1. Ljudi,cak i da se uvezu parlamentarni izbori sa predsednickim to nije bitno koliko je bitno da kandidat SNS (Nikolic verovatno) ne dobije u prvom krugu 50%.Onda krece opsta panika u SNS a opozicija ako mozga ima svi podrze istog kandidata,animiraju se apstinenti i cao zdravo...Novi predsednik raspusta parlament raspisuje nove izbore.Klasican plej of kao u kosarci gde losije plasirani izbacuje broja jedan iz regularnog dela!
    (Doktor, 4. decembar 2016 11:25)

    # Link komentara

  2. Sad će da glasaju i oni u vojsci,i njihove familije,da vidimo kako će sad da nategnu pastora i džak..he,he...nego da na vreme obezbede leteće stiroporei li ćilime,pa bež kod arapa
    (Matrix, 4. decembar 2016 11:01)

    # Link komentara

  3. Možete i na Mars da letite, ali kad zaradite.
    (Lako je tuđ novac razbacivati, 4. decembar 2016 09:53)

    # Link komentara

  4. Pobrkali ste redosled narode, samo da podsetim publiku da prvo mora biti rekonstrukcija Vlade pa nakon par meseci sledi druga rekonstrukcija Vlade i naravno pogadjate! Vanredni parlamentarni izbori da se proveri za svaki slucaj da li Vlada radi kako treba, da mozda slucajno ne pati narod zbog toga?? I onda ponovo "prvih" 100 dana "najnovije" Vlade...i tako to
    (Pera pisar iz administrativnog, 4. decembar 2016 01:50)

    # Link komentara

  5. Cirkuzanti klasicni.
    (boban, 4. decembar 2016 01:07)

    # Link komentara

  6. Dan mrmota...
    (vann, 4. decembar 2016 00:47)

    # Link komentara

  7. Oni koji budu opet glasali za njih su deset puta gori od lorda av. Ako opet pobede dovidjenja Srbijo.
     (ashbringer, 4. decembar 2016 00:07)

    # Link komentara

  8. ova dva momka nas zaftkavaju.momci bi da se igraju izbora i svake godine potrose pare na svoju zabavu
    (dragan ignjatovic, 3. decembar 2016 23:04)

    # Link komentara

  9. Nikolić priča o parlamentu kao da SNS ima tesnu većinu ili kao da su u opoziciji.Ni on, ni Vučić mi nisu jasni sa tim stalnim izigravanjem večite žrtve.AV neće ni po cenu vanrednog stanja dozvoliti da neko koga on ne kontroliše bude iznad njega,pa prema tome Vučić može kao kandidata za predsednika predložiti samo sebe jer čak ni SNS nije iza Tome .Ljudi ovde se ne radi o politici već o sujeti koja je navučena na najopasniju drogu zvanu vlast.
    (Floda 411, 3. decembar 2016 22:29)

    # Link komentara

  10. Svode nebeski! Kakva je ovo perverzija od drzave!

    Dal je moguce da smo toliko nebitni da nas politicari vise ni ne uzimaju u obzir kada donose odluke vazne za sve nas?

    Ma samo vi trosite nase pare na izbore, ko jos danas jede?
    (Krvopije, 3. decembar 2016 20:52)

    # Link komentara

  11. Svinjarija, izbori svakih 6 meseci. Dokle, do 2/3 vecine?
     (svedok, 3. decembar 2016 19:50)

    # Link komentara

  12. Što se tiče refernduma Nikolićev stav da je to "sveto pismo" jer izvire iz narodne volje, stavljam na probu ovako: Ako bi pitanje na referndumu bilo " da li želite ili ne želite da plaćete poreze državi", kako bi narod, bilo koji , odgovorio?
    (hehe, 3. decembar 2016 19:36)

    # Link komentara

  13. Za ove što se pitaju zašto i parlamentarni... pa jednostavno... nema Vučko kandidata koji može da pobedi...pa sa parlamentarnim izborima kampanja i lista opet nosi ime Aleksandar Vučić a ne SNS ili ime nekog kandidata! Zna on dobro da su oko njega sve mediokriteti i poltroni i da se cela kampanja vrti oko njegovog imena!
     (Bozza, 3. decembar 2016 19:26)

    # Link komentara

  14. Pa oni ovde mogu i da se zaigraju....
    sustina pobede SNS-a je izlaznost oko 50%, oni imaju glasova pola od pola izaslih. Kada bi apstinenti izasli i glasali bilo koga, njihov procenat bi padao na isti broj osvojenih glasova. Da li bi i onda bili u vlasti, mozda, ali ne bi bili apsolutni vladari vec bi morali da spuste loptu i podviju rep i dogovaraju se ravnopravno sa koalicionim partnetima od kojih im zavisi vecina. Tada bi izgubili moc a cim izgube moc pocelo bi da im se kruni stranacko telo sacinjeno od raznoraznih preletaca okupljenih oko zajednickog interesa. I to bi bio pocetak kraja SNS-a. E sada, upravo predsednicki izbori mogu da generisu vecu izlaznost, koja im ne ide u korist, u smislu ako se pojavi neki nestranacki, nekompromitovani i pouzdani kandidat zbog koga bi apstinenti bili motivisani da izadju na biralista, a i ovo pod pretpostavkom da po inerciji kada su vec izasli na biralista daju svoj glas nekoj stranci, bilo kojoj, umesto da budu "beli listic".
     (Bane, 3. decembar 2016 19:00)

    # Link komentara

  15. @marija...I ja sam za monarhiju ali Srbija bi bila parlamentarna monarhija I u tom slucaju se ne bi mnogo toga promenilo u samom funkcionisanju drzave.
     (Vlaca, 3. decembar 2016 18:38)

    # Link komentara

  16. хоће да мења устав а нема већину у скупштини. зато ће бити и ванредних парламентарних избора 100%
    (doom, 3. decembar 2016 18:26)

    # Link komentara

  17. Ovo je mučenje od države.
    Da li vam je sad jasno zašto Srbija treba da bude parlamentarna monarhija?
    (marija, 3. decembar 2016 18:24)

    # Link komentara

  18. Vidim dosta negativnih komentara. Zašto? Idealna prilika da se otarasimo obojice prodavaca magle. Za njih glasa 25% biraca, ostaje samo da svi izađemo i zaokružimo nekog drugog. Šta je sad pa tu teško!?
    (Thrall, 3. decembar 2016 18:22)

    # Link komentara

  19. Samo bahato i nezasito!
     (gradinar, 3. decembar 2016 18:18)

    # Link komentara

  20. Nama treba promena izbornog sistema. Za ljude koji ce da upravljaju drzavom treba da glasamo direktno.
     (diktator, 3. decembar 2016 18:13)

    # Link komentara

  21. Sve ovo počinje da liči na "Ogledalce ogledalce ko je najlepši na svetu ovome". Pa neka izbori budu i na 3 meseca. Nema para da se vrate penzije koje su nekima smanjene i preko 10% pre dve godine, ali zato za izbore ima i na 6 meseci ako treba da bi neko pravio predstave i igre kojima nema kraja.
    (Dragan Stojanović, 3. decembar 2016 18:12)

    # Link komentara

  22. 'Leba i izbora... Ustvari 'leba nema...
     (Opa Đurđo!, 3. decembar 2016 18:06)

    # Link komentara

  23. Pa, dobro bre, jesmo li mi to otkrili naftu pa da se razbacujemo parama za izbore svakih 6 meseci?!

    Smanjili ste penzije i ukinuli porodiljama davanja da biste pravili cirkus od ove zemlje?
    Sta, sve nam je sredjeno i mozemo opusteno da se posvetimo samo vasim igrama prestola?!
    Pogledajte malo oko sebe, kakvi su vam gradovi i kakav vam je narod po ulici, odrpan i siromasan!

    Sram vas vise bilo, narod gladuje a vi se zezate i zaje....!

    Najeli ste se vi hleba, pa sad ne znate sta cete od besa!

    Dajte, narode, da proglasimo monarhiju i da zavrsimo vise sa ovim hohstaplerima od politicara!

    Vucicu, i svi naprednjaci, sram vas bre vise bilo!
    (Batina je iz raja izasla, 3. decembar 2016 18:02)

    # Link komentara

  24. Stvar je psihološke prirode. Vučić je svestan da je pobeda Nikolića na predsedničkim izborima krajnje neizvesna pa želi da u priču ubaci i parlamentarne izbore. Naime, da su samo predsednički izbori u pitanju, onda bi se glasači više opredeljivali na osnovu ličnosti kandidata a manje na osnovu stranačke pripadnosti i to je veliki problem SNS-a i Nikolića. Međutim kad imate više izbornih lista, glasači po automatizmu zaokružuju sve kandidate stranke koju preferiraju pa bi se tako Nikolić, ni kriv ni dužan, našao u pobedničkom vozu. Jednom rečju, radi se o lukavom pokušaju amortizacije eventualnog poraza na predsedničkim izborima.
    (Premijer - mag kombinatorike, 3. decembar 2016 18:00)

    # Link komentara

  25. (Oktobar 1864, 03. decembar 2016 17:20) jao sto si ti pesimist! Ja sam za promene uvek ako nesto nije dobro. I tog radulovica i janka i marka cemo menjati ako ne valjaju. Problem ste vi sto ne glasate, mnogo vas je i zato apelujem na ljude, glasajte, za bilo koga samo da skinemo ove a posle cemo lako s novima ako budu kao stari. Sns glasaci su disciplinovani, i njih je uvek isti procenat, znaci mozemo. A to ko je kompromitovan, za mene nije niko. Ne verujem tabloidima nego zdravom razumu
    (Tasmanijska djavolica, 3. decembar 2016 18:00)

    # Link komentara

  26. Jasno mu je da nema kandidata koji može da odnese sigurnu pobedu, pogotovo ako se Jeremić kandiduje. A on ne želi da se odrekne premijerske pozicije. I sada se vidi, da je ova vlast apsolutno nesposobna, i da je njihova vladavina samo neprekidna predizborna kampanja. Sada raspisuju izbore na manje od godinu dana. Sa druge strane, hoće da pokuša da Radulovića i Dveri gurne ispod cenzusa, jer su mu najozbiljnija opozicija. Šteta što se ove dve stranke dosta razlikuju. U protivnom tu bi bio izuzetno jak blok opozicije.
    (Millennium, 3. decembar 2016 17:29)

    # Link komentara

  27. Cesto sam se gledajuci Seselja, Nikolica, Vucica, Martinovica, Radetu i sl... pitao kako bi to izgledalo da radikali osvoje apsolutnu vlast.. Stvarnost je ponudila odgovor koji je gori nego ono sto sam zamisljao... Bahatost, neznanje, primitivizam , dezorijentisanost, potpuna nemoc da se formulise bilo kakav plan i strategija. Tabloidizacija medija, politickog zivota, institucije razvaljenije nego ikad , poniznost i blamaze u spoljnjoj , a arogancija u unutrasnjoj politici..I konstantna kampanja.
    (Vuk, 3. decembar 2016 17:28)

    # Link komentara

  28. Ova vest o novim parlamentarnim izborima kao da je iz sekcije "Verovali ili ne". Samo je dokaz do koje mere su ovi razorili državu i institucije demokratske države.
    (dembelijanac, 3. decembar 2016 17:28)

    # Link komentara

  29. Ljudi, nemojte da kukate nego na posao! Imate 4 meseca fore da se angazujete i pokrenete onaj deo stanovnistva koji ne glasa da ovaj put izadje. Mozda je to i dobro. Neka svako od nas uspe da ubedi makar jednu osobu to ce biti suoer, a mozemo i vise. Dosta je bilo!
    (Tasmanijska djavolica, 3. decembar 2016 16:58)
    Tesko da ce da ih ubedis. Pretpostavljam da mislis na Radulovica? Pa za njega je izneseno mnogo toga, tako da su pretpostavke da nece ni uci u parlament. Na zalsot Radulovic je kompromitovan. Ali to ne znaci da ako se ne pojavi neka nekompromitovana licnost to nece biti moguce. Jako je tesko ubediti ljude koji se ne bave politikom ili su razocarani politikom 2000-2012. Srecno u svakom slucaju ali tesko. Vucic manipulise prostom vecinskom masom i kazi mi kako nekoga ko ne razmislja mozes da ubedis u suprotno, mislim mozes samo izazvati nekog sirovog da te povredi. Radulovic manipulise opet gradjanskim masama. Postavlja se pitanje ako svi manipulisu,ko ne manipulise. Iskren da budem jasno mi je zasto se uspesno manipulise prostom vecinskom masom, medjutim nije mi jasno kako neko uspeva da manipulise intelektualnim masama? Sve se svodi na isto da je narod generalno prost-sirov na obe strane samo stranacki ostrascen, sto je lose za Srbiju. Ovo inace pise intelektualac kome se sve smucilo i koji ne izlazi vec 2gi put, mene i meni slicne niko ali niko vise ne moze ubediti.
    (Oktobar 1864, 3. decembar 2016 17:20)

    # Link komentara

  30. Hahah kao sto je Sasa Radulovic i predvideo.
     (Royal Flush, 3. decembar 2016 17:06)

    # Link komentara

  31. ovog puta izlazimo..nateracu i zenu i tastu
     (medved, 3. decembar 2016 17:02)

    # Link komentara

  32. jeste nasli dzakove?
     (medved, 3. decembar 2016 17:01)

    # Link komentara

  33. Ljudi, nemojte da kukate nego na posao! Imate 4 meseca fore da se angazujete i pokrenete onaj deo stanovnistva koji ne glasa da ovaj put izadje. Mozda je to i dobro. Neka svako od nas uspe da ubedi makar jednu osobu to ce biti suoer, a mozemo i vise. Dosta je bilo!
    (Tasmanijska djavolica, 3. decembar 2016 16:58)

    # Link komentara

  34. izvinjavam ti se drzavo moja,izvinjavam ti se narode moj sto sam cak 2 puta glasao za sns,i 2012 i 2016,kajem se i obevavam da nece da se ponovi.
     (janko, 3. decembar 2016 16:55)

    # Link komentara

  35. Ma divno.
    (petrovic, 3. decembar 2016 16:54)

    # Link komentara

  36. Gospodine predsedniče dajte mi samo jedan razlog zašto treba opet da izlazimo na izbore. Ja sam razumeo da je sad sve dobro, da smo na pravom, sigurnom putu, da rastemo kao kvasac i slično. Ljudi radite nešto, uložite te pare u nešto bolje, kao što je fond za lečenje u inostranstvu, obnovite neku bolnicu, školu, napravite još neki km puta, ali NEMOJTE DA ORGANIZUJETE NOVE PARLAMENTARNE IZBORE. A ako ipak to uradite, nemojte da pričate da je zbog naroda.
    (Dovla, 3. decembar 2016 16:50)

    # Link komentara

  37. Izvinite ali u Aprilu sledeće godine opet parlamentarni izbori to je čisto za*ebavanje građana i pesma samo za jednu stranku a nikako za Srbiju. U zadnje četiri godine potrošili smo više za izbore nego u dvanaest godina prije toga i donelo je samo još više moći za jednu stranku i to bespotrebno da nekih velikih promena nije bilo da je to samo zalivanje nade građana i utvrđivanje moći pojedinaca.
    (milan, 3. decembar 2016 16:49)

    # Link komentara

  38. Ako budu samo predsednika, teško da Nikolić dobija. Ako budu i parlamentarni onda bi i Nikolić dobio u prvom krugu. Da mu neki drugi ne zvoca, a ti narode plaćaj
    (Dejo, 3. decembar 2016 16:41)

    # Link komentara

  39. Svima je jasan ovaj potez. Dzaba opet ce ubedljivo pobediti jer toliko je uplasenih gradjana, toliko je gladnih...
     (Mirko, 3. decembar 2016 16:41)

    # Link komentara

  40. koga jos briga da gubi vreme izlazeći da 'bira' jedne te iste već više od četvrt veka
     (Kaboom, 3. decembar 2016 16:41)

    # Link komentara

  41. postoji li mogucnost okoncanja ovog ludila? a mi cemo i dalje slati sms, da bi neko otisao na lecenje. policajci ce i dalje ici goli i bosi, vojska ce da gladuje, mladi nece imati porodice, jer nemaju materijalnih mogucnosti, penzioneri ce grickati nokte, prosvetni radnici ce i dalje ici na ulice, lekari ce i dalje napustati srbiju, ali cemo izbore imatis sve cesce i cesce, dok narod vise nece imati ni snage, ni motivacije da promeni ovo, necu reci rec, je je valjda i nema.
    (roxi, 3. decembar 2016 16:25)

    # Link komentara

  42. Pa Vučić uživa da nema opoziciju, da ne čuje nikakav argument druge strane, da vlada bez parlamenta (3 meseca pre izbora i jos 4 meseca posle dok ne formira Vladu, radi šta hoće) i što je najbitnije za njega, opet ce samo on da zna ko ce biti ministar, svi ce mu se šlihrati da ih stavi na poslaničku listu, ministarsku fotelju i sl...

    Naravno, ništa manje nije bitna ni situacija u kojoj on finansijski unistava sve ostale partije jer jedino on moze da finansira 3 kampanje u 24 meseca...svaka kampanja kosta daleko vise nego sto se dobije iz budzeta za to...a on očigledno ima novca koliko voliš...
     ((Ne)samostalni upravnik ludnice, 3. decembar 2016 16:25)

    # Link komentara

  43. Za izbore stranke dobiju mnogo novca, a pobednik najviše.
    Zato stalni izbori, tj. glasanje.
    Eto legalne pljačke naroda.
    Sram te bilo Vučiću, sram Nikoliću i posebno vas Ameri. Gde nam ovakve postaviste, koji ne znaju da stanu sa ponižavanjem naroda.
     (mirSvima, 3. decembar 2016 16:24)

    # Link komentara

  44. Opa bato, uplašio se sns da će da izgubi predsedničke izbore. Pa i treba, kako radite nećete se dobro provesti. Tonemo na svim poljima ubrzano.
     (Srbija do Tokija, 3. decembar 2016 16:23)

    # Link komentara

  45. Cemu?
     (Bane, 3. decembar 2016 16:22)

    # Link komentara

  46. I onda opet "prvih" 100 dana Vlade!
    Prije sam mislio da je Srbija Leteći cirkus Montija Pajtona, a sad mi se čini da je bliža Zoni sumraka, sa elementima Crne guje i Mućki.
    (Meister Jakob, 3. decembar 2016 16:20)

    # Link komentara

  47. Koliko je meni poznato, Izbore za Narodne Poslanike raspisuje Predsednik Republike, bar tako kaže " Zakon o Izborima Narodnih Poslanika", Čl. 25.
    (Komunista, 3. decembar 2016 16:19)

    # Link komentara

  48. Pitam se - zašto opet??? Nema smisla više izlaziti na izbore. Ali, ako Vucicev kandidat ne pobedi na predsednickim izborima, što je vrlo izgledno, cela opozicija će da digne glas da se što pre održe parlamentarni izbori. I biće "protiv volje gradjana" ako ih ne bude. Prema tome, jeftinija varijanta je da se održe istovremeno. A Vucic kao neko ko ima karte u svojim rukama će odigrati tako da poveća šanse dobije obe bitke - što znači istovremeni izbori, i Vucic kandidat za predsednika.
    (Ernesto, 3. decembar 2016 16:19)

    # Link komentara

  49. Ma covek hoce novi mandat po cenu da poreski obveznici jos jednom plate izbore. Zasto? Jedino tako ce motivisati SNS glasace da izadju na biralista i da na konto podrske Vucicu i on postane predsednik. Zasto on nije raspisao i predsednicke izbore ove godine kada su bili i parlamentarni?! Zato sto nije hteo da rizikuje.e sad zbog njegove stolice treba da se trosimo. Svestan je da ne moze da pobedi. I vucic to zna. I jedina sansa da ga vucic podrzi jeste da budu raspisani i parlamentarni izbori. To je tako kada se ovi sa kupljenim diploma igraju drzave. Dok se ne sruse one vikendice na Savi, ja racunam da drzava i pravni sistem ne postoji. Bolje da sami to sruse nego da ih procesuiraju neki novi kada dodju na vlast.
    (car, 3. decembar 2016 16:18)

    # Link komentara

  50. Predlazem da se parlamentarni izbori odrzavaju na mesecnom nivou, ili svake 2 nedelje... Kakav je to cirkus?
    (Srdjan, 3. decembar 2016 16:18)

    # Link komentara

  51. nisam znala da smo toliko bogata drzava kada imamo para da na svakih godinu dana odrzavamo izbore
     (Milena, 3. decembar 2016 16:15)

    # Link komentara

  52. Ja predlazem da se raspisu novi izbori svaki put kad se premijeru nesto zameri i/ili kaze sa cim se On ne slaze.
    (Svi za jednog jedan za sebe, 3. decembar 2016 16:15)

    # Link komentara

  53. Ne verujeeeem!!! Ovo najgori moguci scenario. Ja ne mogu vise ovo da idrzim. Da li ima nekog normalnog da kaze da to nije u redu?
     (Mirko, 3. decembar 2016 16:13)

    # Link komentara

  54. Samo tako, ma svaka 3 meseca ovom glupom narodu trebaju izbori!
     (Mile, 3. decembar 2016 16:05)

    # Link komentara

  55. pa svakako su po ceo dan, od kada su na vlasti, u kampanji a ne u radu
     (nele, 3. decembar 2016 16:03)

    # Link komentara

  56. A ko ce to da plati?
    (kee, 3. decembar 2016 16:02)

    # Link komentara

  57. I što je najgore, ovaj narod će ponovo da ih izabere!!!
     (kaktuscar, 3. decembar 2016 15:56)

    # Link komentara

  58. "Kad je reč o parlamentarnim izborima, on je rekao da je u okolnostima tranzicije i krupnih odluka bolje češće proveravati volju građana"

    Da li neko stvarno veruje u ovo? Recite više istinu narodu, imaćete više podrške, muka mi je od laganja i prenemaganja.
     (Boško, 3. decembar 2016 15:53)

    # Link komentara

  59. Kako je vlast slatka. Po cenu bilo cega samo da se ostane.
     (Sale, 3. decembar 2016 15:51)

    # Link komentara

  60. Ako budu parlamentarni izbori komplet opozicija mora da bojkotuje izbore

    Pa neka izadje 28% ljudi da glasa svih 100% neka dobije sns i onda da vidimo kako ce to da prodje

    BOJKOT

    Pa najbolje na svakih 6 meseci izbori da bi on pogurao nekog kandidata

    Sramota bre sprdaju se sa ljudima i drzavom

    Dobili ste 50% VLADAJTE I PREUZMITE ODGOVORNOST KRAJ.
     (dule, 3. decembar 2016 15:50)

    # Link komentara

  61. Odlazite. Kratko i jasno.
     (peki, 3. decembar 2016 15:49)

    # Link komentara

  62. Parlamentarni izbori se raspisuju zbog pravljenja nove vlade sa nekim novim premijerom (Toma mozda, jer svima je jasno da predsednicke ne moze da dobije) a novi predsednik Srbije je Vucic. Nesto slicno kao menjanje Putin - Medvedev u Rusiji, zivi bili pa videli.
     (grande.diego, 3. decembar 2016 15:49)

    # Link komentara

  63. kako samo nemilice nepotrebno trose nase pare!!! UZAS!!!
     (Savamala, 3. decembar 2016 15:48)

    # Link komentara

  64. Pa sistem funkcioniše, nema veze.
    (Bane, 3. decembar 2016 15:41)

    # Link komentara

  65. Sad će na godinu dana a planiraju da ih ukinu načisto....
     (Aca, 3. decembar 2016 15:38)

    # Link komentara

  66. AV treci film, privi Sloba, drugi Boris!
     (Rajko, 3. decembar 2016 15:37)

    # Link komentara

  67. Znači kraj ko u bioskop :)
     (dareee, 3. decembar 2016 15:36)

    # Link komentara

  68. U Bloku 45 predlazu da izbori budu svakih 45 Dana.
    (Pedja, 3. decembar 2016 15:33)

    # Link komentara

  69. u mom kraju dole juzno kazu..
    ... stra lojze cuva...u prevodu ...strah vinograd cuva...sto da rizikuju i puknu kad moze na sigurno uz novi trosak poreskih obveznika
     (juzna pruga, 3. decembar 2016 14:46)

    # Link komentara

  70. vise ni ne kriju da se Vucic pita apsolutno za sve i da se Srbija pretvorila u despotiju. Kako Vucic kaze, ako Vucic odluci... strasno.
     (Milan, 3. decembar 2016 14:39)

    # Link komentara

  71. Zivimo u teskom siromastvu, koje nije zapamceno u novijoj istoriji...

    Treba li tako i dalje?
     (Space Jam, 3. decembar 2016 14:38)

    # Link komentara

  72. za sta bre parlamentarni vandredni izbori imate 50 posto podrske, sprdate se sa narodom i drzavom.. majko mila.. za tri godine 3 izbora a uvek 50 posto.. ludilo
     (dorcolac, 3. decembar 2016 14:29)

    # Link komentara

  73. Drama, četvrti čin!
    (Divljsn, 3. decembar 2016 14:27)

    # Link komentara

  74. Bravo, prvo izbori na godinu dana pa na 6 meseci a onda na mesec dana da se narod skroz razludi dok se ne poubija medjusobno!
     (POSMATRAC, 3. decembar 2016 14:19)

    # Link komentara

  75. kako su se uplasili predsednickih izbora auuuu
     (mr anderson, 3. decembar 2016 14:19)

    # Link komentara

  76. Tomo gotov si podrzavao te ili ne veliki vodja!!!!
    (sah 88, 3. decembar 2016 14:19)

    # Link komentara

  77. Ovo prelazi u ludilo...Cemu izbori svake godine?
     (Krusevljanka, 3. decembar 2016 14:18)

    # Link komentara

  78. Zasto parlamentarni, neka mi neko objasni, hvala.
    (mister x, 3. decembar 2016 14:18)

    # Link komentara

  79. A zašto???
     (Ivan, 3. decembar 2016 14:17)

    # Link komentara

  80. Pa jel ova zemlja obdaniste pa da se vi igrate kako vam dodje???Jel smo mi toliko bogati da imamo izbore svake godine???Sokiran sam.Ionako mi je muka od svih vas,a ne skidate se sa tv-a i sad bi jos.Sram te bilo grobaru ovog jadnog naroda!
     (coldplayer, 3. decembar 2016 14:14)

    # Link komentara

  81. To je jedini način da Toma dobije predsedničke izbore.
    (džegodin siti, 3. decembar 2016 14:12)

    # Link komentara

  82. super opet izbori, a tako nam dobro ide
     (andrija, 3. decembar 2016 14:10)

    # Link komentara

  83. drugo nista ni ne znate
     (glasac, 3. decembar 2016 13:55)

    # Link komentara

  84. Čim ništa ne priča. Ne da Vučić. A ako i dozvoli to je propast obojice u paketu.
     (1$86€, 3. decembar 2016 13:49)

    # Link komentara

  85. Pa vise nece biti 100 dana Vlade, nego 40.
    (Gillien, 3. decembar 2016 13:48)

    # Link komentara