Esports B92.net

eSports konferencija BEAST ovog vikenda u Beogradu

KlanRUR
Podeli

Podsećamo vas da će se prva eSports konferencija u regionu – BEAST održati tokom ovog vikenda, tj 5. marta 2017. godine u Domu Omladine sa početkom od 12h, a da je njen cilj edukacija iz domena eSporta i umrežavanje ljudi.

Pored već najavljenih gostiju na repertoaru da sa vama podele svoja iskustva vezana za eSport sada su još tu i:

Dalibor Marinović (KK Partizan) – Zaposlen u marketinškoj Agenciji Partizan i sa dugom listom bivše klijentele popunjene imenima poput UEFA Champions League, ABA League, Adidas, NIS i još mnogo drugih kompanija.

Jelena “Rapunzel” Savić (eSports host) – Trenutno jedini ženski host turnira i liga u Srbiji, uspešno vodi regionalnu FCS ligu već drugu sezonu za redom, a pored studija IT-ja u prošlosti ima i saradnju sa RedBull-om.

Daniel Rmus (Fnatic Head of Production Unit) – U eSports-u je jedanaest godina, a već osam godina je deo Fnatic-a. Njegov širok spektar talenata će prezentovati kroz predavanje o iskustvima zaposlenja u jednoj od najuspešnijih eSport organizacija današnjice.

Vaše prijave možete popuniti do i zaključno sa 2. martom na ovom linku a kao do sada za sva dodatna pitanja nam možete pisati na team@beastconference.com mail.

Ako ste igrač, kaster, host, zaposleni u eSports industriji, solo gejmer ili samo uživate u gledanju kompetitivnih igara, dođite i učite sa nama!

Izvor: KlanRUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.