DS: Država toleriše nasilje jer je to in

Novi Sad -- Nasilje nad ženama često ostaje nekažnjeno, jer institucije ne rade svoj posao, saopštio je pokrajinski odbor Demokratske stranke (DS).

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Gospodo draga , setitese koliko je za vreme vaše vlasto maltretirano i ubijeno žena , pa št aste utadilida se to spreči.Naravno ništa.
    (Miljana B, 26. novembar 2015 13:39)

    # Link komentara

  2. ajde bre.., 80% clanstva DS/LDP/URS druzine je preletelo kod evroradikala koji slede viziju 5. oktobra i vi sad nesto tu tupite?!?
    (ispran mozak, 26. novembar 2015 11:55)

    # Link komentara

  3. Pronašao DS toplu vodu. Naslušala sam se ja vaših priča o ženskoj ravnopravnosti, a kada ste trebali da se pokažete na delu, ništa. Puste priče. Godinama ste pričali da treba menjati nešto, da ženama nije lako, teško dolaze do posla, potpisivanje ugovora o radu pod klauzulom da neće rađati u određenom vremenu.... Sve ste to znali i ćuteći odobravali. Bili ste na vlasti dugo godina, mogli ste bar nešto učiniti za to vreme.
    (Keva, 26. novembar 2015 10:14)

    # Link komentara

  4. Ovo je vise decenijski problem. Jos 2007 se pricalo na temu da je nasilje u porodici obrazac ponasanja u Srbiji. Problem nije u institucijama koliko u mentalitetu vecine muskaraca i zrtvama koje u velikom procentu ne prijavljuju nasilje. Tako da nekako ispade da taj 'in' datira jos od prethodne vlade a i vlade pre te....Koja se sad kao nesto brine. Nasilje je veliki problem i ne treba da bude predmet stranackog prepucavanja vec nacionalni problem koji treba da se reši
    (stop nasilje, 26. novembar 2015 10:01)

    # Link komentara

  5. Politički je nekorektno i kontraproduktivno napadati vladu zbog svega pa čak i zbog nasilja nad ženama. Nasilje nad ženama nažalost postoji i danas ali je postojalo i kadje vladao DS, to nasilje je sankcionisano danas zakonom kao što je i tada bilo.
    (Andrija, 26. novembar 2015 09:52)

    # Link komentara


  6. Gospodo draga , setitese koliko je za vreme vaše vlasto maltretirano i ubijeno žena , pa št aste utadilida se to spreči.Naravno ništa.
    (Mirko Borovčanin, 26. novembar 2015 09:22)

    # Link komentara

  7. Naravno da drzava ne tolerise nasilje.I najgori covek ne bi tolerisao.Nemojte se koristiti takvim stvarima da napadate drzavu.
    (Flekica, 26. novembar 2015 08:43)

    # Link komentara

  8. Pa kako vas nije sramota, zloupotrebljavate ovako osetljivo pitanje da bi skupili jeftine političke poene.
    (Serdar, 26. novembar 2015 08:40)

    # Link komentara