Esports B92.net

WoT – Patch 9.20 dobio datum izlaska

Test server u svojoj trećoj fazi testiranja a update 9.20 je dobio svoj oficijalan datum izlaska. Patch, kao i uvek, prvo izlazi na ruski server 29. avgusta, a tek onda na evropski i američki server 30. avgusta, a na azijski server tek 5. avgusta.

Klanrur, Miloš Đurović
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Ne zaboravite da se u ovom patchu zamenjuje tenk AMX 50 Foch (155) sa AMX 50 Foch B, ako u garaži već imate ovaj tenk on vam ostaje kao specijalno vozilo i dobijate novi tenk besplato. Ostalo je još malo vremena pa ako hoćete da imate oba tenka bolje požurite.

Iako još nemamo zvaničnu listu stvari koje se menjaju sa ovim patchom, evo šta možemo da očekujemo:

  • Dolazak kineskih lovaca na tenkove
  • Novi mod Grand battles za 30 vs 30
  • Glasovi za Poljsku žensku posadu
  • Mark of Excellence (Ocena izvršnosti) neće moći da se dobija u Rangiranim bitkama i u Epskim random bitkama

Pored ovoga možete očekivati da će pojedini bagovi biti popravljeni, a najverovatnije ćemo dobiti i neki novi ali to je sve deo razvojnog procesa. Isto očekujte razne promene na vozilima, od novih HD modela do raznih balans podešavanja. Ako se vi brinete kako će vaš omiljeni tenk funkcionisati posle novog patcha, da li će biti nerfovan ili bufovan, šta mislite kako je vašem tenku? Evo vam jedan video od RanZara koji će vam dati ideju.

Šta će sve tačno biti promenjeno znaćemo tek kada se patch pojavi na Ruskom serveru, a da tada nam ostaje samo da čekamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.