1. Vuk pobedjuje i kohabitira sa Vucicem. Pouzdan pokazatelj je da ga podrzavaju politicke stranke "opozicije" koje sa SNS u lokalu imaju koalicije. Jedini spas ali zbog naseg "mentaliteta" je pobeda gospodina Sase Jankovica uz momentalno donosenje zakona o lustraciji kompletne politicje scene Srbije. Svi su ucestvovali za ovih dvadesetak godina razaranju ovog drustva.
     (Zanzibar, 22. februar 2017 10:08)

    # Link komentara

  2. Ovaj narod je zaboravio šta je Vučić obećavao pre mesec dana,a kamoli šta je sve obećao od 2012-e godine,od kada je na vlasti.To je poznata Šešeljeva politička škola,koji je jednom prilikom iskreno rekao da je u predizbornim kampanjama dozvoljeno sve obećavati,jer on ionako nema nameru da to ispuni.Na žalost naši mediji se ne bave izveštajima i ocenama o ispunjivanju političkih obećanja.U normalnim zemljama glasači vode računa o tome da li se ispunjavaju predizborna obećanja i to se žestoko kažnjava na izborima.Kod nas se glasa za onoga ko ima najveću ponudu obećanja,kao da se ide na licitaciju,a ne na izbore.
     (mera vrednosti, 21. februar 2017 23:44)

    # Link komentara

  3. Nova Srpska bajka, Vuk Jeremic i 3 praseta
    (Masa, 21. februar 2017 23:40)

    # Link komentara

  4. Ovo za prasice je tačno. Radim u Mercatoru i znam da smo oko nove godine imali problem da nabavimo prasad u Srbiji.

    Poljoprivreda se svela za proizvodnju za licne potrebe. Ko god da dođje na vlast trebao bi ozbiljno da se pozabavi ovim granom privrede jer poljoprivreda teško da više može sama.

    Otkupne stanice, hladnjače, planiranje količina na drzavnom i lokalnom nivou itd...
    (Zzbz, 21. februar 2017 23:14)

    # Link komentara

  5. sacekao bi ti jeremicu itekako da je situacija u UN bila malo drugacija
    (sofija, 21. februar 2017 23:10)

    # Link komentara

  6. Ah, i ovaj to zbog Srbije
     (Zeleni zmaj, 21. februar 2017 22:46)

    # Link komentara