Esports B92.net

BESPLATNI Overwatch shuffle turnir na PlayIT – prijavite se!

Nemate tim? Nemate Overwatch? Nemate novca za prijavu? A igra vam se? Nikakav problem – na PlayIT festivalu ćete biti u prilici da potpuno besplatno učestvujete na Overwatch turniru bilo da ste jedan igrač, da imate prijatelja, dva ili tri koji bi igrali sa vama, a da čak niko od vas ni nema Overwatch!

Nikola Savić klan rur
Podeli

Čak i to što nemate Overwatch na Battle.net nalogu nije problem – kako je ovog vikenda free 2 play vikend, nije vam ni potreban! A u slučaju da pobedite, osvajate Overwatch (PC) tako da ćete moći neometano da vežbate i igrate čak i kada prođe besplatni vikend.

Idealna prilika da pronađete saigrače za svoj tim, oformite klan ili se samo dobro zabavite. Podsećamo da smo posle Gamescon sajma upravo na ovaj način dobili tri nova sasvim solidna Overwatch tima! Možda i vi budete među njima!

Još jednom:

Prijava: BESPLATNA (i važi kao ulaznica za festival, ne plaćate odvojenu kartu!)

Prijave primamo do 26.05. u 17h.

Da li morate da imate kompletan tim? Ne, možete se prijaviti sami, sa jednim, dva ili tri prijatelja a mi ćemo vam dopuniti tim drugim igračima koji takođe nemaju kompletnu ekipu.

Da li morate da imate Overwatch na battle.netu? NE!

Nagrade: Prvo mesto osvaja 6 x Overwatch za PC

Datum: 27.05. u 09:30h – molimo vas da dođete tada radi popisa i pravljenja timova.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, naša mail adresa stoji vam na raspolaganju. U suprotnom, popunite prijavu ispod, tako što ćete navesti svoje podatke ako se prijavljujete kao solo igrač ili podatke svojih saigrača, ma koliko da ih imate (jedan, dva, tri…).

Vidimo se u subotu!

Prijavite se na ovom linku!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.