SNS: Ne pišite saopštenja, Pajtić neka objasni

Beograd -- SNS je u novom obračunu saopštenjima sa DS poručila demokratama da "umesto što pišu besmislena saopštenja", zamole lidera da kaže gde je novac iz Vojvodine.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ja ne osporavam optuzbe SNS-a kao sto sam to rekao pre 3 godine. Ali problem je u tome sto NIJEDNA OPTUZNICA NIJE PODIGNUTA DO DANA DANASNJEG gde SNS politicki utice na procesuiranje pravih kriminalaca... dakle ako je DS uradio sta vec SNS ponavlja 4 godine, to samo moze da bude opravdano ako postoje optuznice i ako su ljudi osudjeni za krivicna dela koja im se stavljaju na teret. No SNS to ne radi... oni samo blate, lazno optuzuju i sede skrstenih ruku. Pa ako ste u pravu, a verujem da bi zapenili da tako i kazu da su u pravu onda lepo podignite optuznice, uhapsite, i to je to - sud ce da odradi ostalo.
    Medjutim, SNS NIJE U PRAVU i trebalo bi krivicno goniti ljude koji optuzuju bez dokaza i bez sankcija... pored toga, ako su uhapsili Miskovica i uzeli mu jemstvo 12 miliona evra, a optuzuju ga da je "nagovarao sina" da utaji 300 000 evra poreza, dok znamo da ima u kesu 1 milijardu evra od Deleza sto je dobio za Deltu, onda vidimo koliko je SNS zapravo urusila sve moguce sisteme ukljucujuci i sudski... da li treba da pominjemo najveceg bosa narko-kartela Balkana Kosmajca?!?!?!? Da, podignuta je optuznica za "utaju poreza" u iznosu od 500 000 dinara... 4600 evra...
    Pa gospodo izvolite podignite optuznice protiv svih clanova DS koji su imali funkcije... aaaaaaaa... ne mozete jer nemate zasta... dakle, LAZETE!
    (Sale, 25. maj 2016 17:39)

    # Link komentara

  2. A ja bih porucio vlastima, ko god da je na vlasti SNS ili DS, da ako imaju dokaze da je neko pocinio krivicno delo (a nestanak milijardi namenjenih gradjanima Vojvodine je u najmanju ruku krivicno delo), da podnesu tuzbu nadleznim organima i priloze dokaze pa da takve zlikovce gledamo iza resetaka... Ali posto tu niko nema dokaza ni za sta i svi ovi napadi su samo skretanje paznje sa svojih lopovluka zato nam i drzava izgleda kao tabloid u kome se prepucavaju tzv. estradne zvezde Jelena Karleusa, Maja Nikolic i sl... A i recnik nasih politicara je na tom nivou, da se ne lazemo...
    I ponavljam, isto ovo sto sam rekao se ne odnosi samo na ovu situaciju i na SNS, i zuti su potpuno iste stvari radili, i oni pre njih su bili isti, i svi su isti i NIKO n epostuje zakone i procedure ove drzave ciji su upravo oni predstavnici... Toliko!
    (sofronije, 25. maj 2016 16:49)

    # Link komentara

  3. Pa valjda vi to treba da utvrdite,vi ste vlast,ako je krao treba da ide u zatvor ako nije vi treba da odgovarate za klevetu,ipak vi to samo laprdate kao i sve ove 4g!!!
     (bojan, 25. maj 2016 16:45)

    # Link komentara

  4. A zasto ih ne kaznite za te stvari?
    Sta se ceka?
    Ili se bojite da ce i neko vas tako jednog dana?
    (dokle?, 25. maj 2016 16:40)

    # Link komentara