1. ...ne, nego se politicari i milijarderi tuku za novine, radio stanice i televizije iz pukog hira...
    ...ko drzi u ruci izvor vesti, taj je gospodar sveta...
    ...naivni su ti novinari iz repa aviona...
    ...naivan je scenarista onog dzejms bonda "tomorrow never dies"...
    ...zasto u srbiji svaka politicka kampanja krece rusenjem prvog programa televizije i lista "politika", odnosno smenom urednika...
    (kraja, 19. februar 2017 16:47)

    # Link komentara

  2. Mediji - možda bi bilo bolje reći mass media - odavno nemaju mnogo veze s istinom. Sensationalism, public opinion manipulation/media manipulation su odavno postali sasvim normalna stvar. I modus operandi većine medijskih kuća. Možda se i ovaj članak može smatrati primerom toga? Stvarno ne znam na šta je Agent Orange mislio à propos događaja u Švedskoj - možda je stvarno izmišljen - ali to ne menja činjenicu da se nešto zaista gadno dešava u Konungariket Sverige. Neki bi rekli Svedistanu. Broj zločina je u porastu, naročito onih najgorih, a počinioci istih u najvećem broju slučajeva nisu native Swedes. I na stranicama ovog portala smo mogli čitati o gnusnom činu silovanja koje je streamovano na facebooku. Počinioci su bili poreklom iz Severne Afrike ako se ne varam...
    The Annoying Orange POTUS se koristio lažima u kampanji, istina, ali je to isto radila i protivkandidatkinja - Madam Secretary (former). U većoj meri. Radila je to i godinama unazad, sve u svrhu shameless self-promotion. Snajperski napad u BiH, Tuzli, 1996. godine, anyone? I brojni drugi primeri. Naziv čuvene Sterijine komedije - "Laža i paralaža" - je savršeno primenjiv na njih dvoje. Samo, ko je tu laža, a ko paralaža?
    (Low Key Lyesmith, 19. februar 2017 16:39)

    # Link komentara

  3. Autore lažnih vijesti je relativno lako detektirati. Treba vidjeti ko izvlači korist, ko trpi štetu i onaj ko je plasirao laži to radi ili za novac ili za interes (politički interes, moć i kasniji novac). Treba uvesti kazne za lažne vijesti jer običan narod ne može se orijentirati niti znati šta je pravo a šta lažno.
    (Luka, 19. februar 2017 15:53)

    # Link komentara

  4. On je ponovo krenuo u izbornu kampanju jer ne zna nista drugo da radi. A sto se tice medija i njihovih laži, istina je da mediji umeju da izvrcu činjenice. On je to itekako koristio tokom kampanje, ali mu to sada smeta.
    (City Girl, 19. februar 2017 13:34)

    # Link komentara

  5. To su cuvene alternativne cinjenice.
     (lauda, 19. februar 2017 13:25)

    # Link komentara

  6. Patoloski, dementni lazov!
    (#GoldenShowers, 19. februar 2017 13:07)

    # Link komentara