Esports B92.net

StarCraft 2 OlimoLeague Mart top 8

Danas se odigrava martovsko izadanje završnog OlimoLeague StarCraft 2 turnira.

nikola savić KlanRUR
Podeli
foto: OlimoLeague
foto: OlimoLeague

Ukoliko niste upoznati sa OlimoLeague turnirima, u pitanju je korejski StarCraft 2 nedeljni turnir gde na kraju svakog meseca se održava veliki mesečni turnir sa najboljim igračima iz prethodnog meseca, na osnovu rezultata sa nedeljnih turnira.

Turnir ne donosi sa sobom bogzna kakav nagradni fond (oko 300 dolara za nedeljne i oko 800 dolara za mesečni završni turnir), ali je u pitanju redovno i stabilno takmičenje gde korejski pro igrači imaju priliku da vežbaju sa najboljim kolegama, pa ćete zato na OlimoLeague turnirima uvek videti sam krem korejske profesionalne StarCraft 2 scene.

OlimoLeague turnire već gotovo 3 godine veoma uspešno i redovno organizuje Olivija “Olimoley” Vong kao administrator, u saradnji sa BaseTradeTV, koji ima ulogu produkcije i domaćina turnira.

Igrače koji su dogurali do završnog turnira za ovaj mesec možete videti ispod u kosturu, a turnir počinje u 13h po našem vremenu, možete ga pratiti na Twitch kanalu www.twitch.tv/basetradetv, gde će vam domaćini biti kao i uvek Rifkin i Zombiegrub.

Četvrfinale je bo3, polufinale bo5 i veliko finale bo7.

foto: liqupedia
foto: liqupedia

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.