ID objavila novi snimak: Dečaci ubijaju Kurde

London -- ID je objavila snimak na kojem su prikazana petorica dečaka, među kojima je jedan identifikovan kao Britanac, kako sprovode egzekuciju zatvorenika u Siriji.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ta deca su upropastla svoje zivote pre nego sto su poceli da zive. Ali to sigutno nije bio njihov izbor vec zlotvora kojima nista nije vredno.
     (Sloba, 27. avgust 2016 12:31)

    # Link komentara

  2. Na mladima svet ostaje.....
     (Može biti samo je*an, 27. avgust 2016 12:20)

    # Link komentara

  3. Ovi Kurdi stvarno, ko ih je kleo nije dangubio...
    (Judge, 27. avgust 2016 09:14)
    A veoma korektan narod obzirom na sudbinu i komšiluk. Rascepkani u 4 države bez direktne veze, a svuda se vode kao tumor. Jesu muslimani, ali nisu zaluđeni sa verom, taman nešto kao mi. Dosta sam ih upoznao i za razliku od arapa jako korektni i iskreni, bez mržnje. U turskoj ih, kao što većina zna, svako malo sravne poneko selo.
     (Brutus, 27. avgust 2016 11:42)

    # Link komentara

  4. ... zato svi moramo da radimo na tome da ih satremo za navise 5 godina, kako zlo ne bi stiglo da se razmnožava... al' je očigledno da nekom moćnom ne odgovara da ID, ISIS ili kako god da se zove to što ubija i tlači nevin narod, prosto bude zgaženo i uništeno do srži... šta, u 21.veku nama dovoljno vojne moći da se porazi šaka lako naoružanog jada i bede, da se istrebe teroristički centri za pripremu i obuku, da se naprave racije po gradovima i državama odakle deluju terorističke ćeliji? Ma dajte, to bi Vučićeva priučena policoja rešila za 60 dana...
     (Čvarkov, 27. avgust 2016 10:42)

    # Link komentara

  5. Ово је двоструко лоше. Прво зато што је злочин на овакав начин индоктринирати децу и претварати их у убице, а друго што ће подстаћи противничку страну да из освете или чак "превентивно" убија све способне да понесу оружје за "Исламску државу" који јој падну шака, не штедећи ни децу.Нанерно се уклаеа могућност за солидарност, човекољубље или обзир према било коме на супротној страни. Уместо тога, масе се наводе на тоталну мржњу и бесконачну спиралу међусобног убијања, до истребљења једних или других. Вероватно то и јесте циљ оних који су овај метод oсмислили, да отклоне сваку шансу за компромис и борбу до краја учине неизбежном.
     (Pantagruel, 27. avgust 2016 09:48)

    # Link komentara

  6. Ovi Kurdi stvarno, ko ih je kleo nije dangubio...
     (Judge, 27. avgust 2016 09:14)

    # Link komentara