1. Dati 900 milijardi za NATO i mučiti se oko infrastrukture, ili dati isto onoliko koliko daju i drugi i pokrpiti kuću i unaprediti sopstvenu odbranu. SAD je na to pitanje odgovorila. A Nemac može isto da se odkači od NATO i zajedno sa Japanom postane niklearna sila dok jednovremeno dozvoljavam svojoj privredi da ide gde joj je prirodno da ide, a to je u Rusiju, gde su i resursi i radna snaga koju ne mora da uvozi i Nemačka može da ostane Nemačka. Nemac može da bira, jedina zavrzlama su su Ameri koji stvarno mogu svakog da šutnu u guzicu, od svetske trgovinske organizacije, UN i NATO i da im ništa ne fali, pogotovu ne prijatelj ili saveznik, tolka zavrzlama oko Grčke kada kaže da neće, a zamisli amera da kaže neću, jel bi neko rizikovao takvu situaciju.
    (novo doba novih nesreća, 26. mart 2017 15:29)

    # Link komentara

  2. Znači ipak je sastanak u Briselu pomeren zbog posete kineskog predsednika Beloj Kući,kojoj će preisustvovati i američki sekretar,a ne zbog posete Moskvi.To je logično,jer je Kina najveći ekonomski saradnika SAD-a.Sa druge strane Vašington finansira i vodi Nato pakt tako da može da odlučuje kada će se organizovati sastanci.Nema demokratije i jednakosti u Nato paktu,morate da slušate i radite kako gazda kaže.
     (waters, 26. mart 2017 13:35)

    # Link komentara

  3. NATO je Amerika i tačka. Ovi uvlakači sa više brzina ništa ne shvataju.
    (Deda Veljko, 26. mart 2017 12:55)

    # Link komentara

  4. Tilerson ima konflikt interesa sa Rusijom kao i Trampova administracija, koja je pod FBI istragom. Jos vesaju izdajnike.

    Cuj ovoga, Rusija broj 1... Mozda, al' otpozadi.
    (Zyz, 26. mart 2017 12:34)

    # Link komentara

  5. Па нормално да су пречи...Јер ипак су Руси војно број један, а 95% чланица НАТО-а су војна буранија.
    (Џејмс 007Bond, 26. mart 2017 10:50)

    # Link komentara

  6. Izgleda da im se nešto mnogo žuri...videćemo za par meseci o čemu se radi...
    (samo kažem, 26. mart 2017 10:23)

    # Link komentara