1. A zasto da se toma ne kandiduje, branilac titule uvek ima pravo da brani titulu tj poziciju koju drzi, srbija od davno nije imala takav buket cveca na politickoj sceni kao sada , seselj,toma nikolic, vucic, steta za dacica sto i on nije kandidat ne znam koga bi jos tu mogli ubacit,mozda kostunicu,ili risticevica :), auuu to vec bilo nesto
    (xzibit, 16. februar 2017 18:50)

    # Link komentara

  2. A sad malo istorije:

    1. Na Sretenje 1804, u Marićevića jaruzi kod Orašca, doneta je odluka da se podigne ustanak protiv turske vlasti, a Karađorđe Petrović biva izabran za vožda.

    2. Na Sretenje 1835, u Kragujevcu, donet je prvi srpski Ustav.

    3. Na Sretenje 2017, u Beogradu, odluka predsednika Srbije Tomislava Nikolića da se po drugi put kandiduje za predsednika, izazvala je političku turbulenciju velikog intenziteta koja će imati kao posledicu prevrat političke vlasti u Srbiji.
    (Sretenjski prevrat, 16. februar 2017 17:54)

    # Link komentara

  3. Nama trebaju skolovani ljudi koji znaju diplomatiju. A ne Vucic koji ode u Brisel i vrati se dureci se, ne ide to tako. Ni Toma diploma.
    Ja bih vise nekog odmerenog gospodina, hvala lepo
     (12, 16. februar 2017 17:33)

    # Link komentara

  4. zar se sa 65 ne ide u penziju?
     (mile, 16. februar 2017 17:00)

    # Link komentara

  5. Isto kao za vreme Miloševića, ko durgačije misli od vođe nije samo protiv njega nego i protiv Srbije. Muka mi je od tih i takvih personifikacija. "Država to sam ja" je model koji je u civilizovanom svetu prevaziđen pre više vekova. Ne verujem da je održivo da Vučić i Nikolić vode odvojene predsedničke kampanje, ali ako se to desi, dodajući tu i ove najmanje dve kolone u kojima će tzv oppzicija ići, najveću vajdu od toga će imati Šešelj
    (goran, 16. februar 2017 15:53)

    # Link komentara

  6. Ili Janković ili niko.
    (O budućnosti Srbije se ne pregovara, 16. februar 2017 15:38)

    # Link komentara

  7. Igrarije za glupe mase.
    Nikolić će reći da nije ni hteo da se kandiduje već je to novinarsko blebetanje, Vučić će reći da su stranku hteli da pocepaju razni elementi koji podržavaju Jankovića/Jeremića, a koji rade protiv interesa Srbije ali su oni ostali jaki, nepokolebljivi da istraju na putu kojim vode Srbiju u bolju budućnost i da se sad vidi ko su im pravi partneri a ko pijavice.
     (zvezdarac, 16. februar 2017 15:37)

    # Link komentara

  8. Zapeta,Predlazes Jeremica da bude nosilac e pa vidi ja sam pre za jankovica iz prostog razloga sto mislim da je Jeremic mozda i Vucicev covek.Prvo za 5 godina vladavine Vucica Jeremic nikada ali nikada nije uputio ni jednu jedinu kritiku na njegov racun.Jos mu je i aplaudirao za vreme njegove posete Klintonovima.Dok se Jankovic dobro rve sa njima od pocetka .
    (Gaja, 16. februar 2017 15:23)

    # Link komentara

  9. Vise i nije tajna da se izbori ne odrzavaju zbog naroda vec zbog njih samih!
    (svinjac, 16. februar 2017 14:50)

    Apsolutno se slazem, i bas zbog toga nikada nije bilo lakse doneti odluku sta uraditi povodom toga: obavezno izaci na izbore i glasati za bilo koga ko nije Nikolic, Vucic, Seselj ili Dacic!
    (Pera, 16. februar 2017 15:16)

    # Link komentara

  10. Vise i nije tajna da se izbori ne odrzavaju zbog naroda vec zbog njih samih!
     (svinjac, 16. februar 2017 14:50)

    # Link komentara

  11. Ne budite naivni.Ovo je jos jedan trik u Vučićevoj produkciji.Ne nasedaj te..
     (vladan, 16. februar 2017 14:33)

    # Link komentara

  12. Red je da se danas podsetimo pesme Zorice Brunclik:
    Mi smo nekad bili stari znanci, a sada smo samo stranci...
     (Vitez Koja, 16. februar 2017 14:30)

    # Link komentara

  13. @sava u prvi mah sam i ja bio mišljenja da ne treba ravodnjavati opozicioni potencijal dvojicom kandidata, ali sagledajmo stvari malo šire - Janković skuplja glasove inertne gradjanske srbije (čitaj krug dvojke, one zbog čije političke neozbiljnosti sa belim listićima može da se napiše knjiga) dok Jeremić gadja unutrašnjost i nadam se otima deo glasačkog tela od DJB koji nepopravljivo liči na Koštuničin DSS, dakle centar-desnica. E sada, to je kocka jer Jeremić lako može da bude AV trojanac. U svakom slučaju, opozicija se deli na tri kandidata, pa ostaje nada da dodje do drugog kruga i sveopšte podrške jednome od JJ.
     (20kinte, 16. februar 2017 14:19)

    # Link komentara

  14. Ovde mpostoje 3 opcije
    - Vucic toliko uljuljkao da je toliko mocan da mu se ni NIkolic nece suprotstaviti, da je usao u izbore bez ciste situacija sa njim
    - Nikolic tvrdi pazar ne bi li sto bolej ispregovarao svoje odustajanja
    - SNS zeli oba kandidata u drugom krugu, pa ko god da dobije, bice OK.
    (analiticar amater, 16. februar 2017 14:11)

    # Link komentara

  15. "Kompromisi koje je pravio, pažnja sa kojom je nastupao prema Nikoliću na žalost pokazace se kao jos jedna Vučićeva dobra namera koja se okrenula protiv njega. Aleksandar Vučić je izbor Srbije, njena odluka da bude stabilna i čvrsta, i Aleksandar Vučić zato neće ostati sam" - best of Vulin!!!!!
    Toliko je ogavan, da je prosto sjajan.
    (Gile, 16. februar 2017 14:09)

    # Link komentara

  16. Posto je Master Tomislav bivsi radnik Groblja Kragujevac napravio SNS red je i da ih sahrani , sve zaedno sa sluzbom.

    Gotovi su.
    (Srbin iz Srbije, 16. februar 2017 14:09)

    # Link komentara

  17. Tužno je i nedostojanstveno ovo kidisanje Dačića i Mihajlovićke na predsenika Republike, kao da im je najgori neprijatelj a ne saveznik prethodnih 5 godina.
    Molim vas, objavite komentar.
    (dejan, 16. februar 2017 14:06)

    # Link komentara

  18. Jeremic, Jankovic, Obradovic i Radulovic da sednu i nadju jednog kandidata ...Mislim da bi najbolje prihvacen bio Jeremic - Covek nema stranku iza sebe, u principu je laki liberal (prihvatljivo za Jankoviceve i Raduloviceve) ali ima dosta odlika desne politike i iskreni je i dokazani patriota, cime ce ga prihvatiti Obradovicevi glasaci (znam iz licnih kontakata da desnicari generalno gotive Jeremica, ali sa dozom nepoverenja). Cak i bez zajednickog izlaska u prvom krugu, njih 4 uspeli bi da prikupe barem 30+ procenata glasova, u drugom bi ova trojica podrzala Jeremica (ili nekog drugog ko bi prosao), koji bi (uz dovoljnu mobilizaciju naroda koji je suocen sa veoma jednostavnim izborom Vucic vs bilo ko ko nije Seselj/Toma) mozda i uspeo da pobedi jedva, u sansi koja je iako veoma malo moguca ipak moguca, sto nismo imali otkad su SNS-ovci uopste dosli na vlast. Nadam se ovom scenariju, mada znajuci svoj srpski narod...videcemo.
    (Zapata, 16. februar 2017 13:59)

    # Link komentara

  19. Nikako nije realno stanoviste da je Nikolic zeznuo Vucica ovom kandidaturom, pre ce biti da Vucic oce da zezne Nikolica jer nece da ga podrzi u kandidaturi pa makar ovaj i izgubio, ali to je onako ljudski naj ispravnije . Ako se prisetimo Vucic je bio nista kad je Toma pokrenuo lavinu svojom pobedom 2012 i na krilima Tomine pobede Vucic je od sebe napravio mit gurajuci Tomu u stranu, ne tvrdim da je Toma dobar kandidat za predsednika jer je covek nepismen za diplomatiju, ali gledam na ovo sa ljudske strane i jedino ljudski je bilo da Vucic podrzi Tomu pa makar i po ceni poraza na izborima time bi pokaza samo da je COVEK ,a ne lik koga samo vlast zanima
     (izadji na izbore-ali ne za 20e, 16. februar 2017 13:59)

    # Link komentara

  20. Bar 6 odbora iz Sumadije i sa juga je za Tomu 100%. ostali vecinski.Zapadna srbija po pola podeljena. Ko kod je za izvorni SNS program je protiv premijera.
    (marko LE, 16. februar 2017 13:57)

    # Link komentara

  21. Lepa tema za vašu čitanost, a I mi obični glasači da se oglasimo, ako je komentar podoban po vašim kriterijumima cenzure ! Šta je čudno u tome da predsedništvo neke stranke kandiduje predsednika stranka za predsedničke izbore, već viđeno na svim dosadašnjim izborima ! Šta je čudno da se aktuelni predsednik kandiduje za drugi predsednički mandat, već viđeno, Tadić ? Šta je čudno u tome što ima 100 pretendenata na samo jedno premijersko mesto ? Meni lično je čudno što se u janosti digla tolika prašina, veća I od one koju je podigao Tramp izborom za predsednika !?
     (Boris Banović, 16. februar 2017 13:54)

    # Link komentara

  22. Bilo bi sjajno kada bi Toma, posle svih uvreda izrečenih na njegov račun od dojučerašnjih "prijatelja", demantovao priču o svojoj kandidaturi zvaničnim saopštenjem da podržava Vuičića. Ne postoji bolji način za osvetu SNS-u i ništa ne bi moglo tako da im sroza rejting.
    SNS je samo jedna gomila oportunista bez ideologije i bilo kakve zajedničke ideje.
    (asdf, 16. februar 2017 13:53)

    # Link komentara

  23. Ako Tomo, cepaj!
     (Sinhalez, 16. februar 2017 13:51)

    # Link komentara

  24. U čemu je problem? Pa Vučić je više puta rekao da mu ne pada na pamet da se kandiduje?
     (dejan, 16. februar 2017 13:50)

    # Link komentara

  25. Auuu koliko oni vole Srbiju!!! Do kraja ce se potuci, samo da bi Srbiji bilo bolje. To je ljubav prema otadzbini, a ne boranija koja kuka zbog smanjenih penzija i plata, veceg poreza na gorivo, cigarete, alkohol, sokove, nekretnine, auto osiguranja, poreza na luksuz automobila. Gledaj sirotinjo, to je patriotizam!!
    (Metnem, 16. februar 2017 13:41)

    # Link komentara

  26. Nisam nikada bio za Tomu, Vucuca, Dacica ... ali Toma je od njih svih, ovim najnovijim potezom ispao kao najposteniji. Posle svega ovo je za mene ocekivan potez Tome i vreme je vise da se na politickoj sceni Srbije vidi ko je za zapad, a koje za istok. Dosta je sizifrene politike. Na gradjanima je da se odluce za koju su politicku opciju.
     (dzoni, 16. februar 2017 13:40)

    # Link komentara

  27. Ohoho ovo polako počinje da liči na amnrički sistem, u sitoj stranci dvojica kandidata za kalifa. Ooops, nije. Jer dosadašnji kalif se ništa nije pitao, a veliki se vezir pitao za SiS. Pa kada je Iznogud odlučio da bude i kalif i veliki vezir onda imamo ludnicu jeli tako? Jeste. Što me samo još više učvršćuje u negativnom stavu prema bikefalnom paralemtarnom sistemu. Doduše, ni predsednički ovde ne bi doneo boljitka, barem dok se čitava bulumenta nastala pod šinjelom Sultana od kanabeta i njegove Sultanije od Moskve ne ukloni. Tek tada možda. Ovako ne. U suprotnom Predsednik i potpredsednik bi bili ova dvojica što se svađaju oko kandidature, ministar informisanja bi nam bio onaj lajavi krelac iz informera, a zamenik ministra Željko "Pirat" Mitrović, prvivredu bi vodio Salatamen iz Peći, energetiku Mis Pigi, socijalu i dalje rajhsfirer Voolin, a odbranu i policiju trojka Mali, Nebojša from Singidunum. Načelnik BIA bi nam bio grof od zarđale kašike, ministar vera neko iz Obraza, niz nastavite sami.
    (Darth Shone, 16. februar 2017 13:31)

    # Link komentara

  28. Dacicu, uzece ti glasove a Toma ce pobedi! Mani se mangupa. Imas 20% glasova smisli strategiju!
     (stevan, 16. februar 2017 13:29)

    # Link komentara

  29. Narode ne nasedajte, ovo je smišljeno da njih dvojica prođu u drugi krug, a ovi iz ove tzv. opozicije se moraju dogovoriti koga da podrže od JJ, ili smo ugasili.
    (Mile, 16. februar 2017 12:30)

    Nema sanse da obojica prodju u drugi krug, nemaju SNS i SPS bas toliko glasaca da mogu obojicu da poguraju iznad Jeremica i Seselja, verovatno ni Jankovica. Mislim da Nikolic ne moze u prvom krugu da racuna na vise od 7-8%, Vucic 40% i to je to, svoj rezervoar glasova su ispucali.
    (ivan, 16. februar 2017 13:25)

    # Link komentara

  30. Jedino sramotno je to sto Vucic nije podrzao Nikolica, svog saborca, vec se kandidovao on sam.Time je pokazao da mu je vlast i funkcija bitnija od svega. (Che, 16. februar 2017 11:27) 

    Istine radi, njega je kandidovao Glavni odbor SNS, i to jednoglasno. Nije Vucic nista sam radio, niti je sam isticao kandidaturu.
    (pk, 16. februar 2017 11:50)

    Kada neko kaze citiram "ne pada mi na pamet da se kandidujem" onda Glavni odbor ne moze da te predlaze za kandidaturu...osim ako si otpocetka i planirao da se kandidujes.
     (Sale, 16. februar 2017 13:25)

    # Link komentara

  31. Idemoooo!!!
    (Rapsodija, 16. februar 2017 13:22)

    # Link komentara

  32. Тако је то. Све је почело издајом Шешеља док је био у Хагу. Нож у леђа. То се врати, кад тад!
     (Срђан, 16. februar 2017 13:10)

    # Link komentara

  33. sad radikali imaju 3 kandidata za predsednika Seselja ,Vucica i Tomu ....salu na stranu ....ovako toma je predsednik svih gradjana Srbije napustio je stranku koju je osnovao kada je postao predsednik Srbije . stranku je ostavio u nasledstvo Vucicu ...glavni odbor snsa Vucica predlaze za kandidata za predsednika ...sad Toma se samostalno kandiduje i to je njegovo legitimno pravo ....pa i Vuk Jeremic nema stranku iza sebe ...Sta hocu da kazem svako ko skupi dovoljan broj potpisa za kandidaturu moze biti kandidat na predsednickim izborima ....ne vidim cemu tolika fama oko toga !
     (zoran ivkovic, 16. februar 2017 13:06)

    # Link komentara

  34. Pozdravljam odluku Nikolića da se kandiduje. Ovo mu je najbolja odluka u karijeri. Da spreči još jedno političko oceubistvo. On je ipak normalniji čovek od političkog "sina". Šteta što će to biti otvorena proputinovska izborna ponuda.
    (LALE, 16. februar 2017 13:04)

    # Link komentara

  35. Od silnih "izdajica" izgleda da ih najvise ima u vrhu patriotskih snaga.
    Toma i Alek izdali Sekija.
    Alek izdao Tomu.
    Radomir izdao oca.
    Toma uzvraca udarac, Izdaje SNS.
    Dacic izdao svoju partiju.
    Krkobabic izdao penzionere.
    Zarad cega? Da gradjanima bude bolje? Malo sutra.
    Da nam je znati sta su potpisali u Briselu... Hahaha
    (Mr. Loba-Loba, 16. februar 2017 12:49)

    # Link komentara

  36. Ovo je u fazonu "već viđeno" ali više liči na onu drugu poslovicu "isti k..., drugo pakovanje"! :-)
    Tako je bio i dogovor Čovića i Slobe da priznaju lokalne izbore, pružili ruku ruci a Mira u susednoj sobi pravi stranku!
    Tako i sad, Toma av-u ruku a Dragica svog "keca iz rukava"!
    E takva nam je čitava država, Monty Payton da ostane bez texta :-)
     (Laki (je malo nervozan), 16. februar 2017 12:44)

    # Link komentara

  37. Imace ogromnu podrsku svojih kolega sa fakulteta. Ovakav potez ulazi u istoriju politikanstva
     (Boba, 16. februar 2017 12:42)

    # Link komentara

  38. Ako cemo zaista da budem iskreni ovde je Vučić izdao Nikolića kao sto su oni izdali šešelja!

    Kako se manipuliše narodom
    10 koraka je potrebno:

    1-Skretanje Pažnje sa važnih na nevažne stvari!

    2-Stvaranje problema i resavanje
    Stvori se problem da bi narod reagovao EMOTIVNO!, izaziva se pogodan oblik nasilja da bi javnost lakse prihvatila ovraničenja slobode, ekonomsku krizu, urusavanje pravne i socijalne drzave!

    3-Postupne promene
    NA KAŠIČICU
    Promebe koje narod ne bi prihvatio se rade mic po mic, priznavanje Kosova kao sto vidite se radi mic po mic

    4- odlaganje!
    nepopularne mere se najave pa se onda odlažu i to na način da kao političari spasavaju gradjane od tih mere

    Setite se smanjenja penzija i plata
    Prvo su to najavili
    a onda je AV mesecima govorio kako penzije niko nesme da takne dok je on premijer, ali ih je posle 6 meseci priprema smanjio

    5- Upotreba dečijeg jezika

    Narodu se obraćaju kao da je narod deca a oni roditelji koje moramo bez pogovora da slusamo
    Takvo obraćanje ima snazno drjstvo na ljude

    6- Zloupotreba emocija

    Budjenjem emotivne reakcije kod naroda se sprečava racionalno i kritičko sagledavanje stanja u drzavi

    7- Sto veće neznanje
    Siromasnim ljudima treba onemogućiti pristup i razumevanju mehanizmima manipulacije, sto losiji kvalitet obrazovanja nizih drstvenih slojeva, da bi se stvorio ponor izmedju visoko i nisko obrazovanih
    cime se drustvo deli i nonstop drzi u zavadjenoj tenziji

    8- VELIČANJE GLUPOSTI
    Kroz. šundav program, rijaliti, serije, vulgarne emisije... Ljude treba ubediti da prihvate prosek i ispod proseka!
    Posebno naglasiti da je skroz in, da je u modi biti glup, vulgaran, nasilan!

    Abistovremeno treba degradirati i izazvati otpor prema kulturi i nauci!

    9- STVARANJA OSEĆAJA KRIVICE

    Treba svakog pojedinca ubediti da je iskljucivo on i samo on odgovoran za sopstven težak život i za sta je u zemlji

    Jer ako ljudi to prihvate onda nece moći da traze prave uzroke kolapsa zivota i drzave jer ce biti pod dejstvom nametnutog osećaja krivice

    10- ZLOUPOTREBA ZNANJA

    Brz razvoj naukr u zadnji 50g stvora sve veći jaz i provaliju izmedju naroda i vladajućih elita kojima je to znanje dostupno i koriste ga u svoju korist a na steth naroda
     (LaleGator, 16. februar 2017 12:40)

    # Link komentara

  39. Ma ko god, isto nam se 'vata...
     (Nemanja, 16. februar 2017 12:40)

    # Link komentara

  40. Апсолутно ме не занимају односи у СНС, то је болесна странка која функционише као верска секта, али сам веома заинтересован да видим хоће ли опозиција и тандем Ј-Ј моћи да схвате озбиљност тренутка, да превазиђу личне сујете и стану иза јединственог кандидата. Сада је већ свеједно да ли иза Јанковића или Јеремића. Најважније је отпочети демонтажу трулог СНС-СПС-СРС режима а то се не може постићи са двојицом кандидата јер Вучић још увек има снажну подршку, чак и када му Николић однесе део гласова.
    (сава, 16. februar 2017 12:32)

    # Link komentara

  41. Horor teorija: Smišljeno unapred - SNS + SPS i ostali imaju recimo 45%, ne može njihov kandidat da pobedi u prvom krugu, ali njihova dva dobiju 25 i 20%... trećeplasirani ne može dobiti sam više od 16-17... drugi krug Toma protiv Vučića...
    (Dušan, 16. februar 2017 11:35)
    Kolika je verovatnoca da se bas tako raspodele glasovi? Ako Jeremic ili Jankovic ne mogu da osvoje 20% onda je sasvim svejedno da li ce kandidat SNS da pobedi u prvom ili u drugom duel Toma-Vucic. Jeremic ili Jankovic (jedan od njih) u svakom slucaju moraju preci 20% u prvom krugu.
     (Nesportska tehnicka, 16. februar 2017 12:31)

    # Link komentara

  42. U normalnim drzavama i sa normalnim ljudima je lako. Kod njih poskupe komunalije, izadje 100.000 ljudi i dok ne vrate predjasnu cenu, ne povlace se. Nas deru sa svih strana i nista. Neobrazovani trce za Vucicem kao kucici.
     (Nevena, 16. februar 2017 12:31)

    # Link komentara

  43. Potpuno je neverovatno da Vucic opet pokusava da izigra najblizeg saradnika. Nisam pristalica te politike ali covek je oformio SNS, pobedio da izborima 2012. , istekao mu je jedan mandat i nema razloga da se ne kandiduje za drugi. To sto Vucic alavo kidise na funkcije jer eto palo mu je na pamet da moze da bude sef drzave i ostvari neku svoju bolesnu ambiciju govori o njemu. Da li se nako zapitao na licnom primeru da li uspeh vas samih znaci da treba da odbacite prijatelja? Da li za uspeh treba gaziti preko mrtvih? Pa kakav vam je to uspeh?
    (Milan_etf, 16. februar 2017 12:31)

    # Link komentara

  44. Narode ne nasedajte, ovo je smišljeno da njih dvojica prođu u drugi krug, a ovi iz ove tzv. opozicije se moraju dogovoriti koga da podrže od JJ, ili smo ugasili.
    (Mile, 16. februar 2017 12:30)

    # Link komentara

  45. Mislim da su ukapirali da opozicija nema šanse da se dogovori o jedinstvenom kandidatu i da su im istraživanja rekla da će ovako da ih eliminišu još u prvom krugu. E, sad, ako se opozicija ujedini može biti vrlo zanimljivo.
     (milan, 16. februar 2017 12:30)

    # Link komentara

  46. Očigledno je da je namera bila da se ukloni Nikolić jer sa njim nema priznanja Kosova.
    (Bata N, 16. februar 2017 12:27)

    # Link komentara

  47. Sad odjednom navijate za nepismenog Tomu samo zato što je protiv Vučića. Pa ne sme to biti jedini kriterijum. Ne znači da je neko automatski dobar samo zato što je protiv Vučića. Obojica su loši.
    I Jeremić i Janković su protiv Vučića (to je dobro), ali su kandidati zapada (to je lose), stoga ne mogu biti moj izbor. Niti Nikolic moze biti moj izbor.
    Nije sve crno belo.
     (Laus, 16. februar 2017 12:27)

    # Link komentara

  48. Ovaj cirkus najvise odgovara SNS-u. Jer verovatno racunaju da bi na taj nacin mogli da izbace iz trke Jeremica i Jankovica a da bi u drugi krug usli Nikolic i Vucic. A onda je potpuno svejedno. Medjutim, nekada sigurna racunica, narocito u politici, ume da prevari. Poslednji koji se tako preracunao je Tadic.
     (Silver Surfer, 16. februar 2017 12:20)

    # Link komentara

  49. Je li Toma pobedio na izborima protiv DS-a 2012? Jeste.

    Da li je dao ostavku na mesto predsednika stranke iz moralnih razloga,a ne zato što se svađao? Jeste.

    Ima li pravo da se kandiduje? Ima.

    Prema tome, samo napred, Tomo, koga Vulin i Karić hvale, nije neka pretnja. Da li ćete pobediti ne znam, ali znam da nije fer šta SNS radi svom osnivaču.

    Podrška Tomi.
    (Nije lepo šta rade, 16. februar 2017 12:12)

    # Link komentara

  50. Jeremic, Jankovic, Obradovic i Radulovic hitno da se sastanu i dogovore o jednom kandidatu.
     (Nevena, 16. februar 2017 12:12)

    # Link komentara

  51. Svi u glas ' ako si protiv Vučića, onda si i protiv Srbije'!
    Vratile se devedesete....
     (Dejan, 16. februar 2017 12:12)

    # Link komentara

  52. Priča da ce i Nikolic i Vučić ići u drugi krug ne pije vode.
    Ne može Nikolić nikako imati više glasova od Šešelja. Inat naroda je čudo.
     (Mladen, 16. februar 2017 12:10)

    # Link komentara

  53. Mi smo kao narod vrlo nazadni... Kao neko ko je odavno izgubio svaku nadu u bolje sutra, gledam sta se radi i shvatam koliko smo mi ustvari nikakav narod... Umesto da demokrate izađu sa jednim kandidatom, da se dogovore međusobno da usklade svoje politike zarad većeg dobra, oni razdvajaju svoje glasove bez obzira što svako ispitivanje jasno pokazuje da pojedinačno ni jedan ni drugi nemaju šanse... Ista priča za Vučića i Nikolića... Nikolić neće da prihvati da ne postoji nikakva mogućnost da on pobedi jer je narodu dosta njegovih gluposti, ali opet potpuno bez rezona ulazi u trku... Vučić hoće da bude sve i svja, to nije ništa novo... Dugo sam se pitao zar je moguće da ne postoji pristojan političar koji bi mogao da nas vodi, i onda sam shvatio da smo takvi da ne zaslužujemo bolje...
     (prosečni grobar, 16. februar 2017 12:04)

    # Link komentara

  54. Nikolic je doveo Vucica na vlast,red je i da ga skine sa vlasti.
     (Dejan, 16. februar 2017 12:04)

    # Link komentara

  55. To su sve igre AV, za odlivanje vasih glasova, ne lozite se.
     (GLAworker, 16. februar 2017 12:01)

    # Link komentara

  56. DRUGI KRUG!!!
    (bogume sine, 16. februar 2017 11:59)

    # Link komentara

  57. Glasali vi za Šešelja,Vučića,ili Nikolića glasate za iste - radikale verziju 1.
    (acistipofaci, 16. februar 2017 11:59)

    # Link komentara

  58. Časti mi moje, nešto će nas zaje*ati, razmiljam samo kako...Spomenucete ovaj komentar!
     (anonymous, 16. februar 2017 11:52)

    # Link komentara

  59. Ovim događajem je definitivno prestala da važi izreka:"Vrana vrani oči ne vadi". Što se mene tiče, baš me briga za vrane, ostale ptice grabljivice i lešinare iz srpskog političkog rijalitija koji bi mogao da se zove "Mala bara, mnogo krokodila". Mene najviše zanima koji mi lopov svakog meseca ukrade 10% od penzije?
    (IvicaR., 16. februar 2017 11:50)

    # Link komentara

  60. Jedino sramotno je to sto Vucic nije podrzao Nikolica, svog saborca, vec se kandidovao on sam.Time je pokazao da mu je vlast i funkcija bitnija od svega. (Che, 16. februar 2017 11:27)

    Istine radi, njega je kandidovao Glavni odbor SNS, i to jednoglasno. Nije Vucic nista sam radio, niti je sam isticao kandidaturu.
    (pk, 16. februar 2017 11:50)

    # Link komentara

  61. Znači želja za vlašću A.V. je tolika da je spreman da na finjaka izbaci Nikolića iz sopstvene stranke, da ga zbaci sa predsedničke funkcije i otera u zaborav... pa kada je on na to spreman šta da očekujemo mi građani... dodao bih još da se ON do izbora ne odriče premijerske funkcije što bi sa moralne strane morao da uradi kao i Nikolić što se odrekao stranačke funkcije.. Ta halavost je ogromna ....
     (romero, 16. februar 2017 11:50)

    # Link komentara

  62. A da se Srbija podeli na desetak oblasti pa da svaki kandidat bude predsednik u njoj...
    (Ja sam, 16. februar 2017 11:28)

    Moze, evo mi u Vojvodini rado primamo kandidaturu Jankovica!
    (djeram, 16. februar 2017 11:48)

    # Link komentara

  63. Samo neka Janković ili Jeremić iskoriste ovaj zicer.
    Dosta su nas vodili gospodari mraka i obmane.
     (dr Mabusr, 16. februar 2017 11:48)

    # Link komentara

  64. Kakva taktika,
    proveravaju da li mogu njih dvojica u drugi krug. Teško da će to proći! Kako ravnomerno podeliti glasove na pola a da se ne prevare.
     (vojadžer, 16. februar 2017 11:47)

    # Link komentara

  65. Pocelo je. Odlicno.
     (Balansero, 16. februar 2017 11:46)

    # Link komentara

  66. Najbolja je po meni izjava da Vucica izdaju politicari, a podrzava ga on, Palma, Dacic, ...., Karic, a uz ostale kao ostaju politicari, a pritom npr Jankovica je podrzala za sada samo jedna stranka, ali zato preko 100 javnih licnosti, glumaca, profesora fakulteta, umetnika... Kako nama oni objasne kako je crno zapravo belo, a belo crno i to se tako prihvata.
     (voodoo, 16. februar 2017 11:46)

    # Link komentara

  67. Dačić se nada mestu premijera, a ova dvojica nek 'se smenjuju. Da je narod pametan....
     (Mrle, 16. februar 2017 11:44)

    # Link komentara

  68. Treba uvesti da predsednika bira skupstina i to je to.
     (Lebron, 16. februar 2017 11:42)

    # Link komentara

  69. Kaka divna zabava za sirotinju.
     (Šahbaz, 16. februar 2017 11:41)

    # Link komentara

  70. Al su humani politicari...svake godine izbori. A onda oni podele fotelje i pare, a narod nastavi da tavori uz tv, pisuci komentare i gundjajuci u bradu...
     (Srbistan1990g-2017g, 16. februar 2017 11:38)

    # Link komentara

  71. Ko je prvi predlagao da se kandiduje Vučić, a ne Toma? Isti onaj što je i Slobu preveslao. Dačić je propast za nas, ali mu se mora reći "bravo". Učestali izbori su Vučićev pokušaj da se otarasi Dačića, SPS-a, Bajatovića, Kravčenka. Ali, Dačić uzvraća, i evo, uspeo je da rasturi SNS. Možda Vučić i dobije predsedničke izbore, ali se neće otarasiti Dačića-budućeg premijera. Pri tome su Jeremić, Radulović, Janković i pridruženi intelektualci sa sve žutom patkicom nesvesno (?) upregnuti da iz petnih žila vuku Dačićeva kola. Kako ne reći "bravo Dačiću"?
    (Radisav, 16. februar 2017 11:38)

    # Link komentara

  72. Horor teorija: Smišljeno unapred - SNS + SPS i ostali imaju recimo 45%, ne može njihov kandidat da pobedi u prvom krugu, ali njihova dva dobiju 25 i 20%... trećeplasirani ne može dobiti sam više od 16-17... drugi krug Toma protiv Vučića...
     (Dušan, 16. februar 2017 11:35)

    # Link komentara

  73. Napred Sasa Jankovic, do pobede, gotovi su!
    (AntiPutin, 16. februar 2017 11:35)

    # Link komentara

  74. Situacija se komplikuje. Iz ugla Nikolica: "Zar uspesi vlasti nisu i moji. Moja pobeda 2012. bila je kljucna. Ko to moze da zaboravi?" Iz ugla Seselja: " Moram na izbore ili da batalim politiku!"
    (Glasac, 16. februar 2017 11:35)

    # Link komentara

  75. Ovo je testiranje Vučića, koliko je daleko spreman da ide u Nikolićevim zahtevima. Toma se jos nije zvanicno obratio i objavio kandidaturu, ako Vučić pristane na njegove zahteve, nece se ni kandidovati. Ovo je samo da pokaže Vučiću, dokle je spreman da ide zarad svojih ciljeva. A mislim da će Vučić popustiti i dati mu sve što je tražio, samo da se ne kandiduje.
     (Kejt, 16. februar 2017 11:30)

    # Link komentara

  76. Фингирање од почетка приче...забава за народ.
     (Панчевац, 16. februar 2017 11:28)

    # Link komentara

  77. A da se Srbija podeli na desetak oblasti pa da svaki kandidat bude predsednik u njoj...
    (Ja sam, 16. februar 2017 11:28)

    # Link komentara

  78. "Ako je vest o tome tačna, onda je sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića. "


    Jedino sramotno je to sto Vucic nije podrzao Nikolica, svog saborca, vec se kandidovao on sam.Time je pokazao da mu je vlast i funkcija bitnija od svega.Glad za prstenom moci je sve jaca...kao u Tolkinovom svetu.
     (Che, 16. februar 2017 11:27)

    # Link komentara