Esports B92.net

StarCraft 2: Stiže nam Tastosis Announcer i tri nova skina

Još od kada je prošle godine najavljeno uvođenje specijalnih announcera za StarCraft 2, svi su se potencijalno nadali da će ovaj dan doći.

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

I došao je. Blizzard nam je jučeo pokazao delić atmosfere sa snimanja novog Announcer Packa sa legendarnim komentatorskim duom Nik ‘Tasteless’ Plot i Den ‘Artosis’ Stemkoski.

Tako će verovatno jedan od najboljih i najpoznatijih kasterskih parova u istoriji esporta sada postati “besmrtan” u StarCraft 2 svetu, kao jedan od izbora za announcera u vašim partijama.

Ukoliko vam je bio san da se Tasteless nakon što pobedite u teškoj partiji razdere “GEEEE GEEEEE”, onda znate gde ćete potrošti novac kada se bude pojavio patch 3.14 za StarCraft 2.

Pored Tastosis Announcer packa, pre par dana smo imali prilike da vidimo i novi set skinova. Nakon što smo u martu dobili nove skinove za jedinice Ravager, Immortal i Hellion, sada nam stižu još 3 nova skina – Aquatic Brood Lord, Mecha Viking i Amon’s Armada Carrier.

Izgledaju apsolutno sjajno i možete ih pazariti pojedinačno za 2,49$, ali i kupiti u dinamičnom Premiere Skins Bundle gde se nalaze svi dosadašnji skinovi uz popust (i smanjenje cene ukoliko neki već posedujete).

Pogledajte na portalu Klan RUR kako izgledaju novi skinovi u akciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.