Esports B92.net

WoT – omogućena zamena premium tenkova narednih 15 dana

Wargaming je objavio da će naredne dve nedelje biti omogućeno da na EU serveru zamenite svoje premium tenkove za neka druga vozila. Treba imati u vidu dve bitne stvari – refundira vam se iznos samo polovine golda koliko tenk košta i to možete iskoristiti samo prilikom kupovine drugog premium tenka koji se standardno može kupiti u garaži.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Još neka ograničenja važe – prvo moguće je zameniti samo premium tenkove Tier VI i više i to samo prilikom kupovine drugog premium tenka, dakle ne možete dobiti zlato “u kešu”. Takođe tenk koji kupujete mora biti istog ili višeg tiera od onog koji menjate. Ukoliko su aktivni popusti na tenk oni će biti obračunati kako prilikom prodaje tako i prilikom kupovine novog. Sva municija, oprema i potrepštine koje su u tom momentu na tenku će biti prebačeni u depot. Kamuflaža, amblemi i natpisi će biti prebačeni u depot ali nećete moći da ih koristite na drugim tenkovima već samo ako ponovo kupite isti tenk. Posada se prebacuje u barake, ako nema mesta onda nećete moći da trejdujete tenk. Vozila koja trejdujete ne možete kasnije vratiti Restore opcijom. Prilikom trejdovanja vam ne treba slobodan slot u garaži, novo vozilo će zauzeti slot koji je zauzimalo vozilo koje ste trejdovali.

Prozor za zamenu tenka Foto: Wargaming
Prozor za zamenu tenka Foto: Wargaming

Na Tech tree će vam se pojaviti ikonica na tenkovima za koje važi trade-in, samo kliknete desnim dugmetom i onda izaberete koje vozilo hoćete da “žrtvujete” i idete dalje ukoliko ispunjavate sve uslove.

Da li mislite da je ova trade-in opcija pravedna s obzirom da dobijate samo polovinu vrednosti tenka u goldu?

Ne zaboravite da ako želite da promenite neki tenk to možete uraditi od 28. aprila do 16. maja u 7 ujutru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.