1. De bi nam bio kraj Saša još samo da i ti počneš da radiš svoj posao, a manje se baviš politikom.
    (Ranek, 5. maj 2016 09:15)

    # Link komentara

  2. Slažem se da su svi zadovoljni,predlažem da svi prouče BON TON da uvažavaju druge da vlada duh uzajamnog razumevanja i tolerancije. Da pod obavezno nauče Zakon o opštem upravnom postupku. Da pre nego što odluče da manjaju zakone sprovedu postoječe zakone u praksu.
    (Veljko, 5. maj 2016 07:38)

    # Link komentara

  3. Naravno svi će u sledećih 4 godina primati platu na grbači ovog zaludjenog i prostog naroda kojeg oni vuku za nos i otežavaju im život 30 godina unazad i ništa ne rade i ja bih bio zadovoljan narod tup a pare se slivaju u moj džep
     (Popek, 5. maj 2016 02:26)

    # Link komentara

  4. Ako je tacno da su svi zadovoljni,jeli onda to znaci da je I narod zadovoljan i izborima i rezultatima a najbitnije i ucinkom vecine od ovih partija u poslednjih 25 godina....Najveci pokazatelj je broj izaslih glasaca,koji jedva prelazi 50%... Sto govori da polovinu gradjana izbori,politika I mnogo sto sta ne zanima....Ove koje kao zanima,i dalje su podelili glasove velikom broju stranaka,sto pokazuje da su razne politike I ideje dobile podrsku glasaca....glasaca po meni zbunjenih,posvadjanih,razocaranih....to potkrepljujem glasanjem za Ljubisu Preletacevica Belog,izmisljenog lika osmisljenog kao coveka cije ime mogu da ponesu gotovo svi nasi aktuelni politicari!Zato ova poruka zastitnika gradjana deluje po malo neozbiljno,jer je ako je zeleo da smiri strasti medju zaracenim strankama to mogao licno da im saopsti,cestita a "da su svi zadovoljni".....bas idilicno zvuci,kao da smo Svajcarska!Zastitnik bi mogao nama gradjanima da da bar jedan konacan odgovor na mnoge teme tj afere koje se obavezao da ce da istrazi,ali za sada tog izvestaja nema!Konstatacija obicnog naroda bi bila"Ama bas nicim nismo zadovoljni,dragi nas zastitnice..."
    (i.j.kv, 5. maj 2016 02:03)

    # Link komentara

  5. osim Vucica :)
     (aca, 5. maj 2016 01:54)

    # Link komentara

  6. Nisam ni Saša ni Janković niti zaštitnik, ali građanin-glasač jesam. Pratim izbore od decemmbra 1990, i imam neodoljiv utisak da su ovi aprilski 2016- najmanje sjajni do sada. Nisam nikada bio član ni jedne partije, niti sam bilo kada bio na bilo kakvoj pertijski-zavisnoj funkciji. Potpuno sam objektivan i nepristrasan. Mogu da nabrojim niz argumenta, počev od neregularnog proglašavanja pojedinih izbornih lista, pa sve do postizbornih "napetosti", te "štimunga" u ovih ponovljenih 15 biračkih mesta ... ali neću, jer ograničenje od 1500 slovnih karaktera to ne dozvoljava.
    (Nekom sjajno, nekom mat, 5. maj 2016 01:42)

    # Link komentara

  7. Ovaj čovek treba da bude predsednički kandidat demokratske opozicije na predstojećim izborima! Vuk Jeremić ili on.
    (fellas, 5. maj 2016 00:07)

    # Link komentara