Esports B92.net

Galena je nova Quake šampionka

Bethesda nam je sinoć predstavila još jednog novog šampiona.

nikola savić klan rur Izvor:
Podeli

Do sada smo videli tihu i ubojitu Nxy, intergalaktičkog osvajača Scalebearer, propalicu i narkomana Anarki, poludelu Slash, a početkom nedelje i ubilačku mašinu Clutch,

Sinoć nam je Bethesda otkrila još jednog šampiona, dostupnog u trenutnoj zatvorenoj beti. To je “nesveta” paladinka, Galena. Galena će vam pokazati vašeg Boga u novoj Quake areni, gde će imati proaktivnu ulogu koja može biti i ofanzivna i defanzivna.

Njega aktivna osobina je Unholy Totem, koji kada postavite ili leči okolne saborce/vas ili protivnike pretvara u čorbe od krvi i kostiju. Pasivna osobina Galene je Channeling, koji ubrzava proces obnove totema sakupljanjem healinga po mapi.

Galenu možete ispod videti u akciji, a ukoliko ste srećnik sa otvorenim betom, možete je probati već sada.

Prati B92 na Viberu

Ostalo

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Ostalo sreda 16.08. 01:57 Komentara: 3

Politika protiv esportsa - zašto igrači trpe?

Početkom ove godine, čuli smo više pozitivnih stvari vezanih za esports scenu, pogotovo u regionu Azije. Da sve nije tako pozitivno prihvaćeno i shvaćeno, pokazuju sledeći ružni primeri, koji stavljaju u sukob esports i globalizaciju scene, uglavnom iz privatnih ili ekonomskih razloga.

Ostalo sreda 12.07. 11:12 Komentara: 2
strana 1 od 14 idi na stranu