Esports B92.net

Ostalo

AS Roma ulazi u eSports

Fnatic, jedna od najvećih eSport organizacija, sa timovima u igrama kao što su League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Overwatch, Heroes of the Storm, i ogromnim

Ostalo utorak 14.02. 14:59 Komentara: 4

Da li će nova odluka SAD o imigraciji uticati na eSports?

Mnogi su se ovih dana samo osvrnuli preko ramena na vest da Sjedinjene Američke Države zabranjuju ulazak u državu svim građanima sedam većinski muslimanskih zemalja i odmahnuli rukom. Nekima su se kasnije u glavi javile implikacije kako bi to moglo da utiče na neke stvari u njihovom životu, a mnogima koji prate eSports se u glavi javila implikacija kako bi ova zabrana mogla da utiče na njihove omiljene timove i igrače.

Ostalo ponedeljak 30.01. 18:10 Komentara: 2

HARDWARE: Logitech G403 sa i bez kabla!

Logitech je jedno od najkonstantnijih imena na tržištu gejming periferija i njihovi uređaji važe za dosta kvalitetne i izdržljive ali se povremeno i oni moraju osvežavati pa je tako došao red i da osnovnu seriju gejming periferija zadesi otkrovenje – Prodigy.

Ostalo četvrtak 19.01. 12:54 Komentara: 2

Planovi za 2017. u World of Warships

Možda ne tako popularan kao World of Tanks ali World of Warships ima veliki broj igrača i zainteresovane publike kojoj se Wargaming sada obraća jednim video klipom gde predstavljaju novine koje su planirane u 2017. godini. Ukratko biće tu novih brodova i celih grana, legendarni kapetani, player vs environment sukoba, klanova i zvučnih i vizuelnih poboljšanja a pojaviće se i novi tip naoružanja!

Ostalo četvrtak 12.01. 13:01 Komentara: 2

Burrito Esports su svetski Paladins šampioni!

U okviru HiRez Expo dobili smo i prve Paladins svetske šampione, pobednike Paladins $150,000 Invitational turnira. Thiel, Laizy, Bird, bonkar i spunkki, momci iz Burrito Esports, dokazali su da se sa evropskom Paladins scenom nije šaliti.

Ostalo utorak 10.01. 15:13 Komentara: 0

SMITE – Keltski panteon i nova Clash mapa

U zakrpi 3.25 i nakon nje čeka nas puno noviteta na SMITE bojištu, a glavni je svakako novi panteon. Prošle godine u novembru, Hi-Rez je najavio dolazak japanskih božanstava u SMITE. Tada su rekli da je glavna odluka bila između japanskog i keltskog panteona, te da su se odlučili da to ipak bude japanski zbog jedinstvenog umetničkog pravca koji bi dizajneri mogli da istraže.

Ostalo subota 7.01. 13:13 Komentara: 1
strana 1 od 11 idi na stranu