1. Puca godinama, ali nesto nikako da pukne.
    (Misa, 30. april 2016 13:55)

    # Link komentara

  2. Gospodo Srbistanci, bilo kako bilo vi ste sada i politicki mrtvi. Ekonomsko-financijski vec od davno. Tako da bi vam bolje bilo da razmisljate kuda ce te da bezite umesto da naglabate o drzavama koje su sve u daleko boljem stanju od vase.
    (nikad nazad, 29. april 2016 17:06)

    # Link komentara

  3. Bar 5 puta godisnje objavljujete kako je EU gotova...
    (Antiprotivan, 29. april 2016 16:38)

    # Link komentara

  4. Пуца тиква на све стране
     (ИБАРСКИ МРМОТ, 29. april 2016 16:37)

    # Link komentara

  5. Ehhhhhh samo pusti snovi da se raspadne ova vestacka nakaradna tvorevina.
     (ripper, 29. april 2016 15:08)

    # Link komentara

  6. EU je počela kao utopija i završiće kao utopija. Šta zajedničko Srbija ima sa npr. Belgijom?

    Radujem se raspadu.

    PS. Kad brod tone, pacovi prvi beže.
     (Sibirski tigar, 29. april 2016 15:01)

    # Link komentara

  7. A nizak natalitet, nezainteresovanost za sopstvenu tradiciju i komesarska birokratija koja je progutala EU, a služi prekookeanskim interesima?
    (mr.no, 29. april 2016 14:33)

    # Link komentara

  8. Lokalni bogatasi teze da imaju prevlast u svojoj drzavi i zato ne zele da EU bude centralizovana i da se politicki razvije kao Amerika, gomila milijardera finansira male fasisticke stranke ili konzervativce a ne "globalisticke" stranke.
    Grcka je eksperiment banaka i njihovog zelenasenja, grabe se za profit a nisu se setili da ce politicki slom dovesti do ekonomskih problema ako Grcka izadje iz EU. Zato ce vise izgubiti nego dobiti.
    Dzabe im helikopterski novac kad se proizvodnja premesta u Aziju vec 20 godina, Mario Dragi radi za Goldman Sachs a ne za Evropu, americke banke infiltriraju evropsku politiku i bankarstvo da bi podredili Evropu Americi.
    Gomila bogatasa, pogotovo nemackih, je imala ulozene pare i trgovinu sa Rusijom jer je veliko trziste, naravno da im ne odgovaraju sankcije. U biti Ecropa prati -ameriku, ali setimo se masovnih protesta u Evropi protiv rata u Iraku i radosti kad nije izabran Bush, ali ... Obama je nastavio stazom Busha, zato Evropa nastavlja da ucestvuje sa Amerikom u ratovima, ali opet, mnogi evropski bogatasi su imali biznis sa Rusijom i ne zele sankcije. Rusija je mnogo vise ekonomski povezana sa Evropom nego Irak.
    Proslo je vreme socijaldemokratije koja je izneverila birace i otisla u neoliberalni i fasisticki kapitalizam, sada ljudi glasaju za male desnicarske stranke ali niko nema vecinu pa vladaju koalicije po celoj Evropi. U Danskoj treca stranka na izborima je formirala vladu a ne prva ili druga, Belgija je pred raspadom...
    (sasha, 29. april 2016 14:26)

    # Link komentara

  9. E. Unija neće docekati 2020. god. u ovakvom obliku, to je sasvim jasno. Sto se tice uzroka evropske krize, mislim da je i poslednjoj budali jasno da on ne lezi u Rusiji, vec je projekat coca-cola degenerika!
    (Mihalj, 29. april 2016 13:51)

    # Link komentara

  10. EU je prva ekonomska sila sveta i najprosperitetniji deo planete, ova spekulativna tvrdnja je svakodnevno prorusko spinovanje
    (Bole, 29. april 2016 13:49)

    # Link komentara

  11. 8. Porast nezaposlenosti
    9. Neslaganje zemalja članica u unutrašnjoj i spoljnoj politici
    10. Izađe li VB i neke druge zemlje članice planiraju izlazak
    11. Problemi s migrantima tek se zahuktavaju (zbrinjavanje pristiglih, rešavanje njihovih problema, problemi sa integracijom, rizici od terorizma, pristizat će novi migranti, jačanje ekstremne desnice itd.).
    12. Dužnička kriza u Španiji, Italiji, Portugaliji, Francuskoj...

    Ako se VB opredeli za izlazak već se najavljuje da će to da bude brzo i efikasno.
    (eu, 29. april 2016 13:45)

    # Link komentara

  12. 'Konsenzus o uvođenju ekonomskih sankcija postignut je tek nakon obaranja putničkog aviona iznad istočne Ukrajine...' ne bih imao nista da dodam.
     (burgija, 29. april 2016 13:30)

    # Link komentara

  13. Pa kad su evropskoj uniji bitni americki interesi nego sopstveni onda i treba da se raspadne.
    (miki, 29. april 2016 13:29)

    # Link komentara