1. Ово је прилика не за рехабилитацију него прву пресуду Недићу, пошто му због смрти није суђено чак ни пред комунистичким назови судом. Можемо ми да разумемо његове мотиве, можда би многи од нас исто поступили, али то не мења чињеницу да бисмо били сарадници окупатора. Не може оно што нама одговара увек да буде и исправно, чак шта више, у животу врло ретко може и јаре и паре. Србија није рехабилитовала ниједног сарадника фашиста и нациста и ово не сме да буде први пут, у име свих жртава које је српски народ поднео од тог зла због своје антифашистичке борбе у четницима и партизанима. Због тога се ша шачицом Недићеваца и Љотићеваца само од Срба није могао направити никакав Хитлеров сателит и због тога је само нас Србима спровођен геноцид и добро позната освета Немаца.
    (my way, 19. februar 2017 12:11)

    # Link komentara

  2. Toooo. To će da nas izvuće iz svega. Jel to onaj pandan Paveliću, samo je naš pa gledamo kroz druga stakla. Zemljo otvori se.
    (Nosferato fantom noći, 19. februar 2017 12:01)

    # Link komentara

  3. Ako ovog rehabilituju onda neka Hrvatska slobodno rehabilituje Pavelica, a mi da se sakrijemo u rupu i pokrijemo ušima.
     (Hanibal ante portas, 19. februar 2017 11:54)

    # Link komentara

  4. SNS pravosudje na sceni. Neka se spreme Ljoticevci.
     (Zlatko, 19. februar 2017 11:42)

    # Link komentara