Esports B92.net

WoT – Stiže patch 9.20.1

Ujutru 18. oktobra možete očekivati downtime u World of tanks serverima u EU regionu s obzirom da će izlaziti patch 9.20.1 koji donosi promene u personalnim misijama, rebalans vozila, promene u matchmakeru, još modela u HD kvalitetu i još puno drugih novina.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Što se promena u personalnim misijama tiče neke od njih su olakšane pa će više igrača moći da ih završi ali ipak ne treba očekivati da će svi moći da stignu do Obj 260. Već smo pisali o promenama u balansu tenkova a bitna novina je i uvođenje Super Conqueror-a umesto FV215b na vrhu britanske linije teških tenkova za kojeg još ostaje da se vidi kako će se pokazati. Dobra informacija za vlasnike FV215b jeste da oni njega zadržavaju kao poseban tenk i da dobijaju novi.

Novi matchmaker bi trebalo da obezbedi malo ravnopravnije uslove za borbu, a osim nekoliko HD modela ne bi trebalo da bude većih izmena dok čekamo HD mape da se pojave u nekom od narednih patcheva. Još ostaje samo nada da će WG promeniti imenovanje zakrpa jer je dosta teško ispratiti šta je 9.20.1 a šta je 9.21.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.