Kako žive seksualne radnice u Srbiji?

Na pomen seksualnog rada u Srbiji, najčešća asocijacija je elitna prostitucija, odnosno posao koji donosi dosta novca. Malo kome na pamet padnu i one nevidljive žene koje se ovim poslom bave kako bi skrpile kraj sa krajem, a mnoge izdržavaju i svoju decu i porodicu.

Pošaljite komentar
  1. "Seksualne radnice se automatski osuđuju, odmah se pale moralni kompasi i zanemaruje se da su ove žene takođe nečije ćerke, majke, supruge, sestre."

    Naprotiv. Ne zanemaruje se, nego se upravo ističe da takve osobe uništavaju ne samo svoj život nego i život svojih bližnjih. I još bitnije, kakvim moralnim vrednostima te "seksualne radnice" mogu da nauče svoju decu?
    (komšija, 2. novembar 2016 01:57)

    # Link komentara

  2. I onda kada mi neko kaze da je prostitucija najstariji zanat...ne to nije zanat, to je nastalo zbog siromastva. Toga ce i biti, sve dok ne iskorenimo kapitalizam i razne lopovcine na ovoj planeti. I mnogo toga sto su ovi doneli ovoj planeti.
    (Aleksandar, 25. oktobar 2016 13:03)

    # Link komentara

  3. Milsite na kurve? Šta, seks-radnice je doyaya korektan izraz, a kurve su fuj? Ako već slobodno pišete politićari, tranzicija ili aktivisti bez uvijanja, KURVE bi trebali pisarti velikim slovima, jer su one u poređenju s pobrojanim vredne svakog poštovanja.
    (Twitter antifašista, 22. oktobar 2016 23:09)

    # Link komentara