DW: Kakvi su ciljevi Erdogana na Balkanu?

Turska na Balkanu nema moć koliku bi Erdogan voleo da ima, kaže za DW Erdoan Šipoli, kosovski stručnjak sa Univerziteta Džordžtaun.

Dojče vele
Pošaljite komentar
  1. @Ultras
    Bar Bosnjaci,a ni Turci,dok su vladali na Balkanu(a bilo je to u 14-19 vjeka)nisu rusili hriscanske bogomolje,niti pravili etnicka ciscenja.Eno,sve crkve stoje u Sarajevu i ostalim bosnjackim gradovima.A vi ste,na kraju 20.vjeka porusili sve dzamije po Srpskoj,etnicki ocistili sve bosnjacke gradove koje ste osvojili,granatirali gradove koje niste uspjeli osvojiti,klali,silovali,palili...Ej,na kraju milenijuma.Treba li jos?
    (Beogradski Pasaluk, 19. april 2017 02:04)

    # Link komentara

  2. Turska i dalje misli da su balkanske zemlje njene otete provincije.
    (Sima, 13. april 2017 18:26)

    # Link komentara

  3. U Turskoj ima dosta balkanske krvi ali ima i dosta turske krvi na Balkanu pa je logično da su veze jake.
    (braća Turci, 24. mart 2017 22:46)

    # Link komentara

  4. Ima apsolutno najkriticniju masu kojom je najlakse upravljati... Neobrazovanost, zatucanost, zaostalost i dugogodisnje ispiranje mozga islamom, stvorilo je zombije koji se mogu "aktivirati" na svakom koraku... Uvijek je sa onima koji ne znaju ni sta su, ni ko su, bilo najlakse upravljati... Reis im kaze da su Turci, Bakir kaze da je Erdogan i njihov predsjednik, a oni sebe nazvase nekim bosnjacima... Uglavnom , sa ovom populacijom nije svijetla buducnost..
    (Ultras, 20. mart 2017 21:45)

    # Link komentara