Esports B92.net

IEM Katowice StarCraft 2 top 5 poteza i replay pack

Najbolji StarCraft 2 događaj godine je gotov, ali to ne znači da ne možemo još da uživamo u njemu.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: ESL
foto: ESL

IEM Katowice 2017 je iza nas, i sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da smo imali prilike da gledamo jedan od najboljih StarCraft 2 turnira u poslednje vreme, ne računajući naravno BlizzCon.

Savršena produkcija bez kašnjenja i tehničkih problema, fenomenalna ekipa kastera na svom najvišem profesionalnom nivou, prepune arene glasnih poljskih navijača i naravno vrhunske partije StarCraft 2 i crème de la crème celokupne svetske StarCraft 2 scene.

Na kraju je u finalu prepunom preokreta titulu uzeo TY, stavivši tako sebi još 100 000 dolara u džep i ostavivši Statsa da još jednom ponese titulu “jedan od najboljih, ali ne i najbolji”.

Hvaljena ESL produkcija nam je već obezbedila i replay pack sa čitavog turnira, koji možete preuzeti na OVOM LINKU, ali ne uzdajte se previše u ove strategije jer je nerf Terrana već stigao.

Takođe, ekipa sa StarCraft 2 Highlights je već pripremila video sa 5 najboljih poteza turnira, što je bilo jako teško uraditi u moru zaista vanserijski dobrog Starcrafta. Ipak, mislimo da im je izbor odličan, tako da – uživajte:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.