Esports B92.net

BeastyQT napustio mYinsanity

Naš najbolji i najpoznatiji StarCraft 2 igrač, Aleksandar “Beastyqt” Krstić, objavio je sinoć video blog u kome obaveštava svoje fanove da više nije deo švajcarske esport organizacije mYinsanity.

Nikola Savić klan rur
Podeli
foto: Twitch skrinšot
foto: Twitch skrinšot

Aleksandar je u redove Švajcaraca došao prošlog leta, posle duge potražnje za novim timom. Kako objašnjava u samom videu, ne postoji nikakav poseban “drama” razlog za ovaj prekid saradnje, jednostavno ugovor je posle 6 meseci u januaru produžio na još 3, i sada nisu došli do novog dogovora što je značilo i prestanak saradnje.

U osnovi, Beasty je za tim potpisao kao strimer, a ne kao takmičarski igrač. Međutim, nakon solidnih uspeha poslednjih meseci u takmičarskim vodama (gde se posebno ističe 3. mesto na WESG u Kijevu), Beasty pokazuje želju da se ponovo aktivnije bavi igranjem i da učestvuje na svim velikim LAN događajima.

Pitao je tim da li njegov ugovor sa strimerskog može da pređe na takmičarski, i da u tom smislu podrže njegove troškove, ali kako nažalost tim nije bio u spreman da u tom trenutku pokrije te njegove troškove, nije došlo do nove obnove ugovora.

Beastyqt je sada u potrazi za novim timom, koji će pre svega ponuditi da mu pokrije troškove putovanja na turnire, a u međuvremenu će nastaviti da vežba i da razija njegov odlični Youtube kanal, koji je nedavno stekao veliku popularnost, a koji vam i mi prepočučujemo, jer je veoma informativan i koristan za svakog StarCraft 2 igrača koji želi da sazna nešto novo i praktično.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.