Esports B92.net

Prva eSports konferencija u Srbiji – 5. mart 2017.

Prva eSports konferencija u regionu održaće se 5. marta 2017. u Domu omladine Beograda, pod nazivom BEAST (Belgrade eSports & Athletes Summit). Glavni cilj BEAST-a je edukacija iz domena eSporta i umrežavanje ljudi.

Nikola Savić KlanRUR
Podeli
foto: beast
foto: beast

Konferencija je namenjena svim učesnicima u gejming industriji i onima koji bi želeli da postanu njen deo. Sastojaće se iz predavanja i panel diskusija na kojima će se obrađivati teme kao što su analiza tržišta, mediji u eSportsu, život profesionalnih gejmera, kako napraviti uspešan tim i ko sve stoji iza takvog uspeha.

Poseban deo konferencije biće namenjen povezivanju potencijalnih sponzora i zainteresovanih timova i pojedinaca kroz seriju privatnih sastanaka koji će biti zakazani unapred, kroz formu za prijavu.

Među potvrđenim učesnicima konferencije nalaze se neka dobro poznata imena. Tu je Andrej Mahović, nekadašnji igrač tima Fnatic, a današnji CEO uspešne agencije Level99, potom Daniel Yordanov, Social Media Manager tima H2k, Branko Kovač, nekadašnji aktivni igrač Counter Strike i vlasnik CS tima, danas uspešni data analitičar, Vladimir Stanković, jedan od naših najuspešnijih profesionalnih igrača i mnogi drugi.

Ulaz je besplatan, ali je neophodna prijava na www.beastconference.com pošto je broj mesta ograničen. Pored predavanja, panela i dela posvećenog povezivanju igrača, timova i sponzora, obezbeđen je i dodatni zabavni sadržaj. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, na raspolaganju stoji mail team@beastconference.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.