1. Ja sam glasao za Dveri na prethodnim izborima i nisam se pokajao. Rade onako kako su obecali. Ko tvrdi suprotno slobodno neka pogleda njihov program i obecanja pre izbora i njihova skupstinska izlaganja nakon sto su izabrani...Drze rec za razliku od "njega". Kako sam protiv bezuslovnog prikljucenja EU, konsultacija sa MMFom oko pravljenja i izglasavanja drzavnog budzeta, laganog ali sigurnog aminovanja nezavisnosti Kosova, nastavljanja burazersko-kumovsko-partijskog vodjenja drzave... ja ne vidim za koga drugog bih mogao da glasam. Muceni DSS, koji je imao isto taku neku normalnu pricu ali i gomilu "trulih jabuka"je spao na jednog cestitog i usamljenog Popovica. Jedna lasta... Sretno Bosko!
    (ne u NATO, 23. mart 2017 22:56)

    # Link komentara

  2. Ako postoji neko ko bi me naterao da glasam za Vučića, onda je to, uz, naravni, Šešelja, ovaj nadobudni fašizoid.
     (EU Citizen, 23. mart 2017 22:27)

    # Link komentara

  3. Smesan si Obradovicu! Ako je Vucic sef politicke mafije , sta si onda ti?! Zar nisi i ti deo politicke scene?!
    (Boka, 23. mart 2017 20:08)
    On je samo mladi mafiozo, koji nastoji da skine Dona i zauzme njegovo mesto! Ne, još nisi TI na redu!:))
    (stranac 1952, 23. mart 2017 22:05)

    # Link komentara

  4. Dakle ništa slično ne smete reći protiv nikoga ni Jeremića i njegove supruge, DS,Jankovića ,Šutanovca . Protiv Radulovića i drugih a provereno imali prste u pljački naroda, a ptoriv Vučića se može izjaviti sve i nikom ništa jel to možda demokratija ?
    (Mihajlo, 23. mart 2017 22:04)

    # Link komentara

  5. Kakav bre sef, ne sme na tv duel, nazvao bi ga ja drugim imenom ali nece se objaviti komentar.

    Realno Obradovic bi ga pojeo u TV Duelu, a covek ima 10 puta manje radnog staza u politici od Vucica...
    (Washington, 23. mart 2017 21:19)

    # Link komentara

  6. Smesan si Obradovicu! Ako je Vucic sef politicke mafije , sta si onda ti?! Zar nisi i ti deo politicke scene?!
    (Boka, 23. mart 2017 20:08)

    # Link komentara

  7. Tako to treba u potpunosti da shvati da je Vucic sef i tacka.
    (VICIJA, 23. mart 2017 20:07)

    # Link komentara

  8. @Sima
    Ali, Obradovic prica upravo o tome! Nadji na you tube Obradovicev odgovor na vucicev ekspoze u skupstini. Bas o zelenasenju banaka je pricao i kreditima u svajcarcima. Ako to nije javno iznet stav, ja ne znam sta je...
    (Steve G, 23. mart 2017 20:00)

    # Link komentara

  9. Pa Boško što ne kažeš javno da banke uz odobravanje države pljačkaju i zelenaše sa novcem građana. Da nije tako država bi izdala obavezujuću naredbu koja bi oteti novac od zelenašenja sa novcem za stambene kredite indeksirane u švajcarcima vratila narodu. Ovako je jasno da su banke samo utočište za članove vladajućih partija upravnih odbora banaka po političkim preporukama i to svaka pa i ova vlast prihvata.Pa zar niko ne vidi da su svi koji su bili u NBS posle toga dobili preporuke za rad u medjunarodnim bankarskim vodama. Banke upravljaju Srbijom Boško i to treba da izjaviš i obećaš bar ti da ćeš ako neće ova vlast da oteti novac biti vraćen građanima. Interesantno je da nijedna kampanja nema tu temu zelenašenje banaka kao da su benke sponzori svim kandidatima za predsednika Srbije.
    (Sima, 23. mart 2017 19:31)

    # Link komentara

  10. Negde procitah da je Obradovic moderni desnicar i mislim da ga to najbolje opisuje. A, voditeljka pita zasto nije isao kod nadleznih organa? Pa, ministarka i premijer ako ignorisu saznanja kakva god imao Obradovic, sta mislite da bi nadlezni organi uradili povodom toga? Politicar koji ima moje najvece simpatije, covek koji je rasturio vucica u skupstini, digao mu pritisak toliko da je ovaj 15 minuta pricao kako Obradovic tuce zene! Covek nije nikada bio na vlasti i to mu je jos jedan plus kod mene. Moji licni stavovi se najvise slazu sa stavovima Boska Obradovica, ali ne tvrdim da me ne bi razocarao kada bi dosao na vlast. U svakom slucaju, na izborima ima moj glas.
    (Steve G, 23. mart 2017 19:06)

    # Link komentara

  11. Lupanje gluposti za pilece mozgove kojima secanje izveti u roku od par dana posle izbora. Ne bori se on protiv politicke mafije, vec za mesto bosa te mafije. Kao sto se bori i Jeremic i svi ostali kandidati i kao sto je Vucko svrgnuo prethodnog bosa Tadica a on srusio prethodnog, Kostunjavog, a Kostunjavi smenio Slobu sa mesta bosa.

    Svi su isti, valjda je narod posle 5 izbora najzad skapirao....mada izgleda da nije....ali to ti je desnicarski "mozak".
    (pileci mozgovi desnice, 23. mart 2017 17:53)

    # Link komentara

  12. Овај се све више и више одриче своје основне идеологије. Чини ми се да је спреман постати и левичар и комуниста само да би се докопао власти...
    Сви причају о криминалцима и мафији док се боре за власт, а када је се коначно докопају, онда промене плочу. Свиди им се власт и моћ.
    (Uros, 23. mart 2017 17:44)

    # Link komentara

  13. Puna podrška Bošku i srećno na izborima!
     (Imam za koga da glasam, 23. mart 2017 17:29)

    # Link komentara

  14. Okupirali ste su sve medije. Intervju na RTS Vucic, na Pinku Vucic, na RTV Vucic, na Prvoj Vucic, na Hepiju Vucic, na predizbornom predstavljanju na RTS Vucic i tokom celog dana oda od otvorene do otvorene fabrike i moleci ambasadore da ga hvale.Opozicionih lidera nigde.
     (Lina, 23. mart 2017 17:26)

    # Link komentara