Esports B92.net

Clutch – još jedan Quake šampion

Quake Champions je već skoro nedelju dana u beti, i stvari se polako zahuktavaju.

nikola savić klan rur
Podeli
foto: Bethesda
foto: Bethesda

Nakon tihe i ubojite Nxy, intergalaktičkog osvajača Scalebearer, propalice i narkomana Anarki i poludele Slash, večeras nam je predstavljen još jedan šampion koga ćemo imati prilike da igramo u Quake Champions, ovoga puta je u pitanju “osvešćeni” automaton Clutch.

Clutch je radio u rudnicima gde je po ceo dan razbijao stene i štitio rudare od padajućih kamenja svoda rudnika, brinući se za njegove ljudske gospodare, ali je iznenada došlo do nekog kvara i kratkog spoja kada su naleteli na neke mistične ruine, nakon čega je postao svestan, arogantan i poprilično ubilački nastrojen, i sada je njegova jedina želja da uništi svaki oblik života.

Clutch je defanzivni šampion, kome je i pasivna i aktivna osobina odbrambena. Aktivna mu je Barrier, koja štiti i njega i okolne saborce od nadolazećih projektila, dok mu je pasivna osobina Still Defense, koja mu daje 20% damage reduction kada miruje.

Ostali njegovi statsi su 50 početni health, 50 početni armor i speed rating 320-360-400. U pitanju je dakle klasični defanzinni tenk čija je uloga da štiti tim i upija što je više moguće štete, i da vam kaže – REKT.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.