1. Tramp je Doktor , Zivi bili pa Videli Tramp ce biti najgori Predsednik prema Rusiji. Covek nema svoje Ja. kao Vetar je
  (Goran, 16. februar 2017 10:29)

  # Link komentara

 2. evo Jurice da pojasnim: sve je to tako dogovoreno i jos da Ukrajina neci ici u NATO i da se NATO nece siriti na ISTOK i na kraju nista nije ispostovano sa Ukrainske strane i zapada zasto bi to postovala Rusija koja je okruzena Nato-m bas kao i Srbija mislis li ti Jurice a i ostali da je to slucajno, ja bogamu ne mislim.
   (misko, 15. februar 2017 17:31)

  # Link komentara

 3. Cekajuci Godoa...
  (Eki, 15. februar 2017 16:40)

  # Link komentara

 4. Nije cela "Amerika postala nezvisna 1783." nego ono što je današnja istočna obala (bez Floride) tih 7 godina pre (ponovnog) ulaska Krima u sastav ruskih zemalja. To je max 10% današnje Amerike, dok je ostatak postepeno pripajano-osvajano-kupovano i ulazilo u sastav USA, sledećih 100 godina.

  Na primer, čitav jugozapad USA, tj dobra trećina današnje USA, Amerika osvaja od Meksika sredinom XIX veka. Što i sami špansko-jezički toponimi i dan danas potvrdjuju..
  (roadrunner, 15. februar 2017 15:31)

  # Link komentara

 5. Mala korekcija oko istorije - Da, Rusko carrstvo "tek" 1783 dobija Krim. No, 1783 je po nekim kratak rok?
  @(roadrunner, 15. februar 2017 14:39)

  Zavisi kako se gleda - ako je nesto u rukama Rusije od 1783, onda je to po drugima "od uvek", tih 234 godina izgledaju impozantno, kao da je u najmanju ruku 1500 godina proslo. S druge strane, vremenski trenutak koji se dogodio 7 godina ranije, tacnije 4. Jula 1776 je takodje teska davnina, ali zavisi kako se gleda. Kao datum u kontekstu prethodnog, jeste, davno bejase, ali je cudno kako naprasno taj datum postaje tricav kada se zna njegovo znacenje - to je datum kada je Amerika postala nezavisna, odma' je drugacije, zar ne, k'o juce da je bilo. Pa rekoh, ako tako nasi Rusofili mere vreme, onda da im se pridruzim, ipak je ta 1783 samo 7 godina kasnije, mora da je i to "samo" tricavih 234 godina...
  (Pera, 15. februar 2017 15:14)

  # Link komentara

 6. Moze Tramp kao i ostali samo da sanjaju povratak Krima u Ukrajini,taj film ipak nece da gledaju, sve ono sto su uradili sa Kosovom (ponistivsi sva medjunarodna prava i sve norme) im se sada vraca kao bumerang,pocelo je sa Krimom a videcemo kako ce se zavrsiti !
  (goran, 15. februar 2017 07:59)

  Ništa se njima ne vraća kao bumerang, zabole njih nešto za Krim. To su sve predstave za široke narodne mase, a prave igre i dogovori se vode iza scene. Jedini koji su ovde nasamareni i izvukli deblji kraj su jadni Srbi i Ukrajinci koji su ginuli (i ginu) zarad tuđih interesa.
  (Basti, 15. februar 2017 15:13)

  # Link komentara

 7. Mala korekcija oko istorije - Da, Rusko carrstvo "tek" 1783 dobija Krim. No, 1783 je po nekim kratak rok?

  Drugo, da, u tom momentu 1783. Krim i današnja južna Ukrajina je bila deo Krimskog Tatarskog kanata, koji je od 15 veka vazal Otomanske Turske, medjutim celo to područje je bilo veoma slabo naseljeno, uglavnom pusta stepa, jer su Tatari nomadski narod - nekolko stotina godina živelo se od pljačke i ljudi i roblja, koje je prodavano na u evropi najvećoj pijaci roblja u Kerču. Kindaovanje roblja po okolnim ruskim zemljama se zvalo "žetva" jer se išlo čim se povuku vde posle topljenja snega. Ako su vam žene gledale "Sulejmana" na TV, i njegova žena je uhvaćena tako. Uništavanjem Tatarskog kanata, stato je u kraj takvoj viševekovnoj praksi, i došlo do veoma brzog razvoja gradova i evropske civlizacije.

  Treće, Tatari nisu tu od vijek i vijekov, nego su zaposeli te (slabo naseljene stepske) oblasti posle Mongolsko-Tatarske invazije-okupacije ruskih zemalja. Pa je Tatarskih kanat, jedan od delova nastalih cepanjem kanata Zlatne horde (zapadnog dela Mongolsko-Tatarskog carstva) i 14. veku ( ostale kanate uništio je još Ivan Grozni - Kazanski, Astrahanski i Sibirski)
  (roadrunner, 15. februar 2017 14:39)

  # Link komentara

 8. Draga bezimena tacko, niste u pravu. No, nisam ja pisao istoriju Krima, mozete je u ovo moderno vreme pronaci koliko na klik dugmeta, ukoliko znate da pretrazujete i ukoliko imate izvore kojima se moze verovati. Cisto da ne bismo obmanjivali javnost, ja vam s toga, draga bezimena tacko, svoju tvrdju obezbedjujem izvorom podatka gde cete videti da je moj iskaz istinit. Link ide na istoriju Krima na Wikipedia sajtu.
  [link]
  (Pera, 15. februar 2017 14:13)

  # Link komentara

 9. @Krim je kroz celu istoriju Rusije bio njen sem kratkog perioda ukazom Hruščova, Ali mislim da ostatak sveta nije spreman ili ne shvata jednu činjenicu a to je da se Krim više nikada neće otudjiti od Rusije ne cak u ovom veku već ni za hiljadu godina. (Vladimir, 15. februar 2017 08:42)Pozdrav Vladimire. Impresivan komentar vredan velikog plusa, pogotovo za deo koji uvodi vremensku dimenziju u kojoj ce Rusija imati vlasnistvo nad Krimom.Zeleo bih ipak da vam ukazem na jednu gresku u tekstu koji ste napravili. Naime, Rusija je dobila Krim krajem 18-tog veka, tacnije 1783 godine - pre toga Krim nije nikada bio u Ruskom vlasnistvu. Te 1783 godine tamo je mnogo vise bilo Tatara i Turaka nego sto je uopste bilo Rusa. Iz tog perioda je i poznata pesma Tatara koja u slobodnom prevodu ide ovako: "Krimovdan! Ko da mi otme iz moje duse Krimovo?".
  (Pera, 15. februar 2017 11:29)
  Pozdrav Pero. Impresivan komentar vredan velikog plusa. Zeleo bih ipak da vam ukazem na jednu gresku u tekstu koji ste napravili. Naime, Krim je bio osvojen od strane Turaka, a Turci su tu naselili i doveli Tatare, pre toga je Krim bio u vlasnistvo Rusa.
  (., 15. februar 2017 13:37)

  # Link komentara

 10. @ Misko

  Na stvari nije dobro gledati pristrano. Rusija je priznala Ukrainu u granicama sa Krimom pod uvijetom da Ukraina preda svo svoje nuklearno naoružanje, što je i učinila. dakle, međunarodno priznata Ukraina sa Krimom pa i od Rusije. 2014. neidentificirana vojska ( Ruska) okupira Krim te po završetku okupacije i čistki sazivaju referendum o nezavisnosti. Mislim da je svima jasno. sa tim činom je Rusija poništila i svoju rijeć te potpis ali i međunarodno pravo i po svim civilizacijskim standardima, Rusija je agresor.
  (Jurica, 15. februar 2017 12:56)

  # Link komentara

 11. Krim je samo izgovor za sankcije Rusiji. Zapad hoće da je ekonomski uništi a potom rasparča. Gomilanje NATO snaga na granici sa Rusijom sve govori. Pre ili kasnije, biće rata.
   (Mrle, 15. februar 2017 12:50)

  # Link komentara

 12. ovde pola naroda vise brane krim od samih rusa... e tragikomendijo gorko li si smesna.
   (neutralni felsh, 15. februar 2017 12:39)

  # Link komentara

 13. Sad ce Rusi od Amera da traze da Meksiku vrate:Teksas,Kaliforniju i Novi Meksiko.Da Havaje vrate havajcima,Aljasku Rusiji ( uz neku simbolicnu nadoknadu),Floridu Spaniji,Pensilvaniju Britaniji,Indijancima njihovo i td...
  Zauzvrat ce Rusi da priznaju Kosovo jer ih to nista ne kosta, osim durenja Srbije ali i to ce da legne uz suvislo objasnjenje nasih glavonja.
  A Krim ? Koji Krim ?
  (Matori, 15. februar 2017 12:37)

  # Link komentara

 14. Sjedinjene Američke Države danas imaju šesnaest prekomorskih poseda, od kojih je pet naseljeno. Naseljeni posedi su Portoriko , Guam, Sjevernomarijanski otoci, Američki Djevičanski otoci i Američka Samoa. Nenaseljeni su atol Palmyra, otok Baker, otok Howland, otok Jarvis, atol Johnston, greben Kingman, otok Wake, atol Midway i otok Navassa.Broj država u kojima USA imaju vojne baze je deset puta veći, a treba izdvojiti bazu Gvantanamo na Kubi .Rusija sad i vreme SSSR-a je jedino uvećala teritoriju za Krim koji je do 1956 i bio u sastavu RSFR.Na gore navedenim ostrvima sigurno nisu živeli Amerikanci do pre pre stotinak godina, a na Krimu je Knez Vladimir primio hrišćanstvo u X veku .
  (rusosaurus, 15. februar 2017 12:36)

  # Link komentara

 15. za predhodnog kolegu mi Srbi ne mrzimo Ukraince ali taj isti Krim im je Rusija dala na upravljanje kada su stvorili veliku drzavu SSSR posto se drzava raspala a Ukrajina tezi NATU logicno da vrati i Krim u kome zivi preko 80% Rusa referendum je odrzan rezultat se zna ...
   (misko, 15. februar 2017 11:49)

  # Link komentara

 16. Krim je kroz celu istoriju Rusije bio njen sem kratkog perioda ukazom Hruščova, Ali mislim da ostatak sveta nije spreman ili ne shvata jednu činjenicu a to je da se Krim više nikada neće otudjiti od Rusije ne cak u ovom veku već ni za hiljadu godina. (Vladimir, 15. februar 2017 08:42)

  Pozdrav Vladimire. Impresivan komentar vredan velikog plusa, pogotovo za deo koji uvodi vremensku dimenziju u kojoj ce Rusija imati vlasnistvo nad Krimom.

  Zeleo bih ipak da vam ukazem na jednu gresku u tekstu koji ste napravili. Naime, Rusija je dobila Krim krajem 18-tog veka, tacnije 1783 godine - pre toga Krim nije nikada bio u Ruskom vlasnistvu. Te 1783 godine tamo je mnogo vise bilo Tatara i Turaka nego sto je uopste bilo Rusa. Iz tog perioda je i poznata pesma Tatara koja u slobodnom prevodu ide ovako: "Krimovdan! Ko da mi otme iz moje duse Krimovo?".
  (Pera, 15. februar 2017 11:29)

  # Link komentara

 17. Da gospodo, sa strogo pramne strane suvernosti države Krim i Kosovu jesu slični, ali pre presedan Kosova prekštio još nekoliko rezolucija UN i pravnih normi.

  Osim toga sa moralne tačke gledišta, Krim je postao deo Rusije bez mrtvih, dok je u slučaju Kosova to platilo hiljade i Srba i ALbanaca i oko 250 000 proteranih Srba i drugih nealbanaca, kao i oteta i unišena im privatna imovina. To je takodje kršenje xy pravnih i ljudskih normi kojih u slučaju Krima nije bilo.

  Takodje, na Kosovu je uništeno ili ozbiljnije oštećeno samo oko 150 crkvava i manastira, plus ne zna se koliko grobalja i drugih istorijskih spomenika, što je opet kršenje xy pravnih i moralnih normi. Skoro pa niko za to nije odgovarao. Da li je bilo takvih sistemskih ( pa i sporadičnih) uništavanja na Krimu?

  Pre odcepljenja, u Ukrajini je na vlast došla hunta državnim udarom, a zatim se u Ukrajini sistemski zabranjujue službena upotreba ruskog jezika ( bio sam u Kijevu prošle godine, na ulici čujete ruski, ali SVI javni natpisi su na ukrajinskom). Da li je toga bilo na Kosovu, ili su Albanci imali pravo na svoj jezik, i školovanje na albanskom o državnom trošku, sve do Univerziteta?

  Takodje, Albancima je država dozvoljavala formiranje svojih partija, što je recimo u Ukrajini pre puča bilo zabrenjeno, pa su postojale relativno proruske, ali ne i ruske partije...Posle dolasla hunte, svako političko angažovanje pa makar i na proruskoj osnovi je de fakto zabranjeno. Mislim, možete da probate...
  (roadrunner, 15. februar 2017 11:27)

  # Link komentara

 18. @EU Citizen
  NIJE TACNO I NEMOJ DA PISES NEISTINE! Krim je 1991 god. odrzao referendum koji Kijev nije priznao sa zeljom da se odvoje od Ukrajine. Kijev je uskratio sva prava Rusima na Krimu, nisu ih priznali kao manjinu, ukinuli pravo na maternji jezik, skole su predavale na ukrajinskom i Rusi su morali da pricaju samo ukrajinski, ocajna zdravstvena zastita, lose plate, konstantne pretnje od strane ukrajinaca idt. Jeljcin je zaustavio pripajaje Krima jer je bio zauzet alkoholom. Kad je vlast svrgnuta pocele su otvorene pretnje i gomilanje vojske prema Krimu od strane Kijeva u zelji da terorisu Ruse tamo.

  @jurica
  Koliko puta covek mora vama da objasnjava?! Sankcije nisu prema Rusiji vec prema nekolicini tajkuna za koje se sumnja da finansiraju pobunjenike u Ukrajini. Tehnicki Rusija nema veze sa njima pa tako i ne mogu nikako da uvedu sankcije Rusiji ali u Hrvatskoj je lakse reci da su sankcije prema celoj Rusiji jer to lepse zvuci, izgleda da ste vi pod teskom propagandom.
  (Nemanja, 15. februar 2017 11:22)

  # Link komentara

 19. Кад год уђем у коментаре на вести о Криму-Косову, једни те исти људи пишу једне те исте ствари. Нисам експерт за међународне односе већ само читам различите изворе. Косово и Крим нису исто. Једно је противно важећој резолуцији СВ УН дозвољено да "прогласи независност" без референдума. Док је друго имало референдум и припојило се деугој држави, не кршећи нити једну резолуцију или постулат УН-а. Више пута споменута Кина никада неће дозволити да се Косово нађе у УН-у, што као стални члан СБ са правом вета може да уради. За њих је Косово паралела са Тајваном. Кини се нико неће зезнути да уведе санкције какве су убели Русији јер би ови продали СВЕ државне обвезнице свих западних земаља и направили да 2008 изгледа као мед.
  (Где ми живимо, 15. februar 2017 11:15)

  # Link komentara

 20. Ne razumem nas narod. Mi se bunimo sto su nam ukrali Kosovo, al nama je uredu kad Rusija oduzima deo ukrajinske zemlje? Pa gde je tu logika? Sta su nam ti Ukrajinci radili da ih mrzimo toliko a dele istu sudbinu kao i mi?
  (Srle, 15. februar 2017 10:55)

  # Link komentara

 21. Amerikanci oduvijek slabi iz historije i geografije.Krim i cijela današnja jugoistočna Ukrajina postali su dio Ruskog carstva još za Katarine Velike polovinom 18 st.U to vrijeme današnje SAD su bile Engleska kolonija a ne samostalna država.
  (Željko, 15. februar 2017 10:53)

  # Link komentara

 22. Interesuje me sta Srbi misle o otimanju Krima i otimanju Kosova (ako zanemarimo sta se prvo desilo)?
  Da je sad vreme pre oba desavanja, da li mislite da je u redu da NATO uzem Kosmet Srbiji, ili da Rusija uzme Krim Ukrajini? Ili mozda jedno jeste u redu, a drugo nije? Ili ni jedno nije u redu?

  Ja sa pravne strane ne vidim razliku (ako iskljucimo neku propagandu, svakog slucaja za sebe).
  (basmezanima, 15. februar 2017 10:48)

  # Link komentara

 23. Rusija ce vratiti Krim, kad SAD vrate nezavisnost Havajima, tj. prekinu okupaciju doticnih ostrva.
  (malo sutra, 15. februar 2017 10:42)

  # Link komentara

 24. (realista, 15. februar 2017 08:47)
  Koji Rusofili, ostavite se vise tih praznih mantri i malo se dajte u izucavanje istorije.Izgubice oni i Dombas zahvaljujuci velikim "dobrociniteljima" iz USA i Nemacke.
  Sta bi bilo da se Skotska odvojila od Britanije ?
  (istorija, 15. februar 2017 10:26)

  # Link komentara

 25. @EU Citizen

  Pa da je Ukrajina dala Krimu autonomiju i demokratiju, umjesto ukidanja ruskog jezika, i danas bi Krim bio u Ukrajini - mada ne znam koliko bi to dobro bilo za Krim.

  I jos jedna mala usporedba: Kosovo, 78 dana bestijalnog bombardovanja jedne clanice UN; Krim, 12 sati crtanja krizica na referendumskim ceduljama! E to je ta mala razlika izmedju zapadne 'demokratije' i Putinove autokratije.

  Zemljace, mnogo ste jaki, a jos vise nemilosrdni, ali samo kad su u pitanju mali i nejaki. A na ove koji se mogu branuti, samo nemocno rezite, kao dzek radel kad mu medvjed otme rucak.
   (Boske, 15. februar 2017 10:16)

  # Link komentara

 26. @EU Citizen, 15. februar 2017 08:59
  "jer je pravi problem Kina, koja takođe u perspektivi ugrožava Rusiju daleko više nego bilo šta sa zapada."
  Spot on. Rusofili ili zaista nisu svesni te činjenice, ili je namerno zanemaruju. Za neupućene - Rusija je sve teritorije istočno od Urala i severno od reke Amur u nekakvom formalno-pravnom smislu, dobila zahvaljujući nizu sporazuma postignutih sa Imperijalnom Kinom (uvek na štetu Kine). Najzančajniji sporazumi su bili Нерчинский договор, Кяхтинский договор, Айгунский договор. Šta ako Kina odluči preći preko tih sporazuma - uostalom, zašto bi Narodna Republika uvažavala sporazume potpisane u doba Carstva - i reši vratiti sve te teritorije u okvire matice? Demografska situacija na terenu favorizuje Kinu. A tu je i sam slučaj Krima - sad već istorijski presedan na koga bi se Kina mogla pozvati. The man who would be Tzar i njegove ulizice nisu razmišljali u tom pravcu kada su odlučili "vratiti Krim matici".
  Ako je slučaj Kosova predstavljao silovanje međunarodnog prava, a jeste, šta onda reći za Krim?

  @Vladimir, 15. februar 2017 08:42
  "Krim je kroz celu istoriju Rusije bio njen sem kratkog perioda ukazom Hruščova..."
  Ne. Ni Kijevska Rusija - tj. originalna Rusija - ni Moskovska Rusija nisu u svom sastavu imale Krim. Rusko Carstvo je prvi put zauzelo Krim negde u XVIII veku (1783. mislim). Veća prava na Krim bi mogla polagati Grčka (Ελληνική Δημοκρατία)...
  (Low Key Lyesmith, 15. februar 2017 10:14)

  # Link komentara

 27. @Vladimire

  Kažeš Krim više nikada neće biti Ukrainski. Ok, ali radi se o ruskoj agresiji koja ruši sve civilizacijske standarde kojih je potpisnik i Rusija. Ne vračanje Krima Ukraini je zagarantirani nemiri što nijedan pametan političar nebi htio. Vidljivo je da si pod utjecajem ruske propagande koja ti daje dojam močne Rusije, neuništivoga Putina, najjače sile,.. međutim te, kako kažeš "kvazi" sankcije su upravo jako uzdrmale Rusiju zbog kojih su u ovoj godini smanjili i vojni proračun za 30%. Ti nevidiš, jer Putin ne želi da vidiš da ruski narod sve teže živi zbog tih "kvazi" sankcija zbog kojih Putin jako želi dobre odnose sa SAD. Na tvoju žalost, ovaj režim Vladimira Putina će dovesti Rusiju na prosijački štap a onda će se desiti "narod" u Rusiji što je kraj diktature "cara" Putina. Sankcije su itekako učinkovite a Ukraina ima vremana čekati uz zapad.
  (Jurica, 15. februar 2017 10:08)

  # Link komentara

 28. I mi ocekujemo da SAD vrate Kosovo Srbiji.
  (Dejan, 15. februar 2017 07:34)

  Hhaha, mi sa našim očekivanjima u ovoj priči nemamo ništa niti nas iko pita, niti nas je pitao, niti će nas pitati. A ko vodi ovu zemlju, niko i ne treba da nas pita.
  (mare, 15. februar 2017 10:01)

  # Link komentara

 29. bice, bice ... i najvecem laiku je jasno da od toga nema nista... Krim se vise nikad ne vraca Ukrajini ...
  (xxx, 15. februar 2017 09:59)

  # Link komentara

 30. Hvala za dobar vic Donalde,ulepsao si mi dan:) A verovatno i Putinu...
  (shuttle, 15. februar 2017 09:51)

  # Link komentara

 31. Idemo iz pocetka...
   (luksuz, 15. februar 2017 09:46)

  # Link komentara

 32. Ovo se zove "žiška" da se ložite. Zabole Trampa za Krim ali mora da se da vama malo sirovine da se primate.
  (Igor, 15. februar 2017 09:40)

  # Link komentara

 33. Krim je Rusija, to je završeno.
  To je valuta kojom vi plaćate Rusiji odštetu u bitci u kojoj ste poraženi, u kojoj ste hteli prevariti Rusiju.
  Najpoviljnije za vas je ta opcija Da priznate Krim.
  Jer ako joj tako ne platite platicete veoma skupo je to znači da niste naučili lekciju i naucice te je na vašoj koži.
  To znači da ćete žrtvovati svoje da bi ste drugome oduzeli njegovo.
  (gavrilo, 15. februar 2017 09:28)

  # Link komentara

 34. "Sakaš Trump - eve ti ga Trump!"
  (oxydant, 15. februar 2017 09:27)

  # Link komentara

 35. Pa naravno.
   (boldrik, 15. februar 2017 09:17)

  # Link komentara

 36. Potražite šta sam pisao o ovome pre koji mesec :))) Nema šanse da Amerika proguta rusku aneksiju Krima ikad. Ili može, ali će Rusija za to morati da da nešto drugo, a time se ne misli na prazna obećanja. Srbi nikako da shvate da zapad zaista želi dobre odnose sa Rusijom, jer je pravi problem Kina, koja takođe u perspektivi ugrožava Rusiju daleko više nego bilo šta sa zapada. Problem je u tome što kriminalni. režim u Rusiji ne vidi pretnju tamo gde jeste, već mu je daleko veća pretnja demokratija i transparentnost državnih mehanizama, pa nastoji da demonizacijom zapada osigura sebi mirnu pljačku i vladanje. I pustite više Kosovo, da ste mu dali autonomiju i demokratiju umesto leševa u hladnjačama, danas bi bilo Srbija, mada je pitanje da li bi to bilo dobro. Ruse na Krimu i na istoku Ukrajine niko nije ni terorisao ni ubijao, Krim je čist i jednostran akt agresije.
   (EU Citizen, 15. februar 2017 08:59)

  # Link komentara

 37. Dogovoreno, samo tetki da odnesem lek.
  (Vladimir Vladimirovic Putin, 15. februar 2017 08:57)

  # Link komentara

 38. Ko zna kako će izgledati svet za 100 godina... Da li će postojati USA, da li će postojati Rusija...
   (Miki, 15. februar 2017 08:55)

  # Link komentara

 39. HAHA..koja samarcina za Rusofile koje su navijali za Trumpa..cak u ruskoj Dumi su ogorčeni - jel SANKCIJE OSTANU!!

  “Krim je deo Ukrajine. Naše sankcije vezane upravo za to će ostati na snazi sve dok Rusija ne vrati poluostrvo“
  (realista, 15. februar 2017 08:47)

  # Link komentara

 40. Krim je kroz celu istoriju Rusije bio njen sem kratkog perioda ukazom Hruščova, Ali mislim da ostatak sveta nije spreman ili ne shvata jednu činjenicu a to je da se Krim više nikada neće otudjiti od Rusije ne cak u ovom veku već ni za hiljadu godina.
  Neke kvazi sankcije Rusiji je autodestruktivan čin svakoj zemlji koji joj je prigao. Mnogi pametniji i nteligentnniji pre svega ekonomisti to su odmah shvatili a sada to polako dolazi do glave svim ostalima.
  Ostaje samo prazna politicka retorika za unutrasnju upotrebu ali ne za jos dugo. Jer ljudi u celom svetu su informaticki povezani i ispiranje mozga sa NATO saopstenjima i "istinama" vise nemaju nikakvog uticaja.
  (Vladimir, 15. februar 2017 08:42)

  # Link komentara

 41. Ameri nas baš dobro nasukali sa Trampom..pa i pesmu smo mu otpevali..pevalo se i u skupštini Srbije...baš smo kao deca, aj što mi,nego i Rusi još gori od nas
   (Napo Leon, 15. februar 2017 08:24)

  # Link komentara

 42. On previše sluša svoje savetnike .
   (Aramis, 15. februar 2017 08:22)

  # Link komentara

 43. Prvo vi vratite Kosovo a da ne da nas jos uslovljavate njime
  (Dzoni, 15. februar 2017 08:13)

  # Link komentara

 44. i ja želim da mi umesto običnih šljiva rastu zlatne!
   (romero, 15. februar 2017 08:11)

  # Link komentara

 45. A valjda i da se Kosovo vrati u Srbiju...a mi cemo odluciti sta dalje, uzeti, ostaviti ili samo deo vratiti.
   (Profesor_X, 15. februar 2017 08:09)

  # Link komentara

 46. Realno koliko i da Ameri povuku priznanje Kosova. Možda je čak ovaj scenario i realniji...
   (nnidza, 15. februar 2017 08:08)

  # Link komentara

 47. Stvarno je vickast! :D
   (Madjo, 15. februar 2017 08:07)

  # Link komentara

 48. Moze Tramp kao i ostali samo da sanjaju povratak Krima u Ukrajini,taj film ipak nece da gledaju, sve ono sto su uradili sa Kosovom (ponistivsi sva medjunarodna prava i sve norme) im se sada vraca kao bumerang,pocelo je sa Krimom a videcemo kako ce se zavrsiti !
  (goran, 15. februar 2017 07:59)

  # Link komentara

 49. znaci i Kosovo moraju vratiti
   (nikola, 15. februar 2017 07:56)

  # Link komentara

 50. Ovo je više za humorisičku rubriku, samo ne znam dal to uopšte ovde ima...
  (Mirko, 15. februar 2017 07:48)

  # Link komentara

 51. HahahA. Nema frke, samo recite kad vam odgovara.
  (dingoslav zora lajf fejt, 15. februar 2017 07:44)

  # Link komentara

 52. Pa vratili su Krim, u Rusiju.
   (Mastodont, 15. februar 2017 07:40)

  # Link komentara

 53. Pa ok, neka ocekuje i dalje...
   (Zeleni zmaj, 15. februar 2017 07:37)

  # Link komentara

 54. I mi ocekujemo da SAD vrate Kosovo Srbiji.
  (Dejan, 15. februar 2017 07:34)

  # Link komentara