1. Koja notorna laž. Rusi su "upali" na Kosovo žmuranjem NATOa t.j. ranijim dogovorom sa njima isključivo zbog svoje opreme za osa trajne i prisluškivanje Sredozemnog mora, čije su sastavni de bilii 14 mig-va 29 koja je bila stacionirana u podzemnom aerodromu Goleš. Ti isti avioni nisu otišli daleko i sada se kao renovirani ali malo zrđali, na rate "poklanjaju" Srbiji. To je jedina i prava istina, koju zna i Derćun.
    (Kolektivna terapija, 20. februar 2017 09:20)

    # Link komentara

  2. Ajde malo razmislite pre nego sto postavljate komentare. Rusija i da je htela nije mogla da na nam pomogne,jer je sebi jedva pomagala. Pa da Putin nije došao na vlast danas Rusija nebi postojala. Razmislite malo,kako jedna drzava koja jedva sebe drzi na okupu moze da pomogne nama. Istovremeno,svi zaboravljaju da je nas drzavni vrh podrzavao puč starih komunista protiv Jelcina i Gobračova. Hrvati su vecinu naoruzanja nabavljali iz viskova drzava Varsavskog pakta. Ono malo sto su nabavili od Rusa su platili,tj. sve je bilo transparentno. Da je Milosevic hteo da modernizuje vojski(vojska je normalno htela) izdvojile bi se nekako pare.
    (Istoričar, 20. februar 2017 08:12)

    # Link komentara

  3. A saglasnost Rusa za sankcije SRJ, pa saglasnost za bombardovanje R. Srpske, naoružavanje Hrvata koji su dobili tokom rata sistem S300. Mi smo samo dobra roba Rusima za potkusutivanje sa Amerima. Gledajte vrlo brzo će i Kosovo da priznaju za uzvrat u vezi Krima. Takva su nam braća nažalost mada mislim da bi njihovim priznanjem Kosova i nama olakšali da vidimo ko smo i gde smo. A ovaj tupadžija koji lupeta ove gluposti i nekoj pomoći Srbima 99te nek se stidi. Isti ste Ameri samo što za razliku od njih za uzvrat ništa ne dajete.
     (boris, 20. februar 2017 07:56)

    # Link komentara

  4. Kakva je to igranka bila, osvoje Rusi aerodrom na prljavu foru sa 250 ljudi i 30 vozila, a onda ne mogu da dobiju pojačanje i snabdevanje jer Rumunija, Bugarska i Mađarska ne daju da prođu avioni preko njih... Onda da ne pomru od gladi, naprave dil da ipak ispoštuju sporazum i podele se po kosovu kao što su se dogovorili ranije... i na kraju su morali da ustupe aerodrom da ga zajedno koriste sa celim KFOR-om. Vrlo uspešna, pripremljena i pametna operacija - ne.
     (infidel, 20. februar 2017 07:01)

    # Link komentara

  5. Neverovatno sta ovaj covek prica. Pa tih 200 ruskih padobranaca u roku od 20 sekundi bilo bi izbrisano sa zemlje da su kojim slucajem Ameri i Britanci stvarno krenuli na njih. Ali ipak Ameri su smislili nesto lukavije, opkolili su Aerodrom Slatina , Rusi nisu mogli dobiti nikakvu logistiku spolja , i na kraju posle 2-3 meseca se povukli spustenog repa jer su gladovali i nisu imali sta da jedu, a i sva tehnika ostala im je bez goriva.
    (bojan, 20. februar 2017 05:18)

    # Link komentara

  6. Не верујем истоку и западу
     (ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 20. februar 2017 00:00)

    # Link komentara

  7. Amerika je tad odobrila kredit Rusiji 30000000000 dolara.Rusi su ušli na kosovu samo da ubrzaju dobijanje tog kredita.Što se kineza tiče oni su još gori od rusa.Verovatno se ne sećate tokom bombardovanja 99 nato je pogodio i kinesku ambasadu u beogradu i pobio neki broj kineza u ambasadi.Kinezi su odmah nakon toga reagovali da prestane agresija ali su im isti ti ameri uplatili300000000 dolara na ime odštete za žrtve i nastavili da nas kokaju na sve strane.Od svih zemalja ovog sveta jedino je grčka bila uz nas.Jedino oni nisu dopustili da nato koristi njihovu zemlju za namene bombardovanja Srbije.Živeli
     (djordje, 19. februar 2017 22:47)

    # Link komentara

  8. Da je baba musko, zvala bi se Dusko.
    (Stari Taja, 19. februar 2017 22:43)

    # Link komentara

  9. Klark bi trebao da odgovara po komandnoj odgovornosti. Bez obzira voleli mi ruse ili amere (ja licno ne volim ni jedne ni druge) u Srbiji su se 99 dogodili incidenti koji se mogu smatrati ratnim zlocinom.
    (coke, 19. februar 2017 20:04)

    # Link komentara

  10. Zloglasni V.Klark je ratni zlocinac
    (Vladimir, 19. februar 2017 19:58)

    # Link komentara

  11. Treba biti realan, kada je u pitanju bombardovanje Srbije od strane NATO, nismo dobili nikakvu pomoć od Rusa. Da su hteli da nam pomognu, isoručili bi nam sredstva PVO i rezervne delove za naše avione MIG 29. Nisu nam pomgli ništa. Čak i ta jedna jedinica koja je bila na aerodromu Slatina, povukla se jer nisu imali sredstva da tamo budu duže vreme. Lako je sada pričati bajke. Isto tako, nije NATO prestao sa bombardovanjem zbog Rusa već zbog Miloševićevog prihvatanja njihovih uslova.
    (Pera, 19. februar 2017 19:49)

    # Link komentara

  12. I onda je Putin 2003. povukao ruske vojnike koje je poslao Jeljcin
    (Proka, 19. februar 2017 19:37)

    # Link komentara

  13. Ruski lažovi, nije NATO prekinuo bombardovanje zbog pritiska Rusije, nego zbog toga što je Sloba kao ruski čovek na vlasti u Srbiji potpisao kapitulaciju. Nikada više Srbija neće biti rusko topovsko meso niti ćemo biti vaša gubernija, džaba se trudite, nismo mi ni glupi ni zaboravni.
    (Kosovo je Srbija, Krim je Ukrajina!, 19. februar 2017 19:24)

    # Link komentara

  14. Ja sam bio na Kosovu i sem grupice ruskih dobrovoljaca niko nije bio spreman da pomogne Srbiji a Rusija je poznata kao zemlja koja je priznala Hrvatsku pre Amerike i dobro su naoružavali Hrvate. Molim Vas da ne gubite vreme o prošlosi nego da vidimo šta to Rusija garantuje Srbiji a da ne naplati? Uzeli ste nam uz pomoć grupice političara Naftnu industriju i kroz to vidimo vaš odnos prema Srbiji.
    (maki, 19. februar 2017 18:20)

    # Link komentara