Tramp prolazi kroz cilj?

Vašington -- U SAD se održavaju još jedni važni izbori u trci za predsedničke nominacije, a prema novim anketama Donald Tramp i Hilari Klinton imaju ima prednost u Indijani.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ted Kruz je previše smešan i žalosno osrednji lider da bi bio pretnja za Klintonovu. Samo je Tramp u stanju da je pobedi. Valjda to vide republikanci u USA.
     (ned, 3. maj 2016 11:00)

    # Link komentara

  2. Tramp deluje glupo za medalju,ako je stvarno takav...pa pobedi..
     (samo posmatram, 3. maj 2016 10:29)

    # Link komentara

  3. Tramp će pobediti...sa njim dolazi novo doba za Ameriku, ali i za svet u celini. Obama je simpatičan ali slab. Elokventan, duhovit, odlična dikcija i boja glasa, kultivisani zabavljač bez jasne ideje i jasnih, čvrstih strateških poteza moći najmoćnije zemlje. Ne ume da odmeri ni reč ni udarac, ili je preslab ili je prejak, ispada smešan. Estradni umetnik takoreći. Nije državnik. Ima odličnu žvaku na koju su se lepili siromašni, idealisti u svetu (pa i kod nas), ali više ne, jer im krči u stomaku. Udovoljava svakom, pa su svi nezadovljni, osim bogatih, kojima je i pre njega bilo super. Amerikom vlada totalni relativizam tipa "može ovako, a može i onako", pa zato ne može nikako - Amerika stagnira, propada. Naravno, pobeda Trampa nije dobra vest za nas i sve propale, male narode koji će sada, jasnije nego ikada pre, morati da vrlo jasno odaberu stranu - uz koga su. Oni koji to shvate i brzo se snađu, prosperiraće, ostali će "trubiti" o demokratskim pravima i propadati još više. Za neopredeljene, ili one koji bi na dve stolice, slede paklena vremena. Tramp hoće jaku Ameriku, smučili su mu se Kinezi sa svojim "tehnološkim krađama" po svetu - a vredni ko mravi, ali i Rusi sa svojim "šahovskim igrama" na na istoku, za koje Amerika ne nalazi rešenje. Prema njima i Rusima sledi vrlo jasan stav u pogledu šta podleže priči i diplomatiji, a šta ne. Radi toga će otvrdnuti stavovi i Rusije i Kine. Mi se nismo ni do sada snalazili, pa nećemo ni pod Trampom - takvi smo od 1389.
    (Jovan, 3. maj 2016 10:17)

    # Link komentara

  4. Sve je to super samo zna li ijedan Amer koji ima pravo glasa da ovo sto Tramp bulazni o Kini je van svakog zdravog razuma? Reci Kini da nesto mora da uradi? To je kao da udjete u box sa 10 dobermana i kazete im da vam je zao ali da moraju da urade sto im kazete
     (Pomorac, 3. maj 2016 09:39)

    # Link komentara