Esports B92.net

RUR Overwatch turnir na Games.con festivalu - prijavite se!

Definitvno možemo da kažemo da će Overwatch turnir da digne najveću prašinu na RUR Blizzard Areni tokom ovogodišnjeg Games.con festivala. Timovi će imati priliku da se bore za fantastični nagradni fond od čak 1500 evra!

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Dok Overwatch na globalnoj sceni raste vrlo uzlaznom putanjom, pa je tako trenutno igra u koju Blizzard najviše ulaže, domaća Overwatch scena tek treba da procveta. Mislite da imate dovoljno skilla i znate dobro da barate ovom popularnom “pucačinom”, onda je Games.con pravo mesto za vas! “The World Could Always Use More Heroes”

Ovogodišnji Klan RUR Overwatch turnir biće pod pokriviteljstvom kompanije Blizzard, u okviru Blizzard Arene na Games.con festivalu, koji traje od 15. do 17. decembra na Beogradskom Sajmu. Već prvog dana, odnosno u petak 15.12.2017. otvaramo našu Arenu igrom sa najvećim nagradnim fondom!

Na prošlogodišnjem RUR OW turniru na Games.conu imali smo vrlo jaku konkurenciju i bilo je neizvesno do samog kraja. Ipak, tim Cult bio je za nijansu bolji od ostalih i odneo prvu zvaničnu Overwatch titulu u Srbiji. Da li ćemo ove godine dobiti novu zvezdu turnira ili stara ekipa nastavlja da hara, saznaćemo na Games.conu 15. decembra!

Znamo da mnogi od vas igraju Overwatch i žele da da učestvuju na turniru, ali nemaju ekipu, i zato smo za vas na RUR forumu napravili topic za traženje saigrača! Pratite ovaj link i nađite vašu ekipu!

Predviđen broj ekipa na LAN turniru iznosi 8. Ukoliko broj prijavljenih ekipa prelazi ovu cifru, održaće se onlajn kvalifikacije na osnovu kojih će se formirati sistem turnira.

Predviđeno je da se naprave dve grupe sa po 4 tima u okviru kojih će se igrati double elemination bracket. Nakon toga 4 ekipe prolaze u plej-of. Svi mečevi igraće se na Bo3 principu, dok će veliko finale da se igra po Bo5 principu. Detaljna pravila takmičenja biće objavljena naknadno.

Kao što smo već par puta napomenuli, nagradni fond ove godine iznosi neverovatnih 1500 evra. Nagrade su raspoređene na sledeći način:

  1. mesto osvaja 900 evra
  2. mesto osvaja 600 evra

Način prijave:

Prijave će se vršiti elektronskim putem preko formulara koji možete pronaći na OVOM linku. Kotizacija prijave po timu iznosi 4800 dinara i potrebno je izvršiti uplatu pre popunjavanja prijave. Prijave traju do 12. decembra. Kao dokaz o uplati u formularu okačite čitku fotografiju uplatnice.

Uplatnica treba da sadrži sledeće podatke:

Ime i prezime: Ime i prezime kapitena tima/onog ko uplaćuje
Svrha uplate: Overwatch turnir, ime tima za koji uplaćujete prijavu
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Važno obaveštenje: Prijava za turnir važi i kao ulaznica za sva tri dana festivala, za sve prijavljenje igrače u timu!

Ukoliko imate bila kakva pitanja možete nas kontaktirati putem našeg Discord kanala: https://discord.gg/E8enHpm, porukom na Klan RUR Facebook stranici ili na mail redakcija@klanrur.rs

Vidimo se na Games.conu!

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.