1. @Милутин
    Isto i ovde. Svaki me momak otkaci zato sto nemam silikone i ne izgledam ko Soraja, pa i oni koje nema pas za sta da ujede i pri tom izgledaju losije od mene. Kad momci budu poceli da gledaju normalne devojke, a ne da bale za prethodno pomenutim, mozda se nesto i promeni.
    (Generalizovanje, 22. februar 2017 09:42)

    # Link komentara

  2. @Marko
    Činjenica da je bila sa nekim ko joj je čak otimao novac govori da nije bila sa njim iz materijalnih razloga već iz onih iz kojih normalne osobe biraju partnera - iz ljubavi.
    A ljubav je slepa.Zaljubljene osobe obično pokušavaju da se prikažu u što boljem svetlu nekom u koga su zaljubljene (Dučić primećuje kako i najlepša devojka stavi rumenilo na lice kako bi bila još lepša) često prikrivajući svoje mane a istovremeno slepo veruju osobi u koju su zaljubljene a koja radi to isto (prikriva mane ne bi li se dopala). I onda te mane isplivaju kad tad (ne mora da bude reč o nasilništvu).
    Zato je nepravedno tražiti odgovornost.Svako ima pravo da se zaljubi i udje u vezu i niko ne sme da ga osudjuje što je u vezu ušao.Onaj ko je nasilnik je za osudu.
    (Komša, 22. februar 2017 09:35)

    # Link komentara

  3. Nema ovde mesta za opravdanja kao loš izbor i on je loš momak. KOga bre briga, sama činjenica da je digao ruku na žensko je jadna. Takvi ljudi nisu ljudi, nego stoka. Neka izadje na crtu nekome muškom - p....
    (masashi, 22. februar 2017 08:56)

    # Link komentara

  4. Nije mi jasno to sto se zalagala protiv nasilja, a trpela je batine.
    (Anakrist, 22. februar 2017 08:49)

    # Link komentara

  5. Pominjete nagon za prezivljavanjem, alfa muzjake i slicno... Pa majka mu stara zar toliki eoni evolucije nisu doneli kvalitativno nista ni muskarcima ni zenama (znam odgovor samo postavljam retoricko pitanje)? U ovom slucaju racionalizovanje ovog neretkog problema je da zene traze alfa muzjake!!! Da li ste svi svesni da alfa muzjak znaci pre svega vodjenje instiktima i predavanje porivima a ne zdravom razumu i civilizovanom nacinu vodjenja svog zivota? Dokle god patimo za takvima desavace se i ovo. Zene "jure" one koji imaju novca a nije im bitno kako taj novac zaradjuju? Ne vidim koja to kolicina novca moze da kompenzuje stetu nastalu upropastenim zivotom, unistenim emocionalnim zivotom i da ne spominjem fizicko povredjivanje i gore od toga... Puni ormari, garaza i bankovni racun a prazna dusa srce i bezbroj masnica po telu to je izgleda dobitna jednacina!!!
    (SamoKazem, 22. februar 2017 08:47)

    # Link komentara

  6. Na terenu kraljica, u privatnom životu promašaj slobodnog bacanja.
     (Dario, 22. februar 2017 08:36)

    # Link komentara

  7. Devojka je osoba od nacionalnog značaja i interesa,odlikovana reprezentativka Srbije,ZAŠTO JAVNOST NIJE obaveštena ŠTA rade JAVNO TUŽILAŠTVO i MUP po pitanju njene zaštite!?I,svakako,sankcionisanja,tj.hapsenja razbojnika i njegovog pravnog procesuiranja!?
     (pedja, 22. februar 2017 07:51)

    # Link komentara

  8. Draga Milice, to je bilo jedno tesko zivotno iskustvo. Glavu gore, ima jos divnih ljudi! Hvala ti sto si to podelila sa nama, nista nije vredno nicijih suza.
     (Savamala, 22. februar 2017 07:45)

    # Link komentara

  9. Ево лично мој пример, без лажне скромности, нормалан сам, образован, врло пристојног изгледа, али не вреди. Са којом год девојком да покушам нешто, на кеца ме откачи, јер свака зна ко сам, да нема пас за шта да ме уједе. Имам факс, трудим се, не могу да нађем нормалан посао са нормалним радним временом и зато чувам зграде за 20 сома. И, која је моја будућност ? Ниједна неће да ме погледа.. а само када би знале какав сам као особа, не би ме пустиле из свог живота ни на трен. И на крају, и оне и ми остаћемо сами. То је тренутно живот у Србији.
     (Милутин, 22. februar 2017 07:11)

    # Link komentara

  10. Kaze da ju je tukao a na slikama zagrljeni, u intervjuima ga hvali, majka kaze da mu je Bog poslao njega. On prica kako je njoj kupovao skupe poklone i placao letovanja a sad ona kako je on uzimao pare od nje. Ko je ovde lud? Izgleda oboje.
     (mare, 22. februar 2017 07:09)

    # Link komentara

  11. Dobro kazes Marko zene treba da preuzmu odgovornost za svoj izbor. Nije odavno vreme kada su roditelji udavali na silu a zene bile prinudjene da trpe nasilje. Danas svako bira sebi pa otvorite cetvore oci i nemojte da dozvolite da vas ponesu novac, luksuz i brz zivot. Same birate.
     (Tanja, 22. februar 2017 07:04)

    # Link komentara

  12. Međutim, ne razumem zašto se devojke povezuju sa ovakvim i sličnim likovima !!!
    (Pera, 21. februar 2017 22:21)

    mozda zato sto normalni, obrazovani muskarci od svojih normalnih poslova imaju i normalne zarade taman toliko da plate racune i da se prehrane s'tim da malo zakinu na kvalitetu hrane dok politicari, fudbaleri, razni "bizMismeni" plivaju u novcu. Princip je isti kao i kod pecinskog coveka, nekada je alfa muzjak bio najsposobniji da zeni obezbedi dobar ulov i najbolju pecinu i sve zene su zelele njega, a sada opet zena vidi najvecu sigurnost za svoju porodicu kod coveka koji ima novac (danas novac obezbedjuje hranu na stolu i krov nad glavom), tako da, nisu zene krive zbog svojih izbora, to je prirodni nagon. Problem je ZASTO smo dozvolili kao drustvo da nam "alfa muzjaci" budu polupismeni kriminalci i lopovi bez grama morala i postovanja prema drugima. Dok se to ne promeni (a nazalost ne vidim da postoji mogucnost za to u zemlji u kojoj Parovi i Farma obrazuju mlade, politicari su uzori, a za mafijase i njihovu decu zakoni ne vaze) nece se promeniti ni odnos prema zenama niti ce se smanjiti nasilje u porodici.
    (sofronije, 22. februar 2017 07:03)

    # Link komentara

  13. Ironicno je sto se vec neko vreme vrti kampanja Kurira protiv nasilja nad zenama u kojoj je i ona ucestvovala. Dugo joj je trebalo da se opameti.
    (Zlaja, 22. februar 2017 07:02)

    # Link komentara

  14. Aaaaa, dragi moji komentatori, biju i obrazovani i tekako
     (pizza pametnica, 22. februar 2017 05:29)

    # Link komentara

  15. A rekla je prvo da kad je snimala spot o žrtvama nasilja nije ni slutila da će joj se desiti nešto slično. Sad odjednom kaže da nije bilo prvi put. Nešto se u njenoj priči baš i ne uklapa.
    (Sumnjiva priča, 22. februar 2017 04:05)

    # Link komentara

  16. Devojko srecno sledeci put
     (Washington, 22. februar 2017 04:03)

    # Link komentara

  17. Dokle smo došli kad 90 posto muškaraca kaže "neka tako joj i treba" ali evo kao neko ko je pratio svaku utakmicu njenu još od kad su samo bili " tamo neki" Dabovići z CG talentovani svi iz njene porodice (i kad su nastavile da igraju za Srbiju poslije 2006) moram da primjetim da kao i sve naše cure trči samo za klošarima.Da nebude zabune u Evropi cure vole loše momke na filmovima ili dok su mlade a poslije to ih prodje.Samo ove naše to nikako da shvate...
     (nikolabl, 22. februar 2017 02:28)

    # Link komentara

  18. Siledžija ce uvek biti, nazalost ima i onih koji se predstavljaju da su fini pa tek se onda shvati ko su i sta su, ali, izvinite, ovome kao na licu pise ko je i sta je i da preferira Soraje :) . Pa svi bi u mom drustvu sve dali da budu s Dabovickom, kapitenom nase repke s ogromnim uspesima..., a i ja stvarno ne znam kako ovo da srocim da zene ne uvredim, ali stvarno neke nemaju mozga prilikom izbora partnera. Pričam i na osnovu iskustva s mojom dobrom prijateljicom i njenim raspalim brakom i malim detetom . Ne mislim da je razvod neka losa stvar, onako je danas razvod cest i kao dobar dan, kako se kaze, bolje dobar razvod nego los brak, ali evo i ovih dana se cudim, nije mi jasno, i tacno rekoh sebi nece oni dugo.. i eto posle pet godina on sve cesce vikao, promenio se itd i ona pobeze sa detetom kod roditelja.
     (Dejan, 22. februar 2017 00:52)

    # Link komentara

  19. Milice, ja ovom coveku ne bih pozajmio bicikli da ode do prodavnice, a ti si htela mozda i porodicu da zasnivas sa njime. Da te je muvao neki pristojan momak, otpao bi kao malter.
    (Lala na kvadrat, 22. februar 2017 00:10)

    # Link komentara

  20. Ja 4, ona 4...kazem joj skloni se, bacicu kredu.Ona nije htela da se skloni.Kazem joj skloni se.Ona kaze e necu.Ja bacim kredu i pogodim je u glavu.Ona krene da place i bas u tom trenutku joj se tata vracao kuci sa posla, malo me grdio i onda smo se pomirili...to je bio poslednji put da sam izvrsio neko nasilje nad zenom.
     (Che, 22. februar 2017 00:08)

    # Link komentara

  21. Sve je ukazivalo da će ta devojka loše da završi! Nije smela da ulazi u tu kaljugu. Ako ni zbog čega drugog, bila je kapiten sjajnim devojkama i ljudima.
     (Toma, 21. februar 2017 23:26)

    # Link komentara

  22. Naravno, osuđujem ovakvo ponašanje i smatram da ovaj lik zaslužuje zatvorsku kaznu. S druge strane, ne razumem šta je tražila s njim ?! Da li je očekivala da će on jednog dana postati pisac ili umetnik ? Zar je teško prepoznati da je neki muškarac agresivan, nasilan, problematičan ... ?! Zašto nije našla nekog normalnog momka, nekog momka koji je fin, obrazovan ... ? Ne, takvi nisu zanimljivi današnjim devojkama. Danas devojke jure "kontravezne biznismene", "uspešne fudbalere" ... Mislim da smo kao društvo izgubili svaki pojam za normalnost, za porodične vrednosti, za sve one vrednosti koje su nekada bile važne. Ponavljam, osuđujem svako nasilje nad ženama, nad decom, nad manjinama ... Međutim, ne razumem zašto se devojke povezuju sa ovakvim i sličnim likovima !!!
    (Pera, 21. februar 2017 22:21)

    # Link komentara

  23. Pa 90% momaka u Srbiji bi dalo sve sto imaju da je izvedu na pice a ona nasla nekog lika koji ce da je bije i uzima novac od nje. Zao mi je, ne zelim da neki siledzija bije zenu ali mislim da je vreme i da zene preuzmu odgovornost za svoj izbor.
     (Marko, 21. februar 2017 22:18)

    # Link komentara