1. Predstoji generacijska borba da se iskoreni srpski i svaki drugi šovinizam, da se ukinu nacije a očuva njihov doprinos raznolikosti ljudske kulture. Kad ne bude ni Srba ni Albanaca neće biti ni besmislenog pitanja "čije je Kosovo". Pa ono pripada svima nama.
    (Istrajati, 25. oktobar 2016 07:40)

    # Link komentara

  2. Đurić ima šarene oči i novac na kim nikad neče doći.
    (Rade Pendrek, 25. oktobar 2016 04:42)

    # Link komentara

  3. Ajde sada nova radna mesta za generacijsku bitku za Kosovo.
    (Predrag, 24. oktobar 2016 22:10)

    # Link komentara

  4. Unapređenje odnosa i smirenje neprijateljstava i tenzija koje postoje i sa političkim elitama kosovskih Albanaca ne ide sa istrajanom, generacijskim radom, narocito ne idu sa
    generacijskaom borbm da povratite vaše interese i vašu državnost vezanu za KIM" gospodine Đuriću.
    Ta borba vise lici na SANU memorandum i korak je dalje od smrtonosne politike Milosevica...
    (komsija, 24. oktobar 2016 22:05)

    # Link komentara

  5. Lazna drzavnost Kosova nece proci, kaze ovaj talentovani genije. A sta ce se desiti? To nikako niko da kaze. Sto je najgore, nema nikoga ni da pita, a i kad pita, to se ne objavi.
    (srbenda, 24. oktobar 2016 21:52)

    # Link komentara

  6. Kosovo i Metohija su neotuđivi deo Republike Srbije.
    (Teo, 24. oktobar 2016 21:42)

    # Link komentara

  7. Sve dole je lazno. I Carinici Kosova su "lazni", i granicari su "lazni", i Kosovski pasos, i licna dokumenta i registarske tablice su "lazne", i Kosovske snage bezbednosti, i policija i vlada, ma sve je to "lazno". Samo sto oni to jos ne znaju, oni ne postoje a ne znaju, jedino virtuelna realnost koju g.Djuric predstavlja postoji. I kada mu se zabrani ulazak na Kosovu od strane Kosovskih vlasti to g.Djuric predstavlja kao nesto trivijalno jer je covek krenuo za Novi sad ali eto greskom zavrsio na Kosovskoj granici pa morao da se vrati.

    G.Djuricu, to sto vi nesto ne priznate ne znaci da ne postoji, to jedino znaci da ste vi blokirali sami sebe a i ceo narod Srbije boreci se za nesto sto je odavno otislo. Nema Evropskog puta za Srbiju ni danas, ni sutra, ni za sto godina dok ne normalizujete odnose sa Kosovom. A ako vi mislite da sa jedne strane trazite "normalizaciju odnosa sa Kosovom" a s'druge da potrazite neki povratak "drzavnosti na KiM" onda ne samo da nece biti normalizacije vec ce za nekoliko godina Kosovo postati clanica EU i NATO a Srbija ce i dalje tapkati na mestu nadajuci se nekom izmisljenom "povoljnom trenutku za povratak na Kosovo". Problem je sto ce tad Kosovo uloziti veto na ulazak Srbije u EU dok je ne priznaje, a sta cete tad, postati ruska provincija opkoljena drzavama EU i NATO? Vreme ne radi za Srbiju g.Djuricu, sasvim suprotno. Tzv"generacijska bitka" za Kosovo je nesto najgore sto Srbija moze da uradi sebi i njenim gradjanima.
    (aaaa gubim kosu, 24. oktobar 2016 21:21)

    # Link komentara

  8. Pa momcino kad' je lazna, zasto trazis dozvolu za ulazak u isti?Ili je ono mozda ipak nezavisno, zahvaljujuci tvome Gazdi, koji je potpisao Brisleski sporazum?
     (Kadar s' Megatrend', 24. oktobar 2016 20:51)

    # Link komentara