1. Tako su odgajani, ja imam pit bula koji je kao maca
     (rrrrrrr, 4. novembar 2015 10:29)

    # Link komentara

  2. Sta pricate gluposti!Vlasnici pitova su uzorni gradjani a one babe sto pletu na ulici...TO su zlotvori koje komunalna policija kaznjava svaki dan !!!Tako radi drzava pravde i zakona!Ua babe!
    (Kotlokrp, 4. novembar 2015 10:26)

    # Link komentara

  3. @....
    Covece, ti po zakonu ne smes da uspavas zdravog psa, ni jedan vet to ne bi uradio, pogotovo jer ti mislis da bi pas nesto uradio! sto nisi nasao nekoga ko zapravo zna sa tom rasom nego si ga ubio? Kako ti spavas nocu?
     (bez savesti, 4. novembar 2015 09:37)

    # Link komentara

  4. Zabraniti opasne vrste u naseljima,lutalice uspavati!
     (cobo, 4. novembar 2015 08:27)

    # Link komentara

  5. Alo ljudi, vlasnika USPAVATI !
     (Pokojni Toza, 4. novembar 2015 08:26)

    # Link komentara

  6. Koliko mi je zao ove zene I njenog psa toliko I ovih pasa sto su je napali, kakvi su to monstrumi koji ih gaje, maltretiraju I pustr na ulicu, koji bednici.
    Zelim joj brz oporavak, I da nadje sebi opet psa koji ce joj praviti drustvo.
     (Dzedaj Ramadanovski, 4. novembar 2015 08:08)

    # Link komentara

  7. Nadograditi postojeci zakon o drzanju pasa. Zbog cega nekome treba dva pit bulla u dvoristu? Da li je on mentalno uracunljiv za gospodara dva sofisticirana vuka?
     (quantum, 4. novembar 2015 08:07)

    # Link komentara

  8. Veliki broj lokacija u Beogradu je staniste napustenih pasa koji prettavljaju potencijalnu opasnost za ljude. Komunalci treba da se pozabave ovim pitanjem i da nadju odgovarajuce resenje; ne postoji pravac iz koga mozete , pesice, doci do zeleznicke stanice TOSIN BUNAR a da ne budete ozbiljno ugrozeni od copora pasa.
    (Pavle, 4. novembar 2015 08:00)

    # Link komentara

  9. Sto kaze moj tast, psi imaju veca prava od ljudi.
    Odmah injekciju, a balvana sto ih drzi na jedno 5 godina robije da se opameti!
     (Milos, 4. novembar 2015 03:02)

    # Link komentara

  10. Zar ove 2 rase nisu zabranjene?
    Ima li i jedan član zakona u ovoj zemlji koji se striktno poštuje?
    (Beograd na vodi i hlebu, 4. novembar 2015 03:02)

    # Link komentara

  11. neodgovorni vlasnici pasa bi u odgovornoj drzavi dobili nekoliko godina robije
     (iggy, 4. novembar 2015 02:48)

    # Link komentara

  12. Sve mi je jasno, samo nikako da skontam što je ovaj članak u rubrici Ekonomija.
    (???, 4. novembar 2015 02:06)

    # Link komentara

  13. (...., 3. novembar 2015 21:33)

    Stoko poremecena. Mogao si da ga das nekome ko ce od njega napraviti umiljatog psa, a ne da ga uspavas. Ne verujem ti da ne maltretiras pse, jer svaki pas moze da bude istreniran da ne ujede. Sram te bilo. Jos se ovde javljas. Hajde kazi nam ime veterinara koji je to uradio na tvoju umobolnu molbu pa da ga prijavimo da je uspavao zdravog psa.
    (Ana, 4. novembar 2015 00:12)

    # Link komentara

  14. Lokalne Baje, nemaju za vakcine, cipovanje a ni za povodac a ko zna cime ih hrane, ako ih uopste hrane kada su tako divlji, dok im psi sluze kao statusni simbol.Oduzeti pse i resen problem.
    (Anonymus, 3. novembar 2015 23:41)

    # Link komentara

  15. Ajde sad nešto o patuljastom pinču...imao sam jednog,ma,imao je on mene!!!Vezao se za mene i ja za njega.
    U ovoj grupi pasa iz teksta,ruku dajem da je taj mališan imao najviše srčanosti i hrabrosti! On nije svestan svoje "veličine"! To je sitno upakovan doberman...i tako on misli da može da se nosi sa većim psima,možda je on i izazvao taj neželjeni kontakt...nažalost. Ko se razume u pinčeve,zna o čemu govorim.
     (Platon i ja,drugara dva..., 3. novembar 2015 23:28)

    # Link komentara

  16. Neodgovorni vlasnici pasa, posebno onih vecih i koji spadaju u grupu opasnih, bahate se i ugrozavaju ljude, decu i druge pse u parkovima.
    Na moje dete je na Kalemegdanu krenuo staford, i kada je suprug reagovao trazeci da ga vlasnica stavi na povodac, njen odgovor je bio - necu i sta mi mozes i boli me k... za tvoje dete, ja imam pare da platim kaznu.
    Da li je potreban bilo kakav komentar?
    Gospodju su izujedela psi neke slicne vlasnice/ka, koji ce proci sa novcanom kaznom. I oni verovatno "imaju para da plate kaznu".
    (komsinica, 3. novembar 2015 23:18)

    # Link komentara

  17. Prvo po zakonu bez povodca i korpe ne bi smeli ni da ih izvode napolje. Najjace od svega je sto i kad se pozove i komunalna i inspekcija zaboga niko od njih nije zaduzen za to, a i kad se pojave, desilo se na moje oci, od celog parka od 10 vlasnika opasnih pasa uhvatise se za komsinicu sa pudlom i traze joj papire. Jedna velika BANANA
     (Brada, 3. novembar 2015 23:10)

    # Link komentara

  18. Bitno da komunalna policija kaznjava babe po ulici sto strikaju i heklaju da bi prezivele!!!
     (Lina, 3. novembar 2015 23:03)

    # Link komentara

  19. Најоштрије казнити и власнике паса и комуналце, уколико се докаже да их никада нису казнили због пуштања паса са повоца, што је сигурно био редован случај.
     (Ћезо рца, 3. novembar 2015 22:55)

    # Link komentara

  20. Strasno. Jadna devojka, jadna njena kuca.
     (ja, 3. novembar 2015 22:47)

    # Link komentara

  21. A zasto vasnik ovih pasa ne bi bio kaznjen sa jedno 5 godina robije.Kada ce u ovoj zemlji sudstvo poceti odgovorno da se ponasa. Serviraju nam krimosa Golubovica svako vece sa porukom klincima da biti kriminalac je ok, budes na "Farmi" ponasas se kao kreten, narod te glasa, izbegavas odlazak na odsluzenje kazne. malo je reci da smo bana drzava.
    (Vladan, 3. novembar 2015 22:46)

    # Link komentara

  22. Dobice vlasnici po 5000 kazne i nikom nista. Kristijan se izivljava na televiziji a treba u zatvor. Opaki momci pustaju pse po decijim igralistima.... Banana republika.
     (Miki, 3. novembar 2015 22:41)

    # Link komentara

  23. :( da li je mali Rasa preziveo?
    (Joka, 3. novembar 2015 22:38)

    # Link komentara

  24. Bitno da komunalna policija kažnjava za nepokošenu parcelu, a kada vidi nabildovanog ćelavca sa pitbulom bez korpe na njušci, okreću glavu!Sramotna služba u sramotnoj državi!Za ovakve stvari se ide u zatvor!I vlasnik pasa i službe koje debelo plaćamo a ne da ne rade svoj posao već nas i malstretiraju!
    (Građanin, 3. novembar 2015 22:27)

    # Link komentara

  25. Pse likvidirati, vlasniku zatvor tipa godinu dana i debela novcana kazna tipa 10.000 eur koja treba da ide nastradaloj devojci. I to uraditi ekspresno i zatvoriti slucaj. Samo tako se moze stati na put ovome sto nije prvi put.
    (draganz, 3. novembar 2015 22:25)

    # Link komentara

  26. Ove pse treba pod hitno uspavati jer ce prvom prilikom da ponove isto.
    Nazalost nisu oni krivi , da ima pravde i vlasnika bi trebalo po istom postupku jer ocigledno drzi pse za borbu koje voli da pusta da slobodno trce i napadaju druge pse a i ljude.Sve te psihopate koje drze pse u kavezu u dvoristu i na taj nacin ih pertvaraju u veoma nasilne zveri radi nekog uzivanja u borbi pasa a i zaradi treba pod hitno u instituciju zatvorenog tipa na duze vreme i na redovnu terapiju lakim strujama.
    Treba da ga tuzi za sve pare.
    (Ivan, 3. novembar 2015 21:48)

    # Link komentara

  27. Pse uspavati, a gazda da plati odštetu, pa na robiju! Kraj priče.
     (Mile, 3. novembar 2015 21:47)

    # Link komentara

  28. Tvrdim i stojim iza svog misljenja i kazem ga svakom tom od vlasnika borbenih pasa koje poznajem, a to je da su vlasnici takvih pasa ljudi koji nemaju mu.a, nego drzanjem takvih pasa nastoje da vaze za opasne mangupe tj. svrha opasnog psa kojeg gaje je da nadomeste svoj kompleks. Sta fali nekom seteru, retriveru ili pudlici koji i ako napadnu coveka nece ga osakatiti. Ova devojka je imala srece sto je nekoga bilo u blizini.
    (baja bez j, 3. novembar 2015 21:38)

    # Link komentara

  29. Šinteri ne rade nista pre neki dan psi su mi ubili mačka(imam dvoriste) strasno ili otpustiti sinteri ili da pocnu da rade svoj posao.
     (Ognjen, 3. novembar 2015 21:35)

    # Link komentara

  30. Brz oporavak i kazniti vlasnike... Naravno sada ce reci da je do vlasnika a nije, ja moje pse nikada nisam mucio, tukao itd...Ja sam imao rotvajlera i bio je manje vise agresivan, pokusavao da napada pse i video sam da to vodi samo u jednom pravcu msm da ce tako i na coveka samo je pitanje vremena pa sam ga odveo na uspavljivanje... Sada imam zlatnog retrivera i konacno ga setam bez brige da li ce nekoga napasti...
     (...., 3. novembar 2015 21:33)

    # Link komentara

  31. Nekoliko sam puta komentarisao na ovu temu i navodio primer mog malog rođaka koji je ostao bez prsta jer nije hteo da baci Smoki nego je potrčao ispred čopora.
    Ni jednom nije objavljen komentar iako nisam pozivao na nasilje, krvoproliće, niti dirao prava životinja i ljudi.
    Redovno čitam ovakve stvari a u nedelju sam i sam gledao kako 5 "psića" od po 20 kg natrčava na dete od 16 meseci. A vlasnici čavrljaju i smeju se 50 metara dalje dok psi rade šta rade. Srećom, bila je u pitanju "samo igra". Ja sam svoje dete podigao u naručje i napustio park.
    Probaću da prošetam svoje dete kroz neku šumu - vukovi i medvedi, uglavnom, beže od ljudi.
    I taaaako, neću ništa više da pišem...
    (Jedan tata, 3. novembar 2015 21:30)

    # Link komentara

  32. Za ovakvo ponasanje kazna je zatvor + novcana kazna + reciprocitet puta tri (da gazde tih pasa npr. izujedaju lavovi) i naravno uspavljivanje pasa.
     (Pantelija, 3. novembar 2015 21:29)

    # Link komentara

  33. E pa ako ovo nije za zatvor ja ne znam sta je.Sta bi se desilo da je dete setalo psa?
    (Milan, 3. novembar 2015 21:27)

    # Link komentara

  34. mene su napadali vise puta i to slicna vrsta. Mislim da bi trebalo najstrozije kazniti svakoga ko na javnoj povrsini pusti psa. Pogotov pomenute vrste, ali ima tu jos vrsta. Kazne bi po meni morale da budu velike i naravno pas sa agresivnim ponasanjem da se oduzme vlasniku i da se uspava.
     (mesec, 3. novembar 2015 21:25)

    # Link komentara

  35. Ovde u blizini Bezanijske kose u jednoj sumi imaju 3 psa. Svakog jutra napadaju prolaznike koji idu na posao ka zeleznickoj sanici TS ili autobuskoj. Pa ljudi moraju da kruze da bi ih zaobisli.
    Prijavljeni su jedno 10-tak puta tokom godinu dana. Evo nakon 3 godine i dalje su tu niko ne dolazi niti je ikoga briga.
    Zao mi je ove zene i njenog psa , rastrgli su i ovi psi koje sam spomenuo inzad i nase pse , verujte nista se nece desiti ostace na ovome.
    (111, 3. novembar 2015 21:25)

    # Link komentara

  36. Strašno, ma sve pse treba pobiti i potpuno ih zabraniti, taj pitbull i taj drugi pas su sigurno bili nečiji, a pošto nažalost neodgovorne vlasnike ne možemo da pobijemo, onda moramo pse. Inače obažavam životinje, ali nije mi svejedno...
    (vlrd, 3. novembar 2015 21:20)

    # Link komentara

  37. Pobiti pse odmah.
     (Vladimir, 3. novembar 2015 21:17)

    # Link komentara

  38. sad ce da krene lavina komentara tipa nije to do psa, ne generalizujte i sl... Naprotiv, apsolutno jeste do psa jer je to sluzbena pasmina napravljena da bude to sto jeste!!! e sad ja ne ocekujem da to mogu da objasnim nadolazecim Kristijanima Golubovicima, ali zato eto posla za presvetle, predivne komunalce i komunalke...
    uostalom sta bi sa onim porezom na opasne rase...??? ovo sad mu dodje kao utaja poreza zar ne...???
     (setac psa na povodcu, 3. novembar 2015 21:13)

    # Link komentara