Poslanici u nedelju o budžetu

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za nedelju sednicu parlamenta, na čijem dnevnom redu ce biti i Predlog zakona o budžetu Srbije za 2017.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ponekad se zapitam da li neko sa druge planete upravlja događajima u Skupštini, jer redosled poteza, koji se u njoj sprovodi, je suprotan zdravom razumu. Kako je moguće projektovati budžet u državi Srbiji sa ovako visokom stopom organizovanog privrednog kriminala (a i svakog drugog)? Nijedna dokazana kriminalna afera nije raščišćena do kraja: Kolubara je zataškana, po fakultetima se prodaju ocene i diplome, krađa na ceni struje je kap u moru ludila u EPS, narko dileri i dalje grade stanove po Srbiji, po ulicama i ispred platoa svih mesnih zajednica su nikle divlje pijace gde cvetaju, ruku pod ruku, siva ekonomija i zaraza... Država nije sposobna da očistiti sopstvena preduzeća od korumpiranih članova nadzornih odbora i doživotnih direktora (institut Nikola Tesla), a kamo li da se obračuna sa kriminalom u privatnom sektoru gde je dodatno dozvolila stranim tzv. investitorima da rade šta hoće. Broj rupa po kolovozima će ujedno biti i reljef svakog budžeta ove zemlje dok se ne stane na put lopovluku.
    (Trnova Ružica, 4. decembar 2016 09:14)

    # Link komentara

  2. Mislim da se opozicija na sednici Narodne skupstine Srbije opewt nece ponasati korektno, vec ce na sve moguce nacine pokusati da minira danasnje zasedanje, prakticno prvi radni dan na temu budzeta bice u ponedeljak.
    (MIRJANA, 4. decembar 2016 07:47)

    # Link komentara

  3. Ako je ova vest tačna,da će Skupština sutra raditi,a NEDELJA je,to je jezivo! Znaci,Srbiju vode protivnici porodice kao osnove društva!? Verovatno nece te smeti da objavite ovaj komentar,na sedmi dan u sedmici,NE BI SMELO da se radi,taj dan je za PORODICU!
     (pedja, 4. decembar 2016 00:01)

    # Link komentara

  4. Ovo treba da se shvati ozbiljno i temeljno da se odradi a ne da se segace kao i uvek .
    (buba, 3. decembar 2016 16:32)

    # Link komentara