Esports B92.net

WoT – Kreće The Grand Finals 2017!

Najveći World of tanks eSports događaj ove godine kreće u Moskvi a mi smo tu da vas izveštavamo sa lica mesta. Pored samih rezultata imaćete priliku i da pročitate neke intervjue s timovima i sa ljudima zaduženim za razvoj samog World of tanks ali i da se podrobnije upoznate sa nekim zaista izvanrednim istorijskim eksponatima iz ove oblasti koje Moskva i njena okolina praktično krije od šire javnosti.

Klanrur, Miloš Hetlerović
Podeli
Tiger tenk Foto: Klanrur.rs
Tiger tenk Foto: Klanrur.rs

U subotu su na programu mečevi četvrtfinala završnog turnira a parovi su:

El Gaming vs Elevate
Ding vs Oops – The Tough Giraffes
TORNADO ENERGY vs Na’Vi
Not So Serious vs Kazna Kru

ISU-152 Foto: Klanrur.rs
ISU-152 Foto: Klanrur.rs

Momcima iz Kazna Kru želimo svu sreću jer deluje da će im trebati dok je interesantno ispratiti i duel Na'Vi i Tornado Energy jer je sticajem okolnosti to nekako finale pre finala.

Nisu tamo baš sve samo tenkovi Foto: Klanrur.rs
Nisu tamo baš sve samo tenkovi Foto: Klanrur.rs

U međuvremenu ćemo popričati sa nekim od glavnih ljudi iz kompanije Wargaming o njihovim planovima za dalji razvoj igre ali i posetiti neke istorijske znamenitosti. Prva od njih je svakako ove godine otvoren Park Patriot iz koga su i slike u tekstu a koji sadrži sovjetsko i drugo naoružanje praktično od Drugog svetskog rata pa naovamo. Neki od eksponata u njemu su jedinstveni u celom svetu. Takođe planiramo i posetu tenkovskom muzeju Kubinka koji je jedna od najbogatijih zbirki tog tipa u svetu. O svemu tome ćete detaljnije moći da čitate u našoj rubrici Istorijski kutak a ove slike za početak su samo da vam malo zagolicaju maštu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.