu, Tetovo, Gostivar, Debar, deo Skoplja, deo Kiceva, deo Kumanova pa posle da kaze za krvoprolice krivi su iskljucivo Albanci i Zapad a nudi vladu bez Albanaca(Gruevski). Gruevski manipulise sa narodom koji je izgubio merila vrednosti(primer zadnjih 10godina nije stvoren ni jedan TOŠE Leb i so Milco Mancevski Pancev Pandev K.Lazarov Pera Antic) To nije slucajno.
     (Zoran, 27. mart 2017 10:14)

    # Link komentara

  5. Zašto onda kriješ Tiransku povelju kao zmija noge?
     (bobo mk, 27. mart 2017 09:23)

    # Link komentara