Nikolić: Ne odustajem...

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je za Kurir da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem.

Izvor: Kurir
Pošaljite komentar
  1. Koliko vidim tu se radi samo o vlasti i namirivanju licnih zahteva.Gradjane i narod niko ne spominje, a jos manje borbu za ideje i nacionalne interese..
     (Milos, 20. februar 2017 06:03)

    # Link komentara

  2. predsednik drzave koji sebi dopusta ovako nesto. trpi uvrede, ponizavanja, saginje se... pa sta ste vi "gosn' Nikolicu"? predsednik kucnog saveta ili jedne drzave??? ili samo igrate vase igre da se po svaku cenu odrzite na vlast?
    mene bi iskreno bilo sramota.
    ja se vucaram po belom svetu, jer ne mogu (NE MOGU) vise da radim za 300€, da se osecam tako bedno u svom sopstvenom gradu, u sostvenoj kozi. Ne mogu!!!
    A kad me pitaju odakle sam, mene sramota... sramota me 90-tih, sramota me da smo u evropi crna rupa, sramota me da objasnim zasto smo tako bedni...
    sramota me kad citam ovake vesti.

    Dok perem tanjre, sanjam svoju majku Srbiju. Ponosnu i prelepu.
    Gospodine Jankovicu, zelim vam puno uspeha.
     (perem sudove po belom svetu, 20. februar 2017 04:37)

    # Link komentara

  3. Od koga predsednik cuva porodicu i prijatelje? Od coveka koga i dalje zove prijateljem ili od stranke koju voli? Ne razumem.
     (Balansero, 20. februar 2017 02:18)

    # Link komentara

  4. Dužan sam da sada ugrožene svoje prijatelje, a naročito svoju porodicu i odrasle unuke, sačuvam od uništavanja života.
    Čovek je lepo objasnio da je ucenjen.Jasno k'o dan da mora da se povuče iz priče.
    (Vračarac, 20. februar 2017 01:01)

    # Link komentara

  5. vrhunac licemerja I vanserijske zelje za vlascu po svaku cenu... pa eto eto bio si predsednik... dao si ostavku na celu stranke... zar to nije dovoljno? kakve su sad ovo igrarije... ceo kragujevac je proveo kroz blato sa sinom i pola sire I uze familije je zaposlio u javnoj upravi. najgore ljude. umesto da ode u istoriju kao predsednik zanatlija, kompromituje bezveze i sebe i familiju!
    (linkoln, 20. februar 2017 00:29)

    # Link komentara

  6. Tomo, imas veliki dug prema ovom narodu. Skinimu lance i okove od ovih kome si mandat dao. Nebitna je stvar dali ces da pobedis ili ne. Ostaces mirne savesti i gospodin covek.
    (sumadinac, 19. februar 2017 23:32)

    # Link komentara

  7. Predsednik koji je dao ostavku u svojoj stranci,kako bi mogao da bude kvalitetan predsednik svih gradjana a ne partijski predsednik ,
    Tomislav Nikolic,bi mogao da ostane veran svojim principima i podrzi iskljucivo nestranackog kandidata!
    Partijski predsednik,partijska drzava,partijska zaposljavanja...itd bi trebalo da postanu proslost pocevsi od principa koji je Tomislav Nikolic ustanovio!
    (hulk, 19. februar 2017 23:00)

    # Link komentara

  8. Kandiduj se, ne tvrdi pazar.
     (Goran, 19. februar 2017 22:15)

    # Link komentara

  9. Ma preci ce Toma preko svega, samo nesto da dobije.
     (Brano, 19. februar 2017 21:54)

    # Link komentara

  10. Vucic je nas najsposobniji politicar i zato treba da bude premijer a Toma da ostane predsednik.
    (Za Srbiju, 19. februar 2017 20:53)

    # Link komentara

  11. Tomo dosta Foliranja izjasni se ako si muško ?
    (Stanojko, 19. februar 2017 20:49)

    # Link komentara

  12. Tomo, ne dozvoli da te ponižavaju! Budi predsednik do kraja! Uz tebe smo, budi muško i vodi nas u bolju budućnost.
    (Jasenko, 19. februar 2017 20:25)

    # Link komentara

  13. Nikolic je truba, ali i dalje je zvanicni predsednik. Skandalozno je da neki ministar napada predsednika. To nisam nikada cuo. To imamo samo u Srbiji.
    (barba, 19. februar 2017 20:12)

    # Link komentara

  14. Ovo je igra SNS-a. Tomislav zna da mora da uzmakne,ali to treba da opravda pred delom partije koji ga podržava i koja se nada daljim učešćem u vlasti . Poenta ,Toma fingira sukob s King Kong-om, a finalna slika će biti ,pomrenje i nastavak stare pesme..(mislim da je sve već dogovoreno)i još manji uticaj dela partije koja podržava Tomu -čiji sledbenici su odavno toga svesni., Komedija , i lažna nada opzicije da je SNS podeljen !!
    (kupujem-prodajem, 19. februar 2017 20:06)

    # Link komentara

  15. ajde Tomo reaguj,jasno je ko dan da Vucic koristi attacking dogs tj.ljude koji te napadaju umesto njega Dacic,Zorana,Nebojsa itd...u sustini to je njegov stav...budi covek i suprostavi se i postoji sansa da ces ipak u istoriji dobiti makar neki plus.
     (milance, 19. februar 2017 19:49)

    # Link komentara

  16. E pa lepo, sad možete i na svojoj koži da iskusite sa čime se opozicija suočava svaki bogovetni dan otkako je Vučićeva verska sekta preuzela vlast.
    (biki, 19. februar 2017 19:18)

    # Link komentara

  17. hoću moj deo"
    (maratonac, 19. februar 2017 19:18)

    # Link komentara

  18. Sve ste lepo napisali. Međutim ima i on sigurno putera na glavi: vikendice pored Save, dobrotvorni fond Dragice od par miliona eura... Sve to OZNA zna, kao i za sve političare na sceni, sa kim šuruju, za koga donose zakone, kako se bogate i zapravo ih ona drži u šaci. Tako da od ove Vaše priče nema ništa.
    (Radovan III, 19. februar 2017 19:02)

    Postovani, znam o cemu pricate , sve stoji.
    Samo aj da sacekamo jos malo da vidimo .
    Toma je Srbin iz Srbije i zna sta su UDBA i OZNA radili po Srbiji jod os 45-e i sta njihovi naslednici sada rade.
    Svako ima putera od njih naravno, ali Tomina vikendica ili kuca i stan je mali puter u odnosu na sve njih iz sluzbe.

    Ukoliko je Toma pravi Srbin iz Srbije koji voli Srbiju najvise onda ce znati sta mu je ciniti a to je raskrinkavanje klike i objavljivanje sta su radili kako bi se momentalno sprovela lustracija i odgovornost.

    U suprotnom Tomislav necinjenjem ce se svrstati na njihovu stranu.

    Na potezu je Tomislav Nikolic.
    Sacekajmo da vidimo njegovo obracanje i reakciju.
    (Srbin iz Srbije, 19. februar 2017 19:13)

    # Link komentara

  19. nisam neki fan Tomin ali ovde je nepravda velika i posten covek mora da reaguje.Otima mu stranku,gura ga napolje iz politike,napujdao Dacica i ostale da ga unizavaju i blate.Stvarno ruzno.Najbolje bi bilo da pokupi svoje ljude i osnuje novu stranku.Verujem da bi lagano usao u parlament i vodio sopstvenu politiku.
     (sn, 19. februar 2017 19:03)

    # Link komentara

  20. Ovi pogubljenici iz SNS-a su umislili da su oni Srbija. A za njih je glasalo svega 25% birackog tela, uz izlaznost malo vecu od 50%. I sad oni misle da, ako se oni podele, da se Srbija podelila!

    Vucic ce, u drugom krugu predsednickih izbora, izgubiti od Jankovica. SNS sa svojih 25% birackog tela, uz izlaznost od 60% ide u opoziciju, zajedno sa Vucicem, Martinovicem, Gojkovickom, Arsicem, Babicem, Risticevicem i ostalim...
    (Pele, 19. februar 2017 19:03)

    # Link komentara

  21. (Srbin iz Srbije, 19. februar 2017 17:37)

    Sve ste lepo napisali. Međutim ima i on sigurno putera na glavi: vikendice pored Save, dobrotvorni fond Dragice od par miliona eura... Sve to OZNA zna, kao i za sve političare na sceni, sa kim šuruju, za koga donose zakone, kako se bogate i zapravo ih ona drži u šaci. Tako da od ove Vaše priče nema ništa.
    (Radovan III, 19. februar 2017 19:02)

    # Link komentara

  22. Bravo.

    Osnovao si stranku,a on zeli da te izbaci iz nje.Govori da nikada nista ruzno nece reci o tebi,a Dacic i Mihajloviceva svaki dan te vredjaju.

    Okruzio se zutima,a tebe optuzuje da saradjujes sa Jeremicem i Miskovicem.

    Dosta vise licemerja,izdrzi Tomo i kandiduj se.
    (Pauk, 19. februar 2017 18:32)

    # Link komentara

  23. Ne daj se Tomo, ti si naš Predsednik. Kandiduj se i pokaži im da nisi kukavica. Ti ljudi nemaju časti ni morala i gledaju samo svoju korist. Dačić te minira, Vučić te minira a njihovi pijuni i potrčki bljuju otrov na svaki korak. Ima nas dosta običnog naroda koji i te kako vide ovu nepravdu. Narod je uz tebe, samo nemoj slušati ove botove koji su za sok i sendvič prodali dušu
    (Maksa Gavrilov, 19. februar 2017 18:29)

    # Link komentara

  24. Tvoj odnos sa Vucicem je krenuo nizbrdo od kad je Seselj dosao iz Haga. To se vidi po ucescu Seselja na Pinku i televizijama koje su pod direktnod kontrolom Vucica. Seselj je savetnik u senci Vucica. Seselj cak sad javno i govori da ce u koaliciju sa SNS-om.
     (Branka, 19. februar 2017 18:14)

    # Link komentara

  25. у србији постоји подела на привилеговане по партијској основи и остале. никаква друга подела не постоји, нити ће настати кроз кампању за председничке изборе.
     (загор, 19. februar 2017 18:12)

    # Link komentara

  26. "...Hoću da pomognem da u Srbiji odmah prestane sukob koji je otpočeo pre raspisivanja izbora, zato što bismo posle izbora mogli da imamo Srbiju zauvek podeljenu", poručio je Nikolić.

    Pa g-dine Nikoliću Vi i ratnohuškačka klika iz 90-ih, koji ste i sada na vlasti ste podelili ovu zemlju na izdajnike i patriote.
    (Izdajnik, 19. februar 2017 17:39)

    # Link komentara

  27. Tomislave objavite kandidaturu i izadjite u javnost sa saopstenjem o Savamali i ko je rusio Savamalu.

    To ce biti vise nego dovoljno i Srbi ce znati to da cene i sta im je ciniti na izborima.
    Opet kazem Srbi ce to ceniti bez obzira da li su vasi glasaci Tomislave ili glasaci Sase Jankovica.

    Ako vam prete objavite ko preti , jer iz vaseg intervjua se izmedju redova moze procitati da Vam prete .

    Izadjite na crtu , nazvali su vas stranim placenikom, rodjenog Srbina iz Srbije nazvali stranim placenikom i izdajicom, izadjite pa makar dobili i 3% glasova , samo tako cete iz ove price izaci kao Gospodin Covek i moralni pobednik.

    Pustaju kerbere na Vas po novinama, Pinku, Informeru i ostalim.
    Za sada kerberi nisu zvanicno kao iz SNS-a jer pokusavaju da prikriju raskol u stranci, ali komunisticki apartcik koferce Ivica je preuzeo duznost dezurnog kerbera.

    Sacuvajte Vas obraz i obraz Vase porodice.
    Srbiju ste spasli od Seselja, red je da sada spasite Srbiju od Dacica i Ace.

    Imate sva saznanja kao predsednik drzave sta je radjeno u Savamali.
    izadjite i objavite sve.

    Srbi iz Srbije ce znati to da cene a Vi Tomislave cete izaci uzdignute glave iz ove price.

    Imate istorijsku sansu da razbijete celu kliku jednom zauvek i da u Srbiju na vlast dodju ljudi koji do sad nikad nisu bili na vlasti i koji su neokaljani i da se konacno sprovede lustracija i odgovornost za sve radjeno po Srbiji.
    (Srbin iz Srbije, 19. februar 2017 17:37)

    # Link komentara

  28. od sve te radijalsko sps-ovske bulumente toma se ponasa najrazumnije i kao pravi drzavnik i politicar. dok dacic laje na sav glas a vucicevi mediji blate predsednika
     (akio toyoda, 19. februar 2017 17:27)

    # Link komentara

  29. Bravo, ovo je moj Predsednik!!!
    (Gf, 19. februar 2017 17:24)

    # Link komentara

  30. sam je sebe gurnuo u blato i sad sto se vise vadi on sve dublje tone.on ni sam ne zna sta prica i lupeta.povuci se casno jer ti nisi za ovo.ne pripadas ni intelektualno ni kulturoloski da budes na celu drzave.ti ni za Bajcetinu nisi ali ajde sad negde te moramo i primiti.Bolje da pati Bajcetina nego cela Srbija
     (moj golube, 19. februar 2017 17:23)

    # Link komentara

  31. Pa jeste, Tomo, najvaznije je da zastitis finansijski svoju porodicu.
    (Elena, 19. februar 2017 17:22)

    # Link komentara

  32. E moj Tomo, mogao si da ostanes upamcen kao covek sa stavom, ali sve vise pokazujes da si kisna glista koja hoce da usicari jos neku mrvu, ako moze!
    (napredni hohstapleri!, 19. februar 2017 17:21)

    # Link komentara

  33. ja tebi pola kila SNS-a i 200g vlade, a ti meni 2kg preCednickog kabineta i nesto za ovog mog malog...
     (Sofronije, 19. februar 2017 17:20)

    # Link komentara